Şimdi Ara

sevdiğini gösteremeyenler buraya buyururmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benimm bir sevgilim var ancaakk bazen yaptığı şeylerden sevmiyor diyorum lütfen sevip içinde tutanlar bazı hareketleri dışarı vuramayanlar yazsın .ve hangi hareketlerde saknırlar???

• Ben hayatımda bir kişiye aşık oldum. Ama bir türlü açılamadım. Tam 6 yıldır. Hep içime attım. Yakışıklı değilim. Bakışlarım anlam ifade etmiyor. Bütün insanlara soğuk ve güvensiz olarak bakıyorum. 3 sene önce ortaokula veda balosunda birini dansa kaldırmıştım. Ve reddetmişti. O günden beri özgüvenim sıfır. Ve bu yıl karşı cinsten umudumu kestim. Asla birini bulamayacağım sanırım.Herkes diyor üniversitede falan bulursun diye. Ama hiç umudum yok. Hayattan tek bir beklentim var. Yoksulluk derdi çekmeyeceğim bir meslek.
    Hiç bir insana güvenmiyorum. İnsanlara olan güvenimi nasıl sağlayacağım bilmiyorum.
  • eğer ki yakışıklı olmadğını düşünüyorsa n hemen tarz değiştir ve kendine güven herkez senin gibi bir insan,
    bazı şeyler olmayınca insanın güveni sarsılıyor bana trafikte arabayı vermeyince ailem güvenim sıfır olmuştu.
    ama şunuda bil,bu devirde milletle çarçur nmiyetine çıkacağına kimse ile çıkma ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackerist_no

eğer ki yakışıklı olmadğını düşünüyorsa n hemen tarz değiştir ve kendine güven herkez senin gibi bir insan,
    bazı şeyler olmayınca insanın güveni sarsılıyor bana trafikte arabayı vermeyince ailem güvenim sıfır olmuştu.
    ama şunuda bil,bu devirde milletle çarçur nmiyetine çıkacağına kimse ile çıkma ;)

Ya bu çıkma işleri çok saçma. Biriyle çıkıyorsun. 2 3 gün adın duyuluyor. .Ondan sonra ayrılıyor. Benim sorunum gözlerimle alakalı biraz bozukluk var. O yüzden kimsenin gözüne bakamıyorum. NE zaman birinin gözüne baksam karşıdan benden iğrenirmişcesine bir bakış seziyorum. Ve onda hemen başımı öne eğip kaçıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Ben hayatımda bir kişiye aşık oldum. Ama bir türlü açılamadım. Tam 6 yıldır. Hep içime attım. Yakışıklı değilim. Bakışlarım anlam ifade etmiyor. Bütün insanlara soğuk ve güvensiz olarak bakıyorum. 3 sene önce ortaokula veda balosunda birini dansa kaldırmıştım. Ve reddetmişti. O günden beri özgüvenim sıfır. Ve bu yıl karşı cinsten umudumu kestim. Asla birini bulamayacağım sanırım.Herkes diyor üniversitede falan bulursun diye. Ama hiç umudum yok. Hayattan tek bir beklentim var. Yoksulluk derdi çekmeyeceğim bir meslek.
    Hiç bir insana güvenmiyorum. İnsanlara olan güvenimi nasıl sağlayacağım bilmiyorum.

Bak kardeşim böyle tek bir olayda kendini kenara çekme. Artı ergenlik yaşlarında olanca gücünle ezdirmeyeceksin kendini. Bu ilerde oturacak kişiliğin için çok önemli. Hen ben böyleyim şöyleyim gibi şeyleri nerden uyduruyorsun. Sen savaşı baştan kaybetmişsin gibi davranma.
    Ayrıca bu yaşlarda kız konusunda fazla düşünme o iş ilerde olur merak etme. Zamanında sana bakmayanlar iyi bir eğitim ve normal yetecek kadar bir meslek sahibi olduğunda seninle evlenmek için yarış ederler.
    Onlarda yani bayanlarda o yaşlarda doğru karar veremezler pek. Ayrıca her zamaqn öncelik olarak ailene faydalı olmaya ve onların sana yardımlarını boşa çıkarmamaya çalışmalısın.

Dünyada kız mı yok sanki. Bak ben 30 yaşıma geldim bir sürü kızla gezdim gezip tozduklarımı ben çağırmadım kendileri geldi ama onlarla asla evlenmek istemedim. Malum tipler yani. Şimdi temiz bi evlenecek kız bulamıyorum.

Anlıyormusun beni

• quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

quote:

Ben hayatımda bir kişiye aşık oldum. Ama bir türlü açılamadım. Tam 6 yıldır. Hep içime attım. Yakışıklı değilim. Bakışlarım anlam ifade etmiyor. Bütün insanlara soğuk ve güvensiz olarak bakıyorum. 3 sene önce ortaokula veda balosunda birini dansa kaldırmıştım. Ve reddetmişti. O günden beri özgüvenim sıfır. Ve bu yıl karşı cinsten umudumu kestim. Asla birini bulamayacağım sanırım.Herkes diyor üniversitede falan bulursun diye. Ama hiç umudum yok. Hayattan tek bir beklentim var. Yoksulluk derdi çekmeyeceğim bir meslek.

