Şimdi Ara

Sevdiğinizi geç olmadan söyleyin beyler [EDİT 4 GELDİ AYRILDIK] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TCRepublicTR

quote:

Orijinalden alıntı: Doktorius

quote:

Pat diye de söylenmez ki kızla düzgün konuşamıyorum bile :)

Hocam yarın mesaj at güzelce konuş kızla böyle sürsün 2-3 hafta zaten niyetinizi belli edersiniz hafiften ona göre yoluna koyarsın işleri ben de bilirim şu anda söylemesi kolay ama bir az cesaretin olmazsa durumun benimki gibi olabilir maalesef

Ya uzun olacak ama anlatayım. Bizim ni dersin konularını hoca grup yapmıştı . Aynı grupta değildik ama yakın arkadaşım bunun grubundaydı . Ben buna yaklaşmak için o arkadaşla felan bunların grup toplantısına gittim bi kaç kere . Bu arada üni okuyorum ve kız memleketlim . Neyse işte bunların gruptan bi çocuk ödevi işte yurduna getireyim felan demiş dışarı çıkıp alırsın felan sonuna da p*ç gibi gülücük atmış. O anda orda değildi o eleman . 4 kişiydik işte Bn onun bi kız arkadaşı bi dr bizim arkadaş. Dedi işte bunu çok fena tersliycem felan dedi hiç hoşlanmadığım şeyler felan dedi o andan sonra da elim mesaja gitmiyor mecbur kalmadıkça. Açılmak istiyorum ama kız çok kapalı bu duruma gibi geldi ne yapayım şimdi sence :)) iş iyice yokuşa sürüldü

Tamamda kardeş sen onun yaptığını yapmayacaksın ki adam gibi konuşacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Yav aynisi bana oldu ama kizin sevdiginden emindim hatta soyledi her turlu belli etti ben bir kere mesaj atmadim muhabbet etmedim

1 sene gecti aradan acildim ama cok gec kiz da bu sefer kabul etmedi ama yurusem yine kabul edeckti cesaretimi toplayamadim bugun yarin derken sene bitti. Su an pisman durumdayim. Tek tarafli olsaydi o beni sevmeseydi hic pisman olmazdim ama boyle olunca cok koyuyor ooff of

Teklifi de arkadas araciligiyla yaptim yani teklif bile denemez.

Normalde ezik ya da ozguvensiz degilim ama niye boyle oldu niye bu kadar mallastim bilmiyorum. Kizla mesajim hic olmadi yuzyuze de cok az konustuk.

Mobildeyim daha detayli anlatmadigim yerler var ilk defa doktum icimdekileri buraya.

Ah be hocam şu anda sadece keşke diyebiliyoruz ne yapsak nafile unutmaya çalışacağım ben tavsiye ederim

• Doktorius kullanıcısına yanıt
    Ya geçen bi sınav konusu için attım mesajı faceden gece 12 den 2.30 a kadar konuştuk. Ders dışı felan. Ama bilmiyorum işte cesaret yok Bn de :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo, hayır. Gaza gelmeyeceğim

• quote:

Ya geçen bi sınav konusu için attım mesajı faceden gece 12 den 2.30 a kadar konuştuk. Ders dışı felan. Ama bilmiyorum işte cesaret yok Bn de :/

Ne güzel işte konuşmuşsunuz devamını getirseydin ya hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pat diye de söylenmez ki kızla düzgün konuşamıyorum bile :)

Hocam yarın mesaj at güzelce konuş kızla böyle sürsün 2-3 hafta zaten niyetinizi belli edersiniz hafiften ona göre yoluna koyarsın işleri ben de bilirim şu anda söylemesi kolay ama bir az cesaretin olmazsa durumun benimki gibi olabilir maalesef

Ya uzun olacak ama anlatayım. Bizim ni dersin konularını hoca grup yapmıştı . Aynı grupta değildik ama yakın arkadaşım bunun grubundaydı . Ben buna yaklaşmak için o arkadaşla felan bunların grup toplantısına gittim bi kaç kere . Bu arada üni okuyorum ve kız memleketlim . Neyse işte bunların gruptan bi çocuk ödevi işte yurduna getireyim felan demiş dışarı çıkıp alırsın felan sonuna da p*ç gibi gülücük atmış. O anda orda değildi o eleman . 4 kişiydik işte Bn onun bi kız arkadaşı bi dr bizim arkadaş. Dedi işte bunu çok fena tersliycem felan dedi hiç hoşlanmadığım şeyler felan dedi o andan sonra da elim mesaja gitmiyor mecbur kalmadıkça. Açılmak istiyorum ama kız çok kapalı bu duruma gibi geldi ne yapayım şimdi sence :)) iş iyice yokuşa sürüldü

Tamamda kardeş sen onun yaptığını yapmayacaksın ki adam gibi konuşacaksın

İşte bi diyorum bu kızın da gönlü var gibi. Sonra bi düşünce geliyor diyorum yok olmaz bu iş boşa hevesleniyorum kız reddi basar direk diye

• Başlık kesinlikle doğru, belki kız sevmiyorum der arkadaşım olarak görüyorum seni der ama yıllar sonra geçmişe baktığında içinde kalmamış olur. Doğru zamanda söyleyin gitsin ne her şey için erkenken, nede geç kalınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 9 Temmuz 2016; 1:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Yo, hayır. Gaza gelmeyeceğim

Çok zor çok offf
    Yani o kadar karışık bi durumdayim ki reddetse de baya koyacak. Ki büyük ihtimal reddedecek. Napsam bilemedim

