Şimdi Ara

Sevdiğinizi geç olmadan söyleyin beyler [EDİT 4 GELDİ AYRILDIK] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok güzel bi şekilde konuşuyoruz "sen yazmasaydın az sonra ben yazacaktım" dedi şu anda her şey çok güzel ne zaman topu filelerle buluştrayım baya heyecanlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktorius -- 10 Temmuz 2016; 22:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorius kullanıcısına yanıt
    Allahiniza gurban hocam cok sukur be :D

• Aman dikkat diğer kişiyle arası düzelip sana postayı koymasında dikkatli ol , bağlanma fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktorius

Arkadaşlar sevdiğinizi geç olmadan söyleyin elinizde fırsat varken değerlendirin korkmayın sonunuz benim gibi olmasın şimdi size başıma gelen olayı anlatıyım
    Beyler 3 yıldır bi kızdan hoşlanıyorum ama beni sevdiğinden emin olmadığım için hiç açılma gibi bi düşüncem olmadı hatta aptal gibi başka bi kız bana yazınca belki unuturum diye onunla çıktım ama yürümedi ve bu gün öğrendim 3 yıldır sevdiğim kız baskasyıla çıkmaya başlamış. Daha demin öğrendim ki 2 yıldır o da benden hoşlanıyormuş benden bi girişim olmayınca o tipi kayık çocukla çıkmaya başlamış beyler bu nasıl bi acıdır be belki bi Merhaba yazsam şu an her şey güzel olacaktı ama su an üzülmekten başka bir şey yapamıyorum lütfen bi akıl verin şu an kıza yazsam ne olur fayda gelir mi ?

Edit:Güne güzel bir haberle başlıyoruz AYRILMIŞLAR sanırım onu sevdiğim kulağına gitmiş (hatta eminim) şimdi napıyım beyler mesaj beklemek en mantıklısı bence şu an

EDİT 2:Kıza mesaj attım ilk dediği şey "Sen yazmasaydın ben yazacaktım artık" şu an mutluluğumu anlatamam beyler destek veren tüm kardeslerime Teşekkürler

Oha yok artık

Edit: Beyler az önce bende sevdiğim kıza seni seviyorum dedim, ama bana "ben seni sevebilirmiyim salak şey git çirkin bi kız bul onunla evlen yoksa evde kalacaksın" yazdı.

• Gecmis olsun hocam size :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

quote:

Arkadaşlar sevdiğinizi geç olmadan söyleyin elinizde fırsat varken değerlendirin korkmayın sonunuz benim gibi olmasın şimdi size başıma gelen olayı anlatıyım
    Beyler 3 yıldır bi kızdan hoşlanıyorum ama beni sevdiğinden emin olmadığım için hiç açılma gibi bi düşüncem olmadı hatta aptal gibi başka bi kız bana yazınca belki unuturum diye onunla çıktım ama yürümedi ve bu gün öğrendim 3 yıldır sevdiğim kız baskasyıla çıkmaya başlamış. Daha demin öğrendim ki 2 yıldır o da benden hoşlanıyormuş benden bi girişim olmayınca o tipi kayık çocukla çıkmaya başlamış beyler bu nasıl bi acıdır be belki bi Merhaba yazsam şu an her şey güzel olacaktı ama su an üzülmekten başka bir şey yapamıyorum lütfen bi akıl verin şu an kıza yazsam ne olur fayda gelir mi ?

Edit:Güne güzel bir haberle başlıyoruz AYRILMIŞLAR sanırım onu sevdiğim kulağına gitmiş (hatta eminim) şimdi napıyım beyler mesaj beklemek en mantıklısı bence şu an

EDİT 2:Kıza mesaj attım ilk dediği şey "Sen yazmasaydın ben yazacaktım artık" şu an mutluluğumu anlatamam beyler destek veren tüm kardeslerime Teşekkürler

Oha yok artık

Edit: Beyler az önce bende sevdiğim kıza seni seviyorum dedim, ama bana "ben seni sevebilirmiyim salak şey git çirkin bi kız bul onunla evlen yoksa evde kalacaksın" yazdı.

Geçmiş olsun hocam umarım kendine uygun birini bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

quote:

Oha yok artık

Buna inanmamızı beklemiyorsun dimi?

