Şimdi Ara

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2013)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Sevdikte nooldu kız başkasıyla yattı yiyişti... ben neden sevmeye devam ediyim ? "" dermişim

Bir kankigillenme ve bir boynuzlanma sezinliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

Sevdikte nooldu kız başkasıyla yattı yiyişti... ben neden sevmeye devam ediyim ? "" dermişim

Bir kankigillenme ve bir boynuzlanma sezinliyorum.

Öyle bişi yok ya olsa açık açık yazardım :)) şuana kadar kimseyle çıkmadım ki boynuzlaniyim

• quote:

Sevdiğin kızla yatıcaksın

Ya da yattığın kızı seveceksin...
  • [Deleted by Admins]
  • Amma fetiş varmış Dh'de
  • cinsellik bile sevgi saygı gerektirir
    (Ç)ALINTI( By Haydar DÜMEN)
  • ayakları güzelse gerisi faso fiso ağzım sulandı
  • Sevginin Pesine cinsellik Gelır Cinsellik ASkı bitirir
  • Benim yakın bir arkadaşım var,kendisi her ne kadar yakışıklı olsada asla kızları sevmez,kullanır.
    Onun bir sözü var,gerçekten güzel söz..
    Seversen S..kilirsin,S..kersen Sevilirsin.İşte ona göre,Sevgimi-Cinsellikli kavramı bu xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr

Benim yakın bir arkadaşım var,kendisi her ne kadar yakışıklı olsada asla kızları sevmez,kullanır.
    Onun bir sözü var,gerçekten güzel söz..
    Seversen S..kilirsin,S..kersen Sevilirsin.İşte ona göre,Sevgimi-Cinsellikli kavramı bu xD

harika bir söz de sevecek pardon kilecek kız bulamıyoz
  • Kız arkadaş ilişkisi mutualist bir ilişki. Bir taraf güç istiyor, diğer taraf cinsellik. Birbirini tamamlıyorlar ve simbiyoz bir yaşam oluyor.

- Benim liseden arkadaşım, sevgilisinden bahsettiğim zaman sinirleniyor. Laf yok ona diyor, toz kondurtmuyor. Halbuki sevgilisinden ayrılırken kendisi hakaret etmişti ona. Demek ki bu gerçek bir sevgi değil.

- 10 yıllık arkadaş olduğunuz biri, 1 aylık sevgilisini sizden daha çok seviyor. Neden dersiniz? Zira bunun adı sevgi değil. Bunun adı şehvet. Ve bu ırkçılık.

- Örneğin bir erkek, sevgilisine tatil teklif ediyor. Erkek olsa etmeyecekti. Demek ki ırkçılık yapıyor burada.

Psikanalizi bulan kişi olan Sigmund Freud'a kısmen katılıyorum: Hiçbir erkek, cinsel ilişkide bulunmak istemediği bir bayanla yakın arkadaşlık kurmak istemez.

Bu tip çıkarlara dayalı olan kız erkek ilişkilerinden nefret ediyorum. Aseksüel olup da bir ömür boyu birbirine destek olan çiftleri ise kutluyorum.

• aşk-sevgi-cinss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Kız arkadaş ilişkisi mutualist bir ilişki. Bir taraf güç istiyor, diğer taraf cinsellik. Birbirini tamamlıyorlar ve simbiyoz bir yaşam oluyor.

- Benim liseden arkadaşım, sevgilisinden bahsettiğim zaman sinirleniyor. Laf yok ona diyor, toz kondurtmuyor. Halbuki sevgilisinden ayrılırken kendisi hakaret etmişti ona. Demek ki bu gerçek bir sevgi değil.

- 10 yıllık arkadaş olduğunuz biri, 1 aylık sevgilisini sizden daha çok seviyor. Neden dersiniz? Zira bunun adı sevgi değil. Bunun adı şehvet. Ve bu ırkçılık.

- Örneğin bir erkek, sevgilisine tatil teklif ediyor. Erkek olsa etmeyecekti. Demek ki ırkçılık yapıyor burada.

Psikanalizi bulan kişi olan Sigmund Freud'a kısmen katılıyorum: Hiçbir erkek, cinsel ilişkide bulunmak istemediği bir bayanla yakın arkadaşlık kurmak istemez.

Bu tip çıkarlara dayalı olan kız erkek ilişkilerinden nefret ediyorum. Aseksüel olup da bir ömür boyu birbirine destek olan çiftleri ise kutluyorum.

citizen sonuçta bahsettiğin aseksüel yaşam da bi yerde çıkar ilişkisi.böyle düşünülecek olduğunda herşey "çıkar".aseksüel olup karşı taraftan manevi destek beklenildiği ve verildiği gibi, karşı cinsten sevgi ve ilerisinde cinsellik beklemek ve cinsellik vermek de mantıklı ve etik de.bence yanlış düşünüyorsun.

bu arada kıza ilk cinsellik olarak yaklaşanlar çoğu zaman ne cinselliği kapar ne de sevgiyi.ama altını çiziyorum çoğu zaman cinselliği de alan olur hatta en alasını alır ama totalde eğlenicek kızdan ileri gitmez erkek için.şahsen benim asla kız açısından ise sevgi ve seks açlığı olarak nitelendiriyorum olayı.bi de sorunlu olanlar var ki aman dikkat :)

• Ayak,Bacak,..vs Fetishistleri hepinize ortak bir isim. Jennifer Ellison'ı kız arkadaş için model olarak belirleyebilirsiniz.

http://static.zooomr.com/images/574147_2cc8894d07_o.jpg BEST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konncerto -- 14 Ocak 2008; 0:36:30 >

• .

• quote:

Orjinalden alıntı: konncerto

.

hhahahahah sabah sabahhhhh

• gercekten duygusal anlamda bıseyler hısset delı gıbı asık ol zaten ona o gozlede bakamazsın hani insan sevdigini ...s.. dıye bı soz varya gercekten dogru..5senelık cok cıddı bı ılıskım var kız arkadasıma karım dıyorum artık okdar tutkuluyımkı ona gozum ondan baska kımseyı gormuyor bellı olculer cercevesınde belırlı seyler yasanıyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.