Reel de mesajdaki gibi sohbet edemiyoruz bitiyor konuşma hemn :)

• quote:

quote:

Yav aynisi bana oldu ama kizin sevdiginden emindim hatta soyledi her turlu belli etti ben bir kere mesaj atmadim muhabbet etmedim

1 sene gecti aradan acildim ama cok gec kiz da bu sefer kabul etmedi ama yurusem yine kabul edeckti cesaretimi toplayamadim bugun yarin derken sene bitti. Su an pisman durumdayim. Tek tarafli olsaydi o beni sevmeseydi hic pisman olmazdim ama boyle olunca cok koyuyor ooff of

Normalde ezik ya da ozguvensiz degilim ama niye boyle oldu niye bu kadar mallastim bilmiyorum. Kizla mesajim hic olmadi yuzyuze de cok az konustuk.

Mobildeyim daha detayli anlatmadigim yerler var ilk defa doktum icimdekileri buraya.

Ah be hocam şu anda sadece keşke diyebiliyoruz ne yapsak nafile unutmaya çalışacağım ben tavsiye ederim

Hocam olmuyor ya

İlk basta olursa olur olmazsa cok da umrumda degil diyodum ama sonradan cok pisman oldum kiz bildigin ders dinlemeyip bana bakiyodu

Arkadas sagolsun ayni wp grubuna ekledi ama bir kere bile muhabbet etmedik kaydetmedim numarasini. Simdi arada profiline ve durumlarina bakiyorum. Tam da yanima yakisacak kizdi keske olsaydi ya. Ahh kafama sokayim

• quote:

quote:

quote:

Hocam olmuyor ya

İlk basta olursa olur olmazsa cok da umrumda degil diyodum ama sonradan cok pisman oldum kiz bildigin ders dinlemeyip bana bakiyodu

Arkadas sagolsun ayni wp grubuna ekledi ama bir kere bile muhabbet etmedik kaydetmedim numarasini. Simdi arada profiline ve durumlarina bakiyorum. Tam da yanima yakisacak kizdi keske olsaydi ya. Ahh kafama sokayim

5 dk dır fotoğrafına bakıp iç çekiyorum

• söyledik de noldu, efes pilsen zengin oldu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam olmuyor ya

5 dk dır fotoğrafına bakıp iç çekiyorum

Yazdim yazdim sildim icimi bosaltirsam daha kotu olacak ya

Sadece su smiley yeterli su an icin;

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz1071

Beyler 8 yıllık ilişkim geçen ay bitti. Bizimkisi öyle bir ilişkiydi ki asla bitmez sanıyorduk. Muhtemelen sizinkide benim ki gibi bitecekti. Olaya bide bu açıdan bakmaya çalışın. Hastalandı okuduğu şehire gittim 1 hafta ellerimle besledim yavru kuş besler gibi. Ben ne yapayım? Derdimi kimlere anlatayım

Vay be hocam geçmiş olsun umarım hala tekrar bir araya gelme şansınız vardır
  • Bu kadar şey yaşadıktan sonra bitmesi çok kötü olmuş hocam ne desek boş gelir tekrardan geçmiş olsun

• Kızlar gerçekten garip varlıklar ya

Size şunu söyleyeyim çok fazla yüz vermezseniz daha çok geliyorlar. Hani onsuz yapamıyormuş gibi asla davranmayın. Onsuz yapabildiğinizi de görsün. Ama centilmenliğinizden de ödün vermeyin. Ne çok sıcak davranın ne çok soğuk. Gerçekten soğuğa karşı bi çekimleri var. Zaten birkaç hareketinden anlarsınız neler döndüğünü. Ona göre de söylersiniz. Ama asla aptallık edip yüz göz olmayın. Siz de onun yanına gidin ama o sizin yanınıza daha çok gelsin. Sizi arzulasın. Mesajlaşırken bazı mesajlarına geç bakın - görüldü atın. Kıza herşeyinizi anlatmayın zaten o sizden hoşlanıyorsa bolca soru soracak ve hakkınızdaki meraklarını gidermeye çalışacak (ki bu da büyük alametlerden biri ). Çok fazla ilgi göstermeyin başlarda. Eğer sizle fiziksel bir bağ kurmak istiyorsa bu da bir belirtidir. Yani ben böyle tecrübe ettim. Bunu yaparken zamanlamada önemli. Her kız farklı tabii ama geneli böyle Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Söyleyipte reddedilirseniz sıkıntı değil. Koyar mı koyar ama geçer. [Bunlar taktik - strateji arayan arkadaşlar için.]

Konu sahibi arkadaşa da sabır diliyorum. Adına üzüldüm dostum ama unutuluyor. Arada için cız eder ama geçer gider onlar. Unutuluyor hocam Eğer canın sıkılır da yazıya dökmek istersen bir PM uzağındayım. Sadece konu sahibi arkadaş için söylemiyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 9 Temmuz 2016; 2:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Soyleyinde, sevildigini ogrenince kacmayan kadin var mi acaba?

Çok yerinde bi tespit . sevildigini anladigi anda soguyorlar . sanki prenseslerde tüm prensler onu istiyor havasına giriyorlar

• Eyvallah kardeş unutulmuyo ama alışılır alışana kadar zorlanırım belki ama sonra başka denizlere yelken açabilirim umarım

Birkaç ay sürer hocam etkisi. Geçer gider sonra. Kafanızı dağıtacak birşeyler yapın.
  • Acayip dertlendim ibret upu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.