Beyler ben bi kıza tutuldum ama ciddi şekilde tutuldum 3 aydır görüşüyoruz uzak mesafe ilişkisi aslında çokta uzak sayılmaz ben sakaryalıyım kız istanbullu aramızda 1.30 saat mesafe var beyler ilk başta kız deliler gibi aşıktı bana bu arada benimde şu ana kadar gördüğüm en güzel kızlardan biriydi her gün facetime yapardık konuşurduk çok gülüyorduk eğleniyorduk ta ki 2 hafta öncesine dek kızın sınavları araya girdi sınav haftası telefona çok giremedi sınav haftasından sonra yani bu hafta pazartesi günü ben buna snap attım bugün günlerden cumartesi hala snaplerimi açmamış kafayı yemek üzereyim telefona da giriyor biliyorum ama bu kız bana niye yazmıyor ne olmuş olabilir ulan her şey düzgün giderken niye yazmıyor kafayı yedim beyler. Üstelik YKS öğrencisiyim son 97 gün kaldı kız geldi psikolojimi altüst etti beyler ne yapmalıyım ne olmuş olabilir yardımcı olursan sevinirim... |
Sevgili KIZ OLAYI YARDIM EDECEK BİRİ VARSA GELSİN
-
-
geçmiş olsun,başkasıyla konuşuyor muhtemelen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesgeçmiş olsun,başkasıyla konuşuyor muhtemelen
Hocam altüst etti psikolojimi yani konuşurken aşırı eğleniyorduk hep birbirimize yazıyorduk bende anlamadım. Bu kızlar niye böyle ya valla sinir oldum gece gece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: roywoodsHocam altüst etti psikolojimi yani konuşurken aşırı eğleniyorduk hep birbirimize yazıyorduk bende anlamadım. Bu kızlar niye böyle ya valla sinir oldum gece gece.
Alıntıları Gösterfazla takma,ünide daha iyilerini bulursun
-
up
-
Yazmıyorsa arayın madem yani hayat Instagram snapten mi ibaret anlamıyorum sen arayamiyorsan numarasını ver ben arayayım ben de kızım korkma taciz filan etmem -
Kızların arkadaş canlısı tavırlarını birkaç ayda bana aşık oldu yandı kül oldu gibi yorumladıkça daha çok kafayı yersiniz
-
Geçmiş olsun kapıldıysan zor büyü gibi bişey gg -
len neyine yardım edecez ? Ara sor, mesaj at ona sor. Biz nerden bilelelim. Aranızda ne oldu bitti.
Anladığım kadarıyla hiç yüz yüze de görüşmemişsiniz her şey uzaktan ilerlemiş, kızın sana deliler gibi aşık olduğuna nasıl emin olabiliyorsun arkadaşm ?
Muhtemelen kızın canı sıkkındı, yalnızdı konuşacak kimsesi yoktu senle vakit öldürdü. İşini gördü, işi bitince yallah çöpe ya da daha iyisini buldu.
hayaller aleminde yaşama. Bak sinirden hala gülüyorum
Şunu da söyleyim, yazmıyor diye üsteleme sakın. Yazacak olan her türlü yazar döner sana. 2 dakikalık iş. Şuan senin konuna girip yazmam gibi.
Ama işi bitmiştir arkadaşım otur sınavına çalış.
-
Hocam pazartesiden beri mesaj attım ses yok doğru diyorsunuz yazacak olan her türlü yolu bulup yazar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Geçmiş olsun kapıldıysan zor büyü gibi bişey ggMadem konuşmayı keseceksin baştan niye bu kadar hevesli yazdı onu anlamadım zamanıma yazık cidden
-
Aga benim çıkardığım ders kızlara bağlanmamalıyız. Yani kendine bir hayat kurarsın o hayatı yaşamaya devam et. Kız hayatın olursa bitersin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Aga benim çıkardığım ders kızlara bağlanmamalıyız. Yani kendine bir hayat kurarsın o hayatı yaşamaya devam et. Kız hayatın olursa bitersin..Hocam bugünden sonra ders çıkardım artık kendime odaklanıcam bi kız hayatıma gelince zaten sonu hep kötü oluyor katılıyorum size...
-
Hocam madem o kadar seviyordu kız,illa ki yazardı sana.Başkasına takılmıştır bence.yks’ye de 97 gün kaldı diyorsun.Yks’yi yaparsan zaten bulursun birini. -
Hocam madem o kadar seviyordu kız,illa ki yazardı sana.Başkasına takılmıştır bence.yks’ye de 97 gün kaldı diyorsun.Yks’yi yaparsan zaten bulursun birini. -
Numarasını özelden at neden aramadığını öğrenip sana dönerim. -
Hocam bazı şeyleri sormaktan çekinmeyin açık açık sorun ama gelebilecek ters cevaba da hazırlıklı olun. Bir de ısrardan kaçının. Kıza kendini birşey yapmak zorundaymış gibi hissettirmeyin. Ben bu hatayı yaptım ve bu yüzden kaybettim birini -
Sen yapacağını yapmışsın. Bir an önce kızı aklından çıkarmaya bak. Az kalmış sınavın çünkü. 2 sezonluk kafayı fazla yormayacak bir diziye başla. Kızla geçirdiğin zamana denk gelecek şekilde ve çalışmana devam et. Hiçbir kız sınavından önemli değil kardeşim. Son olarak kız geri dönerse mesajlarına yazma geri. Şimdi yapan daha sonra da yapar. Sınava daha da az kala yaparsa işte o zaman kafayı yersin. Şuan kafanı toplaman için zamanın var. Dediğim gibi kızın yerini dizi alsın. Alışma süreci gibi düşün. Aman diyim çok sezonluk bir diziye başlama ama. Hatta kızı engelle sınava kadar kafanı daha fazla meşgul etmesin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
len neyine yardım edecez ? Ara sor, mesaj at ona sor. Biz nerden bilelelim. Aranızda ne oldu bitti. Anladığım kadarıyla hiç yüz yüze de görüşmemişsiniz her şey uzaktan ilerlemiş, kızın sana deliler gibi aşık olduğuna nasıl emin olabiliyorsun arkadaşm ? Muhtemelen kızın canı sıkkındı, yalnızdı konuşacak kimsesi yoktu senle vakit öldürdü. İşini gördü, işi bitince yallah çöpe ya da daha iyisini buldu. hayaller aleminde yaşama. Bak sinirden hala gülüyorum Şunu da söyleyim, yazmıyor diye üsteleme sakın. Yazacak olan her türlü yazar döner sana. 2 dakikalık iş. Şuan senin konuna girip yazmam gibi. Ama işi bitmiştir arkadaşım otur sınavına çalış. |
Kızların arkadaş canlısı tavırlarını birkaç ayda bana aşık oldu yandı kül oldu gibi yorumladıkça daha çok kafayı yersiniz |
Benzer içerikler
- zoretanin kalp ağrısı yaparmı
- hoşlanılan kızın mesajlara geç cevap vermesi
- ishalken kahvaltıda ne yenir
- adnan oktar hangi takımlı
- flo iade ve değişim şartları
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X