• Dün gece teklifi yapıştırdım kız da tamam dedi artık sevgilim var soruları alayım

• Gençler siz yine de fazla gaza gelmeyin ben zamanında söyledim hiç güzel bir son olmadı.(friendzone)

• quote:

Dün gece teklifi yapıştırdım kız da tamam dedi artık sevgilim var soruları alayım

Birkaç aya senden sıkılıp daha iyilerini aramaya yolunu yapmaya başlar. Havalanır. Kötü Son gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Dün gece teklifi yapıştırdım kız da tamam dedi artık sevgilim var soruları alayım

Birkaç aya senden sıkılıp daha iyilerini aramaya yolunu yapmaya başlar. Havalanır. Kötü Son gelir

Daha iyisini bulabilirse buyursun

• iyi gelişmesine sevindim dostum durumların

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 1 hafta oldu ilk tripi attı sabahtan beri mesajlarıma cevap vermiyor ilk tartismamiz bi taktik verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Aynı durum var ve o kadar korkuyorum ki sevgilisi olacak diye. Belki de var 6 yıldır platonik yaşıyorum nasıl bir ozguvensizim ben bile anlamadım.

Okurken canım acıdı benimde böyle bir tecrübem var ama 6 yılı Allah göstermesin bana...

Edit : hatta kimseye arkadaş bencillik yapılacak bir acı değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 20 Temmuz 2016; 1:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Aynı durum var ve o kadar korkuyorum ki sevgilisi olacak diye. Belki de var 6 yıldır platonik yaşıyorum nasıl bir ozguvensizim ben bile anlamadım.

Okurken canım acıdı benimde böyle bir tecrübem var ama 6 yılı Allah göstermesin bana...

Olum korkmayın be korkanın çocuğu olmaz söyleyin sevgilisi olsa ne olcak en fazla sevgilim var seni yedeğe yazıyorum der boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin söyleyin en azından onun da fikrini bilin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Olum korkmayın be korkanın çocuğu olmaz söyleyin sevgilisi olsa ne olcak en fazla sevgilim var seni yedeğe yazıyorum der boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin söyleyin en azından onun da fikrini bilin

Aynı sınıftaydık diye korkuyordum sonra sınıflar ayrıldı ondan sonrada söylemeye falan çalıştım pek başarılı olamadı planlarım. Zaten şuan bir hissim yok ama kızla hiç görüşmediğim falan içinde olabilir bu. Bir şey olur da geri hatırlarsam diye tırsıyorum sonumuz hayır olsun ne diyeyim.

• Kizlar ilk hatada yol veriyor. Cok basima geldi cevap vermeme olayi hele inatcilari var hic vermiyor siliyor seni hayatindam sevse bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

Kizlar ilk hatada yol veriyor. Cok basima geldi cevap vermeme olayi hele inatcilari var hic vermiyor siliyor seni hayatindam sevse bile

Tamam da ortada bi hata yok trip atması çok saçma kız bana "hayırlı olsun benden sonra O KIZ mı? ahaha" demiş ben de "eyvallah da ne varmış O KIZ da konuştuklarına dikkat edersen sevinirim" dedim bana "Görürsün yakında o kız seni hak etmiyor" falan dedi ben de "bırak bunun kararını ben veriyim" dedim sonra kendine iyi bak dedi ben cevap vermedim olay bu hocam şimdi sen olsan ne yapardın
  • senin içini yiyen şeyler onun içini yememiş ki sana birşey diyememiş? Tek taraflı düşünme olaya tersinden de bak doğruyu bulmanda yardımcı olur.Güzel bir ilişki için kişilerin beraber hareket etmesi haliyle eşit seviyelerde birbirlerine adım atmaları gerekir.Tek taraflı zaten zor olsa gerek ama karşılıklı bir durum varsa iki kişininde sorumlulkları paylaşması gerekir aksi durum olduğunda söylemeseniz daha iyi. Söyleyeceksenizde sonra herşeyi ilk erkekten bekliyorlar diye sızlanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

Kizlar ilk hatada yol veriyor. Cok basima geldi cevap vermeme olayi hele inatcilari var hic vermiyor siliyor seni hayatindam sevse bile

Tamam da ortada bi hata yok trip atması çok saçma kız bana "hayırlı olsun benden sonra O KIZ mı? ahaha" demiş ben de "eyvallah da ne varmış O KIZ da konuştuklarına dikkat edersen sevinirim" dedim bana "Görürsün yakında o kız seni hak etmiyor" falan dedi ben de "bırak bunun kararını ben veriyim" dedim sonra kendine iyi bak dedi ben cevap vermedim olay bu hocam şimdi sen olsan ne yapardın

Sen bu dediklerini kiza soyle baktin trip yapiyor tepkini koy

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.