Şimdi Ara

Sevdiğinizi geç olmadan söyleyin beyler [EDİT 4 GELDİ AYRILDIK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam uzuldum cidden ben acildim bida mesaj atmadi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya neden öyle bi şey yaptı ki bari ben seni arkadas olarak görüyorum falan deseymiş

• Doktorius kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam gece gunduz yazan kiz sabah aksam konustugumum kiz acildiktan sonra bi mesaj bile atmaz oldu cok pisman olmustum acikladigima ama iyi de oldu gibi hep icimde kalacakti

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

Bilmiyorum hocam gece gunduz yazan kiz sabah aksam konustugumum kiz acildiktan sonra bi mesaj bile atmaz oldu cok pisman olmustum acikladigima ama iyi de oldu gibi hep icimde kalacakti

Çok iyi yapmışsın hocam benim şu an içimde bi ukte kaldı keşke söyleseydim diye

Artik hayirlisi olsun hocam. Uzulmeyin o kadar da konu sorunlu anliyorum ama olucagi varsa olur.

Hocam aynı durumun tıpatıpını bende yaşıyorum 2 senedir hoşlanıyorum kızdan kızla çok muhabbetım oldu karşılıklı sürekli konusuyor gülüyoruz ve hissediyorum yanı onunda bana karşı hisleri oldugunu ama açılamıyorum reddecek diye ve birde iyi güzel açıl dıyorsun ama reddetti diyelim birdaha işler eskisi gibi olmazki hiçbirşey olmamış gibi tekrardan arkadaşça davranamam hocam ben
  • senin için hayırlısı buymuş mutlu olamayacaktınız belki.

benim sevdigim kız benim için canını verecek iken yurtdısında okuyacagımı söyleyince ayrıldı benden
  • soyle gitsin bolum nolcak en fazla yiyeceğin dayak kızın tepkisini gör belki oda hala seviyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Soyleyinde, sevildigini ogrenince kacmayan kadin var mi acaba?

hocam bi küçük açtırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3162

soyle gitsin bolum nolcak en fazla yiyeceğin dayak kızın tepkisini gör belki oda hala seviyordur

Hocam dayak yemem arkam sağlam ama sanırım o bensiz mutlu yani bensiz yapabiliyor o bunu yapabiliyorsa ben de yapabilirim (umarım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

senin için hayırlısı buymuş mutlu olamayacaktınız belki.

benim sevdigim kız benim için canını verecek iken yurtdısında okuyacagımı söyleyince ayrıldı benden

Umarim hayırlısı budur

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Bekliyeceğim hocam alışacağım onsuz olmaya ama bekleyeceğim belki bi yolu olur

• hala geç değil bence denemekten zarar gelmez hocam git söyle 3 senedir seni seviyorum de açıklayamadım bir türlü de eminim tepki verir aşkının peşinden koş azcık kolay kolay bulunmuyor öyle
  • quote:

hala geç değil bence denemekten zarar gelmez hocam git söyle 3 senedir seni seviyorum de açıklayamadım bir türlü de eminim tepki verir aşkının peşinden koş azcık kolay kolay bulunmuyor öyle

Hocam bu gün çok düşündüm,kızı az çok tanıyorum sadık bi kız ben bunu desem artık geç kaldin Doktorius ben ş*r*fsizle çıkıyorum der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktorius -- 10 Temmuz 2016; 3:29:46 >
  • içinde kalcağina dişina vur s.et ne derse desin
  • quote:

içinde kalcağina dişina vur s.et ne derse desin

Hocam her şeyin bir zamanı vardır ben buna inanırım eninde sonunda ayrilacaklar ve bu gün itibariyle benim de onu sevdiğimi biliyor (heralde) olursa artık olur

• Yazıdan çıkan düşünce :

sevdiğinize açılın o da sizi sevicek zaten sonra mütiş bi aşk hayatı yaşıycaksınız

GERÇEKTE OLANLAR :

siz sevdiğinizi söylerken ezik olduğunuzu belli ediceksiniz kız da hiç etkilenmiycek bundan , sizle zaten samimi değilken sonra iyice soğuycak ve rezil olmakla kalmayıp , kızın egosunu da şişirmiş olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Soyleyinde, sevildigini ogrenince kacmayan kadin var mi acaba?

• Hayat ne gideni geri getirir ne de zamanı geri çevirir, ya yaşaman gerekeni zamanında yaşayacaksın ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın.

Kardeşim aldığın hiçbir karardan pişman olma eğer iyi olursa süper ama sonucu kötü olursa bu sana tecrübe olur. Olan olmuş kızında şu an sevgilisi varmış belki mutlu iyi hissediyor kendini sen eğer giderde konuşursan aklı karışabilir diğer oğlana kötü davranabilir bunu yapmaya hakkın yok.

Bazen herşeyi akışına bırakmak gerekir.Herşey olacağına varır zaten.Nasip, Kısmet, Hayırlısı.

Umarım yararlı olmuştur

• Sevdigimizi soylemiyoruz cunku onun bizi sevmedigini biliyoruz. Sen bilememissin cok garip cek cezasini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.