Bir bayanla duygusal anlamda arkadaşlığınız var. Sizin için öncelikli olan sevgi mi, aşk mı yoksa cinsellik mi? Not: bayanlar içinde bir erkekle duygusal anlamda arkadaşlık.
ikisinin de yeri ayrı yanii .Bi kıza cinsel yönden bakarsın ama bi kıza kalbini wermişsindir ona sadece sevgi beslersin...
sevgiyi çok beendiimden deilde cinselliği daha az beeniyorum o yuzden sevgi arkadaşlıkda koysaydın onu dewrdim
quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim.
quote:Orjinalden alıntı: :::Banner::: quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim.
quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim. Ney ney Bişey diyolardı ona yav F ile
quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim. fetishciler basmış burayı
quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim. ya ayaklarını göztermezse
quote:Orjinalden alıntı: bornova_lı quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim. ya ayaklarını göztermezse Rock'n coke gibisin..Çadır kurmak istiyorum
quote:Orjinalden alıntı: Slew quote:Orjinalden alıntı: bornova_lı quote:Orjinalden alıntı: @montana kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim. ya ayaklarını göztermezse Rock'n coke gibisin..Çadır kurmak istiyorum vaww ayak fetişizmi :P