Sevgi herzaman benim için 1.plandadır cinsellik ise son sırada yer alır...........
bende hep son sıradan başlarım
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Sevdiğin kızla yatıcaksın
Buna bir yerde katılıyorum. O kızla yattıktan sonra duyguların aymı yoğunlukta canlıysa işte bu "AŞK"tır.
Açıkçası ben gerçekten sevdiğim biriyle yanyanayken aklımdan hiç cinsellik geçmiyor. O yüzden aşıksam en son düşüneceğim şey cinselliktir. Yolda geçerken güzel birini görsem ilk düşündüğüm şey cinsellik olur, ama sonuç olarak sevgiyi tercih ederim. Cinselliği herkeste bulabiliyorum ama sevgiyi değil. Sevgi daha önemli bu yüzden.
yaş 27!baya tecrubem var...bu olayın kanunu budur; eger bir kadını cok kolay ve basitce elde edebiliyorsan(),o kadınla en buyuk zevki bile yasasan,asla onu sevemezsin...kim ister ki,daha ilk gunden veren bir kızla evlenmeyi? eger bir kadını gercekten seviyorsan,ona karsı hissettigin cinsellik digerlerinden farklıdır!insan gercekten sevdigi bir insanla yasayacagı cinselligi,dunyanın en seksi kadınında bile bulamaz...yani şunu demek istiyorum sonuc olarak, eger cinselligi ön planda tutarsanız,belli bir yastan sonra mutlaka ama mutlaka bu dusuncenizden vazgeceksiniz...ve gercek sevgiyi arayacaksınız... gercek sevgiyi bulduktan sonra da,bu tur muhabbetler size sacma gelecektir
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Açıkçası ben gerçekten sevdiğim biriyle yanyanayken aklımdan hiç cinsellik geçmiyor. O yüzden aşıksam en son düşüneceğim şey cinselliktir. Yolda geçerken güzel birini görsem ilk düşündüğüm şey cinsellik olur, ama sonuç olarak sevgiyi tercih ederim. Cinselliği herkeste bulabiliyorum ama sevgiyi değil. Sevgi daha önemli bu yüzden.
çok haklısın..
quote:
Orjinalden alıntı: ata1606
ayakları güzelse gerisi faso fiso ağzım sulandı
quote:
Orjinalden alıntı: muhendis
yaş 27!baya tecrubem var...bu olayın kanunu budur; eger bir kadını cok kolay ve basitce elde edebiliyorsan(),o kadınla en buyuk zevki bile yasasan,asla onu sevemezsin...kim ister ki,daha ilk gunden veren bir kızla evlenmeyi? eger bir kadını gercekten seviyorsan,ona karsı hissettigin cinsellik digerlerinden farklıdır!insan gercekten sevdigi bir insanla yasayacagı cinselligi,dunyanın en seksi kadınında bile bulamaz...yani şunu demek istiyorum sonuc olarak, eger cinselligi ön planda tutarsanız,belli bir yastan sonra mutlaka ama mutlaka bu dusuncenizden vazgeceksiniz...ve gercek sevgiyi arayacaksınız... gercek sevgiyi bulduktan sonra da,bu tur muhabbetler size sacma gelecektir
budur arkadaş olay budur...
quote:
Orijinalden alıntı: __RayAllen20__
tabikide sevgi cinsellik keranede de var
cinsellik
quote:
Orijinalden alıntı: Lord.Blade
10 yıl önce nüfusun %30 cinsellik %70 sevgi için ilişki yaşıyordu
şimdi nüfusun %80i; %70cinsellik%30sevgi için sevgi daha sonradan cinsellikten ortaya çıkıyor ne kadar sağlam sevgi olur bu bilemem artık
biraz karışışk oldu ama idare edin
Hayır, günümüzde aksine mahremiyet önem kazandı. 10 yıl önce doğum kontrol haplarının çıktığı günlerde yaşanan olaylara bir bakın isterseniz. Her şey düz mantıkla yürümüyor.
1.5 senelik konuymuş be yuh güzel hort
sevinçle kollar açılır herkesın gözü açılşır göğüsler yana saçılır adınada derler sex
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
1.5 senelik konuymuş be yuh güzel hort
+1
2side olmazsa olmaz
Öncelik sevgi olursa uzun süreli ilişkiler, hatta evlilikler bile yaşanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: nismogy
Sevgi herzaman benim için 1.plandadır cinsellik ise son sırada yer alır...........