Şimdi Ara

Sevdiğinizi geç olmadan söyleyin beyler [EDİT 4 GELDİ AYRILDIK] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sensuski

quote:

Orijinalden alıntı: Doktorius

quote:

Kizlar ilk hatada yol veriyor. Cok basima geldi cevap vermeme olayi hele inatcilari var hic vermiyor siliyor seni hayatindam sevse bile

Tamam da ortada bi hata yok trip atması çok saçma kız bana "hayırlı olsun benden sonra O KIZ mı? ahaha" demiş ben de "eyvallah da ne varmış O KIZ da konuştuklarına dikkat edersen sevinirim" dedim bana "Görürsün yakında o kız seni hak etmiyor" falan dedi ben de "bırak bunun kararını ben veriyim" dedim sonra kendine iyi bak dedi ben cevap vermedim olay bu hocam şimdi sen olsan ne yapardın

Sen bu dediklerini kiza soyle baktin trip yapiyor tepkini koy

Anlattım ama ne fayda ilk başta cevap vermiyecektin dedi altan aldım yine olmadı amacı ne çok merak ediyorum bakalım altından ne çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kizlar ilk hatada yol veriyor. Cok basima geldi cevap vermeme olayi hele inatcilari var hic vermiyor siliyor seni hayatindam sevse bile

Tamam da ortada bi hata yok trip atması çok saçma kız bana "hayırlı olsun benden sonra O KIZ mı? ahaha" demiş ben de "eyvallah da ne varmış O KIZ da konuştuklarına dikkat edersen sevinirim" dedim bana "Görürsün yakında o kız seni hak etmiyor" falan dedi ben de "bırak bunun kararını ben veriyim" dedim sonra kendine iyi bak dedi ben cevap vermedim olay bu hocam şimdi sen olsan ne yapardın

Sen bu dediklerini kiza soyle baktin trip yapiyor tepkini koy

Anlattım ama ne fayda ilk başta cevap vermiyecektin dedi altan aldım yine olmadı amacı ne çok merak ediyorum bakalım altından ne çıkacak

Kardes bu kadinlari anlamaya calisma beynin yanar. Bir gunleri obur gunune denk gelmiyor. Akisina birak bakalim.

• Yuzde 10 dogru hocam kizlar degisik mahluklar her sevdigimize soylesek oho red ustune red

• bırak şimdi trip atıyo kız sana sıkıntı yapma arkasından koş biraz sonra düzelince yavaştan bırak hemen ipleri koparma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

bırak şimdi trip atıyo kız sana sıkıntı yapma arkasından koş biraz sonra düzelince yavaştan bırak hemen ipleri koparma

Hocam 3 yıl bekledim bu kızı nasıl ipleri koparayım ya

• 1 yıldır sanaldan tanıştığım bir kızdan hoşlanıyorum sanırım... beraber sadece boş muhabbet etmiyoruz dijital içeriklerle ilgili çalışmalar da yapıyoruz.

ama açılmayacağım sanırım çünkü kızın evlenme gibi bir hayali yok :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.