Şimdi Ara

Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
42.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia Neo v var deniyorum deniyorum olmuyor . Millet aynı telefonla yapınca olur ben yapıyorum olmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Telefondan root u kaldırmak istiyorum ama olmuyor. İlk mesajdaki gibi root tuşuna bastım ama kalkmıyor maalesef. Yardım lütfen.
  • root yapmayı başardım ama 3 gün sürdü becerebilmem, bu kadar deneyimsizim android konusunda. peki şimdi ne yapmam gerek? netten okudum bi sürü şey ama anlayabildiğim 1 cümle bile yoktu.
  • Daha önce bu konularda hiç deneyimim olmadı. Garantisi bittiği için xperia P de demek istiyorum ama bunda çalışacak mı ?
  • bu programla root'tan sonra imei atabilecekmyiz dostlar??
  • xperia active telefonumu rootlamak için uzun zamandır kolay bir yöntem arıyordum. buradaki program işe yaramamıştı. ancak başka bir program daha buldum. belki arkadaşlara yardımcı olur diye burada da palyaşmak istedim.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2399464 bu linkteki program ile saniyeler içinde telefonumu rootladım. bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla

ne yaptıysam şu ekran bi değişmedi

telefonum xperia ray

Telefonum xperia neo v aynı şekilde arkadaşlar. Yapanlarda böyle bir şey çıktı mı?

• Xperia Neo V için deniyorum en sonda böyle oluyor ve işlem gerçekleşmiyor malesef ne yapabilirim?
    Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla
  • uruno kullanıcısına yanıt
    bende xperia ray (st18i) var. super user değilde diaggetroot diye birşey gelip kayboluyor. neler yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.