Şimdi Ara

Sevgili ile oynanabilecek LBP tarzı oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBOX'ın yenisiyim dostlarım. PS3'de lbp çok keyifli oluyordu lakin 360'da şu anda ne yapsak bilemiyorum.
    Lütfen ciddi olarak cevap verirsek sevinirim, çıkıp da geow falan demeyin. Bir de ben konsolu her çalıştırdığımda sevgilimle oynuyorum zaten gibi xbox 360 aşkınızı betimleyen bir takım cümüller kurmayınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 5 Haziran 2012; 17:03:53 >

• Biz GTA 4 oynuyoruz çoğunlukla. Araba sürmek ve şehirde öyle koşuşturmak hoşuna gidiyor sanırım . Onun dışında Tekken tarzı fazla el kol kopmayan dövüş oyunları,el kol kopmayandan dediğim Mortal Kombat tarzı iğrençleşmeden de dövüş yapılan oyunlar, Tennis, Yarış oyunları , bir de xbox live'daki 20-30mb'lık arcade oyunlar var , onlarda eğlenceli oluyor , hatta bir tane örnek vereyim ; Avatar Ninja .
  • fifa
  • Arcade store'a giriyorsun Fez'i alıyorsun hem sevgilin hemde sen mutlu oluyosunuz
  • Forza4
  • Rayman,De Blob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 7 Haziran 2012; 20:08:58 >
  • ilomilo
    (dean.1995)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gears Of War 3
  • Rayman Origins! Kesinlikle tavsiye ederim. Mario tarzı bir oyun aynı ekranda 2 kişi rahatlıkla eğlenerek oynarsınız.
  • Kinect al bence eğlenirsiniz bol bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Rayman Origins! Kesinlikle tavsiye ederim. Mario tarzı bir oyun aynı ekranda 2 kişi rahatlıkla eğlenerek oynarsınız.

Aynen. Kız arkadaş ile oynanacak ilk oyun budur.
  • Kinect oyunların çoğunu beğenebilir.
  • Alan wake oynuyoruz sürekli Yaklaşık 3 aydır oynuyoruz Biticek gibi değil.

Onun dışında forzada iyidir yani az biraz arabalara ilgisi varsa sevdiği bi arabayı ver easy ayarlarda çabuk alışıyolar
  • forza ve rayman'i deneyelim bakalım birlikte. gerçi ben forza'yı denedim de, rayman'i beraber oynayalım bakalım. ve ilomilo da ilgimi çekti ayrıca.
    teşekkürler dostlarım önerileriniz için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 5 Haziran 2012; 22:21:18 >
  • nuclear zaten demiş rayman orgins çok zevklidir ama benim gibi inat edip tüm şeyleri toplamaya çalışırsan kafayı yersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.