Şimdi Ara

Sevgili konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda sınıf arkadaşımın bi arkadası vardı neyse 1.5 yıldır tanısıoduk neyse daha sonra biz bununla konusmaya basladık sonra tel nosunu verdi ben istemeden 5 günde yasananların özeti su sekilde bu 2 yıllık sevgilisinden ayrılmış ama adamda düşünün adam diyorum 22 yasındaymıs neyse simdide biz baya yakınlastık bende bana zaman ver dedim simdi mesaj attı her sey cok kotu oluo cevap veremicem dedi sonra bi gizli no aradı yemedi açmadım sonra o aradı yine acmadım tırstım acıkcası aklıma gelenler soyle cocuk ogrendi beni gizliden arıyo sonra kızda beni uyarmak için yani teli acmamam için arıyo diye düsündüm abiler yardım edinnn

• bence korkarak büyük hata etmişsin
  • 15 yaşında falansın tahminimce... Bu ne yav, madem korkacaksın girme bu tür işlere kardeşim. Türkiye de kızların %80'inin belalısı vardır zaten emin ol. Gizli numara aramış açmamış, telefondan kimse seni yemez merak etme. Sana git kavga et demiyorum da aç adam gibi konuş baktın çocuk tehdit ediyor. Seni şikayet edicem polise, savcılığa da dilekçe vericem dersin kaparsın. Bu kadar basit
  • yanlıs anlasılma olmus arkadas saka yapmak için aramis
  • bu dediklerinizden sonra dediginiz yapıcam korkmucam bu arada haklısın 16 yasındayım bu forumda bunları yasamıs bi kac kısı vardır diye yazdım sadece kendimi tatrmin etmek içindi
  • Bence korkulcak durum yok. Sonucta sen kiza acilmamissin birsey yapmamissin aksine geri vites bile atmissin. Bi daha ararsa acmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.