Şimdi Ara

sevgili sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilim olmadığı zaman(bu aralar) keşke bi kız olsa onla konuşsak etsek gezsek diyorum sokaktaki insanlara özeniyorum, olduktan sonraysa hiç mesaj atmıyorum buluşmak istemiyorum. bu döngü sürekli tekrarlanıyor. bu durumu yaşayan var mı acaba

• Birebir beni anlatmişın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bak sözlükçü çık git burdan burası senin yerin değil sorunsal ne
  • fb çözüm senin için
  • Malesef

Ayrıca sorunsal kelimesini kullanma yöntemin yanlış. Sorunsal bir sıfattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunun İçin Üye Oldum -- 28 Ocak 2014; 23:18:35 >
  • Murphy kanunu. Bunun bir üst leveli sevgilinle seks yaptıktan sonra yapacak bir şeyin kalmaması, ardından soğuyup ayrılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

Murphy kanunu. Bunun bir üst leveli sevgilinle seks yaptıktan sonra yapacak bir şeyin kalmaması, ardından soğuyup ayrılma

öyle çiftler var ki her şeyi yapıyorlar ama hiç ayrılmıyorlar. bi bize mi işliyo bu murphy kanunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elde etme olayı diyoruz biz ona,ulaşılmaz gördüğün birini bile elde edince artık umursamaz oluyorsun
  • Genelde kız koşturur sonunda elde ettiğinde artık erkek için gazı kaçmış kola tadı veren bir ilişki olur.Zaten yaşanacak çoğu şey peşinden koşarken gelişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkin--52

sevgilim olmadığı zaman(bu aralar) keşke bi kız olsa onla konuşsak etsek gezsek diyorum sokaktaki insanlara özeniyorum, olduktan sonraysa hiç mesaj atmıyorum buluşmak istemiyorum. bu döngü sürekli tekrarlanıyor. bu durumu yaşayan var mı acaba

buluşma değil de konuşurken çok sıkılıyorum ben, kızı elde edince hevesimiz kaçıyor galiba, ya da doğru kişiyi bulamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

sevgilim olmadığı zaman(bu aralar) keşke bi kız olsa onla konuşsak etsek gezsek diyorum sokaktaki insanlara özeniyorum, olduktan sonraysa hiç mesaj atmıyorum buluşmak istemiyorum. bu döngü sürekli tekrarlanıyor. bu durumu yaşayan var mı acaba

buluşma değil de konuşurken çok sıkılıyorum ben, kızı elde edince hevesimiz kaçıyor galiba, ya da doğru kişiyi bulamadım henüz

Tokatla geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

quote:

Tokatla geçer

hadi abi yat uyu sen artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

quote:

Tokatla geçer

hadi abi yat uyu sen artık

yatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.