Bak kardeşim böyle tek bir olayda kendini kenara çekme. Artı ergenlik yaşlarında olanca gücünle ezdirmeyeceksin kendini. Bu ilerde oturacak kişiliğin için çok önemli. Hen ben böyleyim şöyleyim gibi şeyleri nerden uyduruyorsun. Sen savaşı baştan kaybetmişsin gibi davranma.
    Ayrıca bu yaşlarda kız konusunda fazla düşünme o iş ilerde olur merak etme. Zamanında sana bakmayanlar iyi bir eğitim ve normal yetecek kadar bir meslek sahibi olduğunda seninle evlenmek için yarış ederler.
    Onlarda yani bayanlarda o yaşlarda doğru karar veremezler pek. Ayrıca her zamaqn öncelik olarak ailene faydalı olmaya ve onların sana yardımlarını boşa çıkarmamaya çalışmalısın.

Dünyada kız mı yok sanki. Bak ben 30 yaşıma geldim bir sürü kızla gezdim gezip tozduklarımı ben çağırmadım kendileri geldi ama onlarla asla evlenmek istemedim. Malum tipler yani. Şimdi temiz bi evlenecek kız bulamıyorum.

Anlıyormusun beni

Ya arkadaşım doğru söylüyorsun haklısın da .Ne bileyim arkadaşlarım herbirinin çıktığı kişiler. Bir benim yok. İçimde bir eziklik duygusu oluyor. Ya 18 yaşındayım. Değil bir kızla çıkmak. Samimi anlamda bir kızın elini bile tutmadım. Ya böyle vahim bir durum

• sonrada biütin gününü burda forumda geçiriyosun değilmi birazda bu yüzden içe kapanık oldun.yani umarım böle değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

sonrada biütin gününü burda forumda geçiriyosun değilmi birazda bu yüzden içe kapanık oldun.yani umarım böle değildir

Evet. İnsanlarla ilişkimi kesmemem gerekiyor. Sosyal hayatım olmadığı için forumdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Öğreniyorum da
  • ya boşver sen bu kız meselesini fazla takma kafaya.
    çapkınlık fikrin varsa bilemem ama temiz bir aile kurayım dersen aniden biri çıkar karşına

yada ailen bulur sana
  • quote:

ya boşver sen bu kız meselesini fazla takma kafaya.
    çapkınlık fikrin varsa bilemem ama temiz bir aile kurayım dersen aniden biri çıkar karşına

yada ailen bulur sana

ya hocam takma kafana demek o kadar kolay mı sence bir çok etrafında sevgilisi olan bir insan varken ve sanki sana nispet yaparcasına mutluluk yaşayan insan varken sence kafaya takmamak eldemi

gerçekten çok zor bir durum bütün aksilik arka arkaya gelir dedikleri gibi kız arkadaş yok bunun akabinde mutluluk yok bunun akabinde psikojik bozukluk sonra içe kapanıklık insa hayattan soğuyor.

ya sevgilise olanlar zaten mutlu mutlu olduğundan sosyal hayatına ve iş hayatına bu yansıyor ve daha fazla bşarı yada eğitim hayatında başarı(gerçi derslere hep zararı olduğu görülmüştür ama) ve güzel bir hayat ve stres ve moral bozukluğu olmayuan bir hayat...

hepsi zincirleme bir şekilde oluyor.adalet mi bu sizce dibe batan bir insan daha da dibe batıyor zirvede olan ise uzaya çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 31 Temmuz 2007; 21:40:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

ya boşver sen bu kız meselesini fazla takma kafaya.

yada ailen bulur sana

ya hocam takma kafana demek o kadar kolay mı sence bir çok etrafında sevgilisi olan bir insan varken ve sanki sana nispet yaparcasına mutluluk yaşayan insan varken sence kafaya takmamak eldemi

Aslında zararlarınıda görüyorum. 3 saat boyunca kızdan gelen bir telefonla yıkılan arkadaşımı teselli etmeye çalıştım.

• çok zararlı çıkmak bencede
  • hayatta tum soylemek ısteyıp soylemedıklerın pısmanlıktır!!
    o yuzden her zaman kızlara karsı acık sozlu ol ve onlar gıbı davran
    not: yanlıs anlama yanı kız gıbı hareketler yap demıorm duyguları bakımından fln:
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hackerist_no

eğer ki yakışıklı olmadğını düşünüyorsa n hemen tarz değiştir ve kendine güven herkez senin gibi bir insan,

Ya bu çıkma işleri çok saçma. Biriyle çıkıyorsun. 2 3 gün adın duyuluyor. .Ondan sonra ayrılıyor. Benim sorunum gözlerimle alakalı biraz bozukluk var. O yüzden kimsenin gözüne bakamıyorum. NE zaman birinin gözüne baksam karşıdan benden iğrenirmişcesine bir bakış seziyorum. Ve onda hemen başımı öne eğip kaçıyorum.

arkadaşım sana tavsiyem hemen bir hobi edin ne bileyim gitar kursuna git gidemiyorsan bisiklet sür basket oyna hiç birşey yapamıyorsan kitap oku.bende senin gibiydim bu dediklerimi yaparsan kendine güvenin inanılmaz artacaktır.garanti veriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.