Şimdi Ara

Sevgili modlar konu silinebilirmi saygılarımla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
42.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia go cihazında deneyenler oldu mu ? Kimse denememiş ise denesek herhangi bi sorun çıkar mı ? Sürmüm GB
  • xperia go GB 'de denedim rootlama işlemi başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

quote:

quote:

oha 30 saniyede root oldu cok sagol :)
    Edit: Xperia Mini pro

Root attıktan sonra telefondaki bütün veriler siliniyor mu fabrika ayarlarına mı dönüyor yoksa aynı kalıyor mu herşey ?

hersey aynı kalıyor kardeşim. Yinede yedekle sen ama

Root'u bundan geri kaldırabiliyoruz aynı işlemleri yaparak dimi kardeşim. Bu zamana kadar yapmamamın nedeni telefon fabrika ayarlarına dönmesinden çekindiğimden dokunmadım..

aynen tekrar kaldırabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha 30 saniyede root oldu cok sagol :)
    Edit: Xperia Mini pro

Root attıktan sonra telefondaki bütün veriler siliniyor mu fabrika ayarlarına mı dönüyor yoksa aynı kalıyor mu herşey ?

hersey aynı kalıyor kardeşim. Yinede yedekle sen ama

Root'u bundan geri kaldırabiliyoruz aynı işlemleri yaparak dimi kardeşim. Bu zamana kadar yapmamamın nedeni telefon fabrika ayarlarına dönmesinden çekindiğimden dokunmadım..

aynen tekrar kaldırabilirsin.

Bunları yaparken telefondaki verilerim ayarlarım sıfırlanmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim sayenizde bende root işini yaptım bakalım telde ne gibi bi artıları olacak
  • Bu hatayı veriyor ebootu açarken ne yapmalıyım
  • red_lion R kullanıcısına yanıt
    hacı aynı sorun bende de var çözüm buldun mu ?
  • xperia L deneyen oldumu

• xperia arc imda denedim cok basit oldu..tesekkurler

edit; simdi superuser i gordum uygulamalardan istemediklerim vardi onlari silmeye veya sd karta atmaya calistim izin vermiyor,pasif durumda e ne anladik ki bu isten telefonu kapatip actim maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfndmr -- 24 Aralık 2013; 22:08:32 >
  • tekrar root ettim ama sonuc degsmedi xperia arc kullanip basarili nasil rootladiniz aciklayan olursa sevinirim
  • Byler bende xperia m var. aslında root filan istemiyom ancak sony nasıl bir pisikolojideydi bu telefonu üretirken bilmiyorum ama sd karta taşı şeçeneği yok(var felan demeyin yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk) . ben uygulamalar hafıza kartına felan kurmak ıstemiyom, 2gb önbellek yeterde artar bana ama sadece sd kartına taşı şeçeneğinin gelmesini istiyorum.
    Eğer bu yöntemi kullanırsam bu özellikliği geri getirme şansım varmı xperia m için
  • xperia j olumsuz root tıklıyorum bekliyor sonra verilerimi geri yükle diyo tamam yüklendi diyor yeniden falan başlatmıyor bakıyorum menüye superuser yok
  • uruno kullanıcısına yanıt
    cmw yi nasıl yüklüyoruz ?
  • Xperia SP 4.3 telefonumda denedım rootlandı Ama supersu gelmedi :S
  • xperia sp 4.3 çalışmadı
  • xperia go 2.3.7 de deneyen var mı? gereksiz çakılı programları silmem gerekiyor.
  • root programını çalıştıramıyorum yardım mümkün mü? hata veriyor. Win7 kullanıyorum. Güvenlik kapalı. Hatta xp modunuda denedim. sonuç başarısız.
  • onder748 kullanıcısına yanıt
    Ne hata veriyo tam olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Ne hata veriyo tam olarak

Merhaba programı kurmak isterken fail gibi birşey yazıyo. Küçük bir kutucukta ve kurma işlemi iptal oluyor.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    GB de root atabilmeniz için telefonun bl kilidini açıp rootlu kerneli flashlamaniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.