Şimdi Ara

Sevgili admin 1971 ODTÜ başlıklı konu neden kapatıldı....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili admin 1971 ODTÜ başlıklı konu neden kapatıldı....?

• sen anlat bakiyim.... onlar anlatamadı belki sen anlatırsın....
  • Siyasi konular yasak forumda..yoksa hakaretlere varıyor sonuç..
  • üniversiteye yapılan bi baskının sonuçlarını anlatıyo üstelik 37 yıl önceki siyasetin bu cahil diyen dengesize ne zararı var anlamadım doğrusu...
  • Sevgili kardeşim , sen bu konuyu tamamen hiçbir mesaj olmadan objektif bir biçimde bize yansıtmışsın.

Ama çoğu cahil gelip konuda çok saçma yazılar yazdılar.

Ve bunların hepsi de seviyesiz olduğu için iş hakarete vardı. Bu yüzden konu silinmek zorunda kaldı...

Ben admin değilim ama konunun aslı budur.
  • eyvallah kardeş yazılan hiç bir mesajı görmedim bu yüzdende sorma gereği duydum...video bana çok ilginç geldi siyasetle ilgim falan yok sadece bir üniversitenin içinden bu kadar silahın çıkması ilginç geldi ama bu private denen dengesiz neye dayanarak beni cahillikle suçladı anlamadım...neyse....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODATalien

üniversiteye yapılan bi baskının sonuçlarını anlatıyo üstelik 37 yıl önceki siyasetin bu cahil diyen dengesize ne zararı var anlamadım doğrusu...

Üniversiteye neden baskın yapılmış?
    İçerdeki öğrenciler ne yapıyormuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

üniversiteye yapılan bi baskının sonuçlarını anlatıyo üstelik 37 yıl önceki siyasetin bu cahil diyen dengesize ne zararı var anlamadım doğrusu...

Üniversiteye neden baskın yapılmış?
    İçerdeki öğrenciler ne yapıyormuş?

o yıllarda faaliyette olan bir örgüt tarafından kaçırılan 4 abd linin odtü de olduğu düşünülerek baskın yapılmış. içerdeki öğrencilerin ne yaptığını bilmiyorum...
  • quote:

eyvallah kardeş yazılan hiç bir mesajı görmedim bu yüzdende sorma gereği duydum...video bana çok ilginç geldi siyasetle ilgim falan yok sadece bir üniversitenin içinden bu kadar silahın çıkması ilginç geldi ama bu private denen dengesiz neye dayanarak beni cahillikle suçladı anlamadım...neyse....

Bir eğitim-öğretim yuvasının içine o gençlerimize beyinlerini yetiştirerek ülkeyi kalkındırmak gibi şeylere özendirmek yerine eline silah verip ülkenin yönetim biçimini değiştirmeye kalkan, eğitim-öğretim yuvasını bir militan yetiştirme yurdu olarak kullananlara hayran olan insanlar versin bunun cevabını....

Hemde o savundukları şeyin ne kadar saçma ve felaket olacağını bildikleri halde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 4 Şubat 2008; 19:51:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

eyvallah kardeş yazılan hiç bir mesajı görmedim bu yüzdende sorma gereği duydum...video bana çok ilginç geldi siyasetle ilgim falan yok sadece bir üniversitenin içinden bu kadar silahın çıkması ilginç geldi ama bu private denen dengesiz neye dayanarak beni cahillikle suçladı anlamadım...neyse....

Bir eğitim-öğretim yuvasının içine o gençlerimize beyinlerini yetiştirerek ülkeyi kalkındırmak gibi şeylere özendirmek yerine eline silah verip ülkenin yönetim biçimini değiştirmeye kalkan, eğitim-öğretim yuvasını bir militan yetiştirme yurdu olarak kullananlara hayran olan insanlar versin bunun cevabını....

Hemde o savundukları şeyin ne kadar saçma ve felaket olacağını bildikleri halde....

"Biz yine çok iyi biliriz ki, türkiye kurtuluş savaşını
    yapmak için samsun'a çıkanlara İstanbul örfi idaresince ve mahkemelerince idam cezası verilmiştir. "

demiş bir yiğit peki ne demek istemiş vatan amerikan askerlerinin işgali altındayken okulda silah bulundurmak sevaptır görevdir.Bu vatanı ilelebet savunmak türk gençliğinin birinci vazifesiydi hani.Hadi gençler teröristti silah topladılar.2. Yurtta neler oldu ilk bi okuyun

http://www.odtu.edu.tr/50yil/1971.php

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.