Şimdi Ara

Sevdim,Konuştum İçeri Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :)

• Konuşup sevdiysen git bence
  • sevdiysen konuşup bence git
  • Bence git sevip konuştuysan.
  • hem konusmus hem sevmis hemde gitmis bence
  • git bence sevip konuştuysan

şaka bi yana kız yani mi dedi sadece başka bişey demedi mi? sen konuşup sen cevap vermişsin:) kızın ne düşündüğünü bilmiyorum.. bi mesaj at.. umarım ben seni arkadaşım gibi görüyorum diye klişe bi cevap vermez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 2 Kasım 2011; 19:47:41 >
  • Sanırım arkadaşlıktan da olacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :)

nasıl bir şizofrensin sen arkadaş

• bence git konuştuysan sev.
  • o kız bir daha konuşmaz senle

bide mesaj atayım mı demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Üniversiteyi kazanınca başladı işler.Onun memleketinimdeki üniversiteyi kazandım.Oda hayırlı olsun mesajı attı filan derken, okul döneminde sürekli yazıştık.Baya tanıdık birbirimizi.3 4 gün yazmasam o yazıyordu ne oldu diye.Benim tekrar İstanbula dönme vaktim gelmişti.Söyledim İstanbula'a geliyorum diye oda yanıma uğra dedi buluşalım dedi.Bir hafta içinde 3 kere filan buluştuk.Son buluşmada çok sıcak davrandı.2.5 saat kadar oturduk baya bir sohbet ettik.Kafasını omuzuma dayadı ,öylece samimi bir şekilde konuştuk.Dışardan bakıldığında sevgili gibiydik.Sonra kızı bırakırken aklıma son saniyede kıza ondan hoşlandığımı söylemek geldi.Zorlandım önce sonra dedim ve ekledim aramızda kilometrelerce mesafe var zor olur , arkadaşlağımız bozulmasın dedim.Kıza da şaşırdı, yani dedi.Mal gibi tepkisini bile ölçemeden ben cevabı verdim.Sanki arkadaşlığı kabul etmişim gibi.Şimdi ne yapayım DH mesaj atayım mı kıza bir cevap bile alamadım çünkü :)

nasıl bir şizofrensin sen arkadaş

Ne bileyim söyledikden sonra beynime zank etti.Bir an unuttum heralde mesafeyi :)

• git hocam ne olursan ol yine git işi masumiyete bağla ve sonucu öğren netleştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.