Şimdi Ara

Sevgili KIZ OLAYI YARDIM EDECEK BİRİ VARSA GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olm ne salak salak işler yapıyonuz. hem yks çalışıyon hem de hala karı kız işleri kovalıyon. bu yaşlarda çok saçma bu işler. büyüyün biraz
  • olm ne salak salak işler yapıyonuz. hem yks çalışıyon hem de hala karı kız işleri kovalıyon. bu yaşlarda çok saçma bu işler. büyüyün biraz
  • Stepne diye birşey vardır bilirmisin yeğen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak yüreğin varsa kızı her yerden engelle ve daha da muhattap olma. Sınavına odaklan. Emin ol senin için en faydalısı bu olacaktır. İstediğin üniyi kazanınca da istediğin gibi bir kız bulursun umarım.

• Sevgili KIZ OLAYI YARDIM EDECEK BİRİ VARSA GELSİN
  • evet sabahleyin mesajla konuştuk bana yazdığı şey şu oldu bu arada çok telefona giren bi kız değil her neyse yazdığı şey şu ''lütfen üstüne alınma bende bu ara ailevi sorunlarla uğraşıyorum bu konuda da kimseyle konuşmak istemiyorum ama inan seninle bu durumun hiç bir ilgisi yok'' bunu yazdı

• Bu olaydan iyi bir ders çıkardım...

• Deliler gibi aşık diye birşey yok. Sadece iyi rol kesiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roywoods kullanıcısına yanıt

inandın mı peki

• inanmıştım :(

• "Muhtemelen kızın canı sıkkındı, yalnızdı konuşacak kimsesi yoktu senle vakit öldürdü. İşini gördü, işi bitince yallah çöpe ya da daha iyisini buldu."

YUKARDA BİR ARKADAŞ YAZMIŞ.OLAY HARBİDEN BUNDAN İBARET.ÇOĞU KIZ İLK BAŞTA AŞIK GİBİ YAPAR SENDEN HOŞLANMIŞ GİBİ YAPAR AMA HEVESİNİ ALINCA BIRAK YAZMAYI YOLDA GÖRSE SELAM DAHİ VERMEZ.SAKIN BU TUZAKLARA DÜŞME,

• roywoods kullanıcısına yanıt

Banada sürekli hastayım işte doktora filan gittim diyorlardı.yemiş gibi yapıyordum

• Ailevi sorun = Gerçeği sana söylemekle uğraşamam sen en iyisi yedekte biraz daha bekle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.