Şimdi Ara

Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
42.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ss atmaniz mumkun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia pro telefonum var.telefon hafızasından sd karta alamk istiyorum uygulamarı ,çünkü telefon hafızasında yer kalmadı vede root yapmadan sd karta taşıyamıyormuşuz sanırım.şimdi bu programla root atsam rehber fotoğraflar vs vs herşey silinicek mi ? birde super user görünmüğyor demiş bazı arkadaşlar,super user olmayınca sd karta taşıma işlemi yapılmıyormu ?
  • Arkadaşlar bilmediğim ve anlamadığım için soruyorum. Android işletim sistemine sahip telefonları rootlamak, telefon üzerinden yapılan bankacılık işlemlerinin güvenliğini tehlikeye sokar mı? Zira cep telefonunda çeşitli bankaların uygulamaları var ve "hack" durumu olur mu diye merak ediyorum. Burdaki program Çince olunca "acaba" diye bir düşündüm açıkçası. Tabi sadece bu konudaki değil diğer konulardaki root anlatımlarında benzer endişelerim vardı.
  • telsiz T kullanıcısına yanıt
    Desene bütün rootlayan kişilerin banka hesapları ele geçirildi
    Şaka bir yana, eğer endişen varsa root yapma.
    Bana sorarsan bu durumu kafana takma
  • mkryvz M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim...
  • uruno kullanıcısına yanıt
    xperia mini poro olmuyor program işlem gecersiz yeniden deneyin diyor işlem devam ederkende tlfonda şu yazı çıkıyor ( güvenlik açığı mevcut ama bunu denemek için daha fazla bilgiye ihtiyaç olabilir bu uygulamada res/raw di aggetroot.c bakın ) diyor tabi bunu ingilizce yazıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilek arkadaşlara şimdiden tşk. ederim
  • programda kök biz tekrar denemenizi öneririz izin almak için başarısız oldu diyor çince tercüme ettim bu çıkıyor
  • Xperia z telefonumda bootloader kilidini açmam gerekiyor mu acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben z1 compact 14.3.A.0.757 4.4.2 için denedim. Bir csv dosyası iiçin yetki alamıyor. Başarılı olamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKILIÇ

Xperia z telefonumda bootloader kilidini açmam gerekiyor mu acil cevap

Önce bootloader kontrol etmelisin. Açık değilse açılmalı benim bildiğim mutlaka açık olması gerektiği.
  • 2 dk sürmedi teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol Flashtool'un rootlamadığı sürümü bile rootladı teşekkürler.
  • Xperia s android 4.1.2 rootlanmadı . Yada yakın zamanda deneyip sorunsuz rootlayanlar var mı? Bendekinde başlangıçtada -ROOT yazıyordu bittikten sonrada . Üstteki yazılar sırayla tamamlandı işareti oldu en sonuncuda bittikten sonra telefonun sağ tuşunu gösterir bir işaret çıktı sonra yine sağ alttaki Büyük -ROOT yazısı çıktı . Link2sd ile dahili hafızaya atmayı denedim olmadı. Root erişim hakkınız yok diyor. Daha sağlıklı çözüm var mı?
  • hocam eyvallah sağolasın 2.3.4 Gb sürümünde root yaptım,sonra es dosya yöneticisini kullanarak ,let's golf,play now mağaza'twiter eklentisi,facebook müzik paylaşımı,office suit'' programlarını kaldırdım sonra unroot yapıp orjinal haline döndürdüm. teşekkürler;)

peki sony walkman apk si bulsam ( orjinal) root yapıp flash ile atabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

hocam eyvallah sağolasın 2.3.4 Gb sürümünde root yaptım,sonra es dosya yöneticisini kullanarak ,let's golf,play now mağaza'twiter eklentisi,facebook müzik paylaşımı,office suit'' programlarını kaldırdım sonra unroot yapıp orjinal haline döndürdüm. teşekkürler;)

peki sony walkman apk si bulsam ( orjinal) root yapıp flash ile atabilirmiyim?

Unroot'u da aynı program ile mi yaptınız ?
  • evet
  • Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla

ne yaptıysam şu ekran bi değişmedi

telefonum xperia ray
  • Sony xperia z1 ve z1 compacttada çalışıyormu bu program
  • xperia ray olmady.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhu -- 22 Mayıs 2014; 9:32:28 >
  • z1c için de deneyen başarılı olan varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.