Şimdi Ara

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2013)
Giriş
  • bana göre bir insan aşık olduğu kızın yanında cinselliği düşünmez.eğer gerçekten aşıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

bana göre bir insan aşık olduğu kızın yanında cinselliği düşünmez.eğer gerçekten aşıksa

Ben de aynısını düşünüyorum. Bana asılan kızı sırf bu yüzden anlamamazlıktan geldim. O da başkasına kaçtı zaten.

Açılmayı başaramadığım kızla sadece konuşmak istiyorum. Kız fiziki olarak dikkat çekebilir fakat ortak noktam yoksa platonik takılır kısa sürede unuturum. Fakat konuştukça daha beter bağlandım. Şimdi durumum pek de parlak değil.
  • quote:

bana göre bir insan aşık olduğu kızın yanında cinselliği düşünmez.eğer gerçekten aşıksa

Neden ben sevdiğim insanla cinsellik düşünemem mi? Bunu o zman sevdiğin kıza söyle ben sana aşığım seninle cinsel ilişki düşünemiyorum başka kızlarla cinsel ilişki hoşuma gidiyor de o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aylut -- 26 Ağustos 2009; 14:02:16 >
  • Şuan cinsellik derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

quote:

Neden ben sevdiğim insanla cinsellik düşünemem mi? Bunu o zman sevdiğin kıza söyle ben sana aşığım seninle cinsel ilişki düşünemiyorum başka kızlarla cinsel ilişki hoşuma gidiyor de o zaman

Hocam yeri gelirse olur orasını karıştırma. Biz sırılsıklam aşıklardan bahsediyoruz.

Kızı görünce kendini kaybediyorsun. Dilin tutuluyor. Konuşurken sözcükler aklına gelmiyor. Elin ayağın titriyor. Kızı üzmekten korkuyorsun. Dikkatli olmaya çalışıyorsun. Kız bir de gülümserse film kopuyor(yanlış yere çekme, ayakları yerden kesiliyor sadece, yerden kesilmeyi de boşver işte cinsellik anlamına gelmeyen duygular diyeyim de anla).

• hepsi tabi ki.. ama hepsininde sırası zamanı ve yeri var..
  • BX4TC

Anlıyorum ama yeri geldiğinde diyelim benim yorumuma :)
  • Herkez sevgi der, bende sevgi diyenlere "hı hı" derim.
  • Bence sevgidir sevgi herşeyden önce gelir.
  • Cinsellik
  • ilk aşk sonra sevgi sonra aşk tekrar arzu ile kendini gösterir...
  • Ayrıca direk cinsellik diyen arkadaşlarında hayatında hiçbir cinsel şey yaşamadığından dolayı bu cevabı verdiğini düşünüyorum.
  • Cinsellik 30 Dakikalık Bir İş Ama Sevgi , Sevdiğin İnsanla Hep Olmaktır.. Onu Düşününce Mutlu Olmak , Onu Düşününce İçinde Bir Heyacan ve Kalbinin Hızlı Atmasıdır.. Onu Görünce Kör Olmaktır..
  • Sen sevgiyi elinle yapabiliyor musun?
  • Sevgi başlangıçtır ama cinsellik sonuçHer ilişki sonunda cinselliğe gider.
  • Sevgi tabiiki...İnsan sevgilisiyle çıkalı 1 ay olduğunda hemen aklına cinsellik geliyorsa ben o adamın sevgisine tüküreyim.He 3 4 sene olmuştur.Birbirlerine çok güveniyorlardır.Harbiden aşıklardır.Ciddilerdir.İkiside istiyordur,birşeyler yaşamak...Kim istemez ki sevgilisiyle sarılmak, koklaşmaktan, daha ilerisini yapmayı ... Önemli olan güven . Diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Cinsellik 30 Dakikalık Bir İş Ama Sevgi , Sevdiğin İnsanla Hep Olmaktır.. Onu Düşününce Mutlu Olmak , Onu Düşününce İçinde Bir Heyacan ve Kalbinin Hızlı Atmasıdır.. Onu Görünce Kör Olmaktır..

Şu anda tarifinizden de öte bir durumdayım. Bir nebze unutmak için burada takılıyorum ama konuları görünce kendimi tutamıyorum.
  • bence herşeyden önce sex gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BX4TC

quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Cinsellik 30 Dakikalık Bir İş Ama Sevgi , Sevdiğin İnsanla Hep Olmaktır.. Onu Düşününce Mutlu Olmak , Onu Düşününce İçinde Bir Heyacan ve Kalbinin Hızlı Atmasıdır.. Onu Görünce Kör Olmaktır..

Şu anda tarifinizden de öte bir durumdayım. Bir nebze unutmak için burada takılıyorum ama konuları görünce kendimi tutamıyorum.

Bende Dün Aşık Olduğum Kızdan Ayrıldım.. Ne Hissettiğini Biliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.