Ankara Bulvar Palas İş Hanı 9. katındaki Doruk Lagania Park Tatil Köyü isimli bir şirketten babamlara defralarca telefon geldi, 4 gece 5 gün tatil kazandınız; ancak hediye tatile hak kazanmak için tanıtım çayımıza katılın,hem belgelerinizi size verelim hem de tanışalım dediler. Telefondaki kişi çekilişi kazandınız çekilişi bilmem kaç aile arasından seçilen şanslı ailesiniz filan dedi. Tanıtım kokteyline katıldık. Orada bize devre mülk satmaya çalıştılar. ben babamlara defalarca rakam telefuz etmeyin desemde babamların iyi niyetini ve yumuşak yüzlülüğünü kullanarak, kandırarak sözleşme imzalatmışlar. parayida kredi kartından çekerek anında tahsil etmişler.
neyse olmuş artık dedik hayırlısı dedik. iş hediye tatile gelince foyları meydana çıktı. bir liste verdiler burdan seçin diye. ilk başta seçtik bir oteli. sözde sadece arkadaşlar bizden yemek parasını alacaklardı. bize bildirdikleri yemek parasını araştırdım, biz onların hediyesi olmadan gitsek daha ucuza geliyor. bu diyalog çeşitli tesislerde defalarca devam etti. en son havuzlu villada kalın 850 tl ödeyin dendi, 5 gece için. yemeğide siz yaparsınız dedi. olurmu deyince tamam ben yemek verecem dedi. 2 saat sonra aradı. ya olmuyor. siz kaç para daha verebilirsiniz diye. bu git geller 2 ay kadar sürdü. biz en son kendi paramızla gittik. çocuk çoluğu heveslendirmişken vazgeçemedik.
bunların tatil köyü falanda daha ortada yok. sözde beypazarında olacakmış.
sakın kanmayın tanıdıklarınızı uyarın. biz kandırıldık siz bari..
Aman dikkat, böyle tuzaklara....
aynısı izmirdede var, her sene arıyolar ailemi, sürekli yok efendim şuakadar aile arasından hediye tatil kazandınız tanıtım yemeğimize gelin falan diyolar.
bikere gidelim dedik, adama tamam dedik telefonda, sonra diyoki tanıtım yemeğine biz götürcez sizi ama yol ücreti olarak kişi başı 40tl alacaz diyo DANGALAKLAR. zaten tanıtım yemeği dediği de akşama kadar sana bişeyler satmaya çalışacaklar ordada, kontratı gözünün içine sokacaklar imzala diye, amaç hemen orda imzalatmak. imzaladıktan sonra illaki alacak parayı paşa paşa verecen yani başka şansın yok. sonra yok dedik gelmiyoz.
aman diyim sizi arayıp çok şanslısınız kazandınız tarzı lafa girenlere sakın kanmayın kesin üçkağatçı hepsi
Kimse kimseye bedava birşey vermiyor vermez de. Bu kuralı hiç unutmamak lazım...
Aynı yerden bizide ısrarla arayıp duruyorlar en sonunda küfredip kapatacağım 30 kere gittim beypazarına zaten ankrada yaşıyorum neden tatile Ankarada biryere gideyim dedikçe görüşmeye çağırmaları çok sinir bozucu telefondaki adam seni dinlemiyor bile.
bunu türkiyenin her yerinde yapıyorlar demekki. kocaelinde de bunu yapıyorlar aman dikkat edin. bu şekilde alıpta sonra bin pişman olan 2 tanıdığım var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme