Bir hafta önce kız arkadaşım sana artık sevgim bitti hislerim yok dedi ve ayrıldık. En ufak bahaneleri söyledi sevgiliyken yaptığım şeyleri vs. Geçen gün yazdım buluşalım dedim buluştuğumuzda sanki hiç ayrılmamışız gibi gülüyo konuşuyodu. Sorduğumda beni özlediğini söyledi. Ama sevgisinden emin olmadığı söylüyor. Saçıyla eliyle oynadım konuşurken rahatsız olmadığını söyledi. Bana karşı olumsuz şeyler söyleyen arkadaşlarına beni savunduğunu söyledi. Öyle de biliyorum. Herkese gönül veren bir insan da değil. Her şeyin ilkini beraber yaşadık hatta. sadece mesaj attığında aklıma geliyosun dedi. İşe gidip geliyor ve günün neredeyse 8 9 saati çalışıyor aklına gelmemem normal değil mi sizce? İşte böyle saçma sebeplerden dolayı benden ayrıldı. Uzman birine danıştım böyle böyle diye olayı anlattım. Kızı tanımadan söylüyorum bu kızın peşinden koş bırakma doğru kişi dedi. Sizce ne yapmalıyım. Ve ben yazdıkça yazışıyoruz o inattır aşkından ölse de yazmaz biliyorum. flört dönemi dahil 1 yıldır sevgiliyiz diyebilirim yaşlarımız nerdeyse 19. Arkadaşlar bunu sonradan ekliyorum dün yine yazdım buluşalım konuşmak istiyorum diye. Gayet normal tepki verdi tamam dedi. Dobra bi kızdır istemese hayır derdi. Bana bi yol gösterin ne yapayım ben kafam çok karışık. |
Sevgilim artık seni sevmiyorum diyor ama özledim diyor.
-
-
okumayın 19 yasındaymıs
-
Mevzuyu anlatmamışsın ki oğlum, kızdan bahsetmemişsin hiç. Bu bilgiler ışığında gelen cevapları ciddiye alma.
-
Şöyle deyim o zaman. Kızın ilk sevgilisiyim her şeyimiz birlikte oldu zaten. Erkeklerle sert ağızla konuşan kanka muhabbeti kuran biri. Ailesiyle bağı çok sağlam özellikle ablası ayrıca beni sevmez ablası. Saçma burç şeylerine inanır. O yengeç ben kovayım. Anı yaşar ileriyi çok umursamaz. Bi kaç yıl sonra sence hayatımızda ne olacak diye sorduğumda kavga edecektik nerdeyse cevap vermemek için direniyo gelecek ile ilgili bi şey sorduğumda yaşarız görürüz diyo. Ufak şeylere alınıp bunu dile getirmez sonra iş çok ciddiye biner. Aramız iyiyken dünyanın en iyi insanı en güler yüzlüsü bozulduğu an sanki aranızda hiç bir şey yaşanmamış gibi davranan biri. Aşırı pozitif biridir güler yüzlüdür mesela gördüğü birine selam vermeden günaydın demeden bırakmaz. Akrabalarından nefret eder bende öyleyimdir çok sevmem. Arkasından konuşan insanlara küfür ederdim o küfür etme boş ver herkesin kendi hatası kendi düşüncesi der. İlişkideyse çocuk gibi oluyo belki böyle şeyler yaş gereği de olabilir. Kısaca böyle biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcokuzgun -- 18 Eylül 2022; 17:8:5 >
-
Ne alaka? eminim bu konuda veya başka konularda düşüncelerim seninkinden daha olgundur.
-
O zaman ağabeyinin dediği doğru gibi hocam. Gelecek konusunda verdiği tavır da samimi ise; sen bu kızı bırakma. Kız da seni bırakmaz. Bazen araya zaman, mekan girmesi gerekir.
-
Hocam çok teşekkür ederim. Bi şey daha sormak istiyorum. Flört döneminde bi kaç defa ayrıldık sevgili olmasak da. Ve hep onun tavırları yüzündendi ve hep kendi geldi zaten en son sevgili olduk o teklif etti. Son ayrılığımızda da sanki ayrılmamışızda normal bi sohbetmiş gibi iyi geceler dedik öyle bitti. Yani her konuştuğumuzda konunun kapanacağı bir sohbet olmuyo ne o yapıyo bitirici bir şey ne de ben. Sorum şu eğer o raddeye gelip artık bitirelim olmuyo konuşmayalım bundan sonra derse ben onu mu bekleyeyim yoksa aşkta gurur olmaz deyip zaman zaman rahatsız etmeden bi şeyleri değiştirmek için uğraşayım mı?.
-
İlişkide kız olan taraf sen olmuşsun kusura bakma. Kıza neden gelecekte ne olucaz diye soruyorsun hadi sordun neden kavga noktasına kadar ısrar ediyorsun. Kız ipleri eline almış seni oynatıyor. Sen de ben elledim rahatsız olmadı diye seviniyorsun. Seni sevmeyen bi kızla vaktini harcama ne arkadaş olarak ne sevgili olarak görüşme yeni kızlara yelken aç. İlla kızın peşinde dolaşıcam diyorsan, bir kızı kendinden tiksindirmenin en kolay yoludur derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 19 Eylül 2022; 21:25:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Salihyoutubebu kesiti aldığım video: https://youtu.be/xfmc8Zxh-tshttps://www.youtube.com/watch?v=VdHOG7d_GCU
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X