Şimdi Ara

Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
42.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cavit63 eski yöntemle olduğunu söyledi ben şimdi onu yapacağım kardeş sende onu dene istersen
  • ilk fırsatta el kol atıcagım bu işlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia S, 4.1.2 JELLY bean, 6.2.b.1.96 sürümünde olmadı.
  • dostum çok teşekkürler :-)
  • Ben bir hafta önce telefonu (Neo V) 4.0'a güncelledim. Bu root işlemini önceden (2.3.4 iken) denemiştim ancak olmamıştı. Şimdi denesem sorun olur mu? Yani bu işlem 4.0 cihazlara da yapılabiliyor mu?
  • Dün akşam denedim. Yaklaşık 1 dakika içinde işlem tamam. Superuser geldi. Root isteyen uygulamaları da kurdum, çalışıyor. Sonsuz teşekkür ederim.

Bu arada OfficeSuite gibi işletim sistemine entegre gelen istemediğim birkaç programı kaldırdım. Facebook, Google Maps, Latitude, Navigasyon gibi uygulamaları kaldırmak sorun çıkarır mı?

Tekrar teşekkürler...
  • Arkadaşlar şimdi burdan root etsem ne faydası olacak biri bana anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Arkadaşlar şimdi burdan root etsem ne faydası olacak biri bana anlatabilir mi?

Telefonun yapmanıza izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz. Mesela telefona gömülü gelen ve ayarlardan kaldırılamayan programları kaldırabilirsiniz ki benim tek istediğim buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

quote:

Telefonun yapmanıza izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz. Mesela telefona gömülü gelen ve ayarlardan kaldırılamayan programları kaldırabilirsiniz ki benim tek istediğim buydu.

Teşekkürler cevap için

Garanti işi nasıl oluyor peki geri gelme durumu var mı?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için

Maalesef garanti dışı kalıyormuş, ama unroot yapıp gönderebilirsiniz diyorlar. Ben daha yeni root yaptığım için çok da detaylı bilgim yok. Ama kaldırdığım programlar sayesinde hem alan kazandım hem de RAM'deki boş alan arttı. Benimki giriş seviyesi bir cihaz olduğu için ihtiyacım vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için

Maalesef garanti dışı kalıyormuş, ama unroot yapıp gönderebilirsiniz diyorlar. Ben daha yeni root yaptığım için çok da detaylı bilgim yok. Ama kaldırdığım programlar sayesinde hem alan kazandım hem de RAM'deki boş alan arttı. Benimki giriş seviyesi bir cihaz olduğu için ihtiyacım vardı.

Anladım hocam. Benim de bilgim yok bu konularda

• Xperia Go'da denedim başaramadım hata veriyor ancak Çinli arkadaşlarımız saolsun ingilizce desteği bulundurmadıkları için hiç bir şey anlayamıyorum

SS geldi
    Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla

Yardım lütfen. Program pek yaygın olmasa gerek ki soruma cevap bulamadım google da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk Y. -- 16 Ekim 2013; 19:29:29 >

• arkadaşlar z de denedinizmi ?
  • teşekürler sonunda oldu çok kolaymış
  • Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla

bende böyle bir sorun oldu neo v telefonum. söylenenleri harfiyen uyguladım ama banamısın demedi.birde superuser hangi menüde çıkıyor? ayarlar menüsünde mi. yoksa genel uygulama menüsünde mi?
    Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla

• uruno kullanıcısına yanıt
    Xperia Neo için denedim "CreateProcess() failed" diye bir hata verdi :(
  • oha 30 saniyede root oldu cok sagol :)
    Edit: Xperia Mini pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 7 Aralık 2013; 16:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

oha 30 saniyede root oldu cok sagol :)

Root attıktan sonra telefondaki bütün veriler siliniyor mu fabrika ayarlarına mı dönüyor yoksa aynı kalıyor mu herşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Root attıktan sonra telefondaki bütün veriler siliniyor mu fabrika ayarlarına mı dönüyor yoksa aynı kalıyor mu herşey ?

hersey aynı kalıyor kardeşim. Yinede yedekle sen ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

hersey aynı kalıyor kardeşim. Yinede yedekle sen ama

Root'u bundan geri kaldırabiliyoruz aynı işlemleri yaparak dimi kardeşim. Bu zamana kadar yapmamamın nedeni telefon fabrika ayarlarına dönmesinden çekindiğimden dokunmadım..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.