Şimdi Ara

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2013)
Giriş
  • Cinsellik akar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Ağustos 2009; 15:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bence herşeyden önce sex gelir

Nasıl bir tabir bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orjinalden alıntı: Slew

quote:

Orjinalden alıntı: bornova_lı

quote:

Orjinalden alıntı: @montana

kızın ayaklarının güzelliğine göre değişir..ayaklar güzelse aşık olabilirim.

ya ayaklarını göztermezse

Rock'n coke gibisin..Çadır kurmak istiyorum

vaww ayak fetişizmi :P

Zank fetişlre basar az sonra bi arada biri kıllı bacak konusu açtıydı

• bence kızın ayakları güzelse aşık olunmaz o durumda cinsellik akar
  • quote:

bence kızın ayakları güzelse aşık olunmaz o durumda cinsellik akar

Hocam şu ayak konusunu açar mısın? Ayağın güzel olduğu nasıl anlaşılıyor?
  • Sevgi... Nedir ki? Tabikide cinsellik
  • ayak dediğin şey mesela şu şekilde pürüzsüz olması lazım :D

Sevgi mi Yoksa Cinsellik mi?
  • @Zaris

Bacak yani. O zaman kızın etek giymesi lazım. Ayak yazınca ben de farklı bir olay sanmıştım.

Kalınlık, uzunluk gibi konularda bir kriteriniz var mı?
  • ayak parmaklarının şeklide önemli

biçimsiz ayak parmakları felan biraz itici olursa o iş zor hem aşık olamazsın hem cinsel yönden huzursuzluk yaşarsın

bacağın çok beyaz biraz esmer veya ten renginin ne yöne eğilimi olduğu hiç önemli değil zaten pürüzsüz bir bacak kendini belli ediyor illa etek giymesine gerek yok keza bir kapri olsa bile bileğinden bile anlaşılır ayağı güzelmi değilmi

birde terlik giymesi lazım ayak parmakları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Ağustos 2009; 15:38:11 >
  • fetişistler basmış burayı
  • quote:

ayak parmaklarının şeklide önemli

biçimsiz ayak parmakları felan biraz itici olursa o iş zor hem aşık olamazsın hem cinsel yönden huzursuzluk yaşarsın

bacağın çok beyaz biraz esmer veya ten renginin ne yöne eğilimi olduğu hiç önemli değil zaten pürüzsüz bir bacak kendini belli ediyor illa etek giymesine gerek yok kesa bir kapri olsa bile bileğinden bile anlaşılır ayağı güzelmi değilmi

Ayağın büyüklüğü konusunda bir kriter var mı? Küçük ayaklar bana çok sevimli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

bana göre bir insan aşık olduğu kızın yanında cinselliği düşünmez.eğer gerçekten aşıksa

Neden ben sevdiğim insanla cinsellik düşünemem mi? Bunu o zman sevdiğin kıza söyle ben sana aşığım seninle cinsel ilişki düşünemiyorum başka kızlarla cinsel ilişki hoşuma gidiyor de o zaman

öyle değil tabiki de.aşık olduğun kızla cinsellik çok daha güzeldir eminim.ama sürekli şu kızla yatsam diye düşünmezsin.o an kendiliğinden gelir zaten.hiç beklemediğin bir an ilişkiye girebilirsin.sevdiğinin yanında abazalık olmaz yani

• kriteri kimse koyamaz söylediğin gibi kişisel olarak sizin hoşunuza giden başkasına gitmeye bilir

ayağın ufaklığı boya orantılı ise minyon tipli bir kızda çok hoş gözüke bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Ağustos 2009; 15:40:03 >
  • quote:

ayak parmaklarının şeklide önemli

bacağın çok beyaz biraz esmer veya ten renginin ne yöne eğilimi olduğu hiç önemli değil zaten pürüzsüz bir bacak kendini belli ediyor illa etek giymesine gerek yok keza bir kapri olsa bile bileğinden bile anlaşılır ayağı güzelmi değilmi

Zaris sende bendensin Hepimiz foot kafalı olmuşuz

• ayrıca uzun ayak tırnakları bir kıza hiç yakışmıyor ve ojeli ayak tırnaklarıda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor
    güzel bir görüntü ise kesilmiş tırnaklar ile ojelenmemiş soft bir görüntüde yakalanıyor
  • quote:

ayrıca uzun ayak tırnakları bir kıza hiç yakışmıyor ve ojeli ayak tırnaklarıda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor
    güzel bir görüntü ise kesilmiş tırnaklar ile ojelenmemiş soft bir görüntüde yakalanıyor

Katılıyorum
  • Ayak konusunda ufkum gelişmeye başladı. Bu konunun incelikleri varsa biraz daha açar mısınız?
  • zaten anlamam ulan bi insan ayak parmağını neden boyar arkadaş ya el parmakları anladık ayak ne lan neden boyuyosun ayak parmaklarını iğrenç gözüküyor bide bu kadınlar hep parmak arası terlik giyiyolar ojelerin bi kısmı dökülmüş bi kısmı duruyo ıy
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.