Şimdi Ara

Sevdiğiniz üyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep sevmediğiniz üyeler konusu açılıyor buraya da sevdiklerimizi yazalım.Ben başlayayım iplenmeyen adam,GoldPunch

• 1 - hiç kimse
    2 - hiç kimse
    3 - hiç kimse

.

.

.

Edit: Enesnok diye biri vardı sanki işte o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesnok -- 2 Eylül 2012; 0:42:09 >
  • akaars dye bir eleman varmış. Severim keratayı.
  • Mr.Pringles
  • Tolga*'nın yorumları nedense çok hoşuma gidiyor
  • duygusal-

photoshop man
  • ayarlanır o yaa ' diye bi üye vardı nicki avatarı falan çok hoşuma gidiyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz üye...
    21 yıl önce açıldı
    Forumdaki ölen üyeler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskalss

Mr.Pringles

• quaD.
    Akhisarlee
    Tarihçi
    Mr.Legend
    KIYAMETT

aklıma bunlar geldi daha vardır da aklıma gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

duygusal-

photoshop man

ben seni hiç sevmiyorum dostum
  • Beni seven yok

Sevdiğiniz üyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj batuhan -- 27 Ağustos 2012; 13:42:21 >
  • Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, swat57, OnrbK, Kril, nbn, Ambarad, Yengas, PoseDn, denixex, iamburak, Metalurjist, Eksi-1, Anesthesia, cwr, 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, korkuadam, TurboS, KinGoRkeM35, Rodin, MovieScout, duygusal-adam, Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Black Wall Street, Edmonton, <flame>, citizen, Lythari, demircibu

Ve aklıma gelmeyen bir çok kişi...

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.
  • wolkytolky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, swat57, OnrbK, Kril, nbn, Ambarad, Yengas, PoseDn, denixex, iamburak, Metalurjist, Eksi-1, Anesthesia, cwr, 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, korkuadam, TurboS, KinGoRkeM35, Rodin, MovieScout, duygusal-adam, Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Black Wall Street, Edmonton, <flame>, citizen, Lythari, demircibu

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.

kel adam dediğin metalwrath mi yoksa meşhur kel adam mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, swat57, OnrbK, Kril, nbn, Ambarad, Yengas, PoseDn, denixex, iamburak, Metalurjist, Eksi-1, Anesthesia, cwr, 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, korkuadam, TurboS, KinGoRkeM35, Rodin, MovieScout, duygusal-adam, Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Black Wall Street, Edmonton, <flame>, citizen, Lythari, demircibu

kel adam dediğin metalwrath mi yoksa meşhur kel adam mı

Sevdiğiniz üyeler

• Üye ayırt etmem. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Üye ayırt etmem. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.

• quote:

Bayramda elini öpüp para istediğimde öyle demiyordun ama.
  • South Korea (troll ama komik yorumları oluyor), lapodyaminibacin, Amedra (Bazı kişiler hakkında dediklerine sonuna kadar destek veriyorum), 42_SeNTeZ_42, Zyx, Eksi-1, SkyBlaster, Gamlı Baykuş, GoldPunch ve Kaanfield. Aklıma gelmeyenler kusura bakmayın
  • quote:

GoldPunch , el mukteda , cwr
    aklıma bunlar geldi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya. -- 27 Ağustos 2012; 14:08:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.