Şimdi Ara

sevgilim bana cinsi sapık dedi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar günü çıkışımızın 2. haftasını kutlayacagim sevgilimle bugün sinemaya gittik. en arkadan bi güzel yerimizi aldık. kurtlar vadisi gladioya gittik. iskender bi kadınla yataktayken ben de sevgilimin dudağına yapistim ama yapismaz olaydım. cinsi sapıksın sen yaaa dedi. çok kötü bi intiba bıraktım sanırım daha 9 günümüzdü. şimdi bu kız bana elini verir ne gönlünü verir çok dertliyim beeeee bu dertler peşimi bırakmaz abicim yok yok yok bırakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zoyatan

pazar günü çıkışımızın 2. haftasını kutlayacagim sevgilimle bugün sinemaya gittik. en arkadan bi güzel yerimizi aldık. kurtlar vadisi gladioya gittik. iskender bi kadınla yataktayken ben de sevgilimin dudağına yapistim ama yapismaz olaydım. cinsi sapıksın sen yaaa dedi. çok kötü bi intiba bıraktım sanırım daha 9 günümüzdü. şimdi bu kız bana elini verir ne gönlünü verir çok dertliyim beeeee bu dertler peşimi bırakmaz abicim yok yok yok bırakmaz.

aferin 9 gün olmuş daha
  • o kızın babası da cinsi sapık o zaman + o kız üremeyi bilmiyo
  • Kırbaçla
  • quote:

pazar günü çıkışımızın 2. haftasını kutlayacagim sevgilimle bugün sinemaya gittik. en arkadan bi güzel yerimizi aldık. kurtlar vadisi gladioya gittik. iskender bi kadınla yataktayken ben de sevgilimin dudağına yapistim ama yapismaz olaydım. cinsi sapıksın sen yaaa dedi. çok kötü bi intiba bıraktım sanırım daha 9 günümüzdü. şimdi bu kız bana elini verir ne gönlünü verir çok dertliyim beeeee bu dertler peşimi bırakmaz abicim yok yok yok bırakmaz.

• tıvaylayta gidecektin ne diye kurtlar vadisine götürüyon kızı
  • aynısını yatak sonrası diyorlar birde ilk başta bişi yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben daha ergenlikteyim deseydin.
  • Oha yatak sahnesinde !
    Niyetini anlamış kız
  • bence aşşa atla :D:D kızla buluşup kurtlar vadisi ne tarz bi fantazidir 1 --- 2.si ben ilk günden yapışmayı denemiştim kıza bağlı bişi onun ne tarz bi tepki verebileceğini hiç tahmin etmedin mi 2 haftada en azından bi fikrin olmadımı yani -- 3 allah tan amerkan pastası tarzı bişi seyretmiyordunuz herhalde ordaki sahneleri gördükçe:D:D neyse
  • cool story bro
  • Oysaki ne hayallermiz vardı..

BELA ŞÜKRÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

tıvaylayta gidecektin ne diye kurtlar vadisine götürüyon kızı

o edvard a bakarken ne yapsan ruhu duymazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 24 Kasım 2009; 18:15:44 >
  • quote:

• bana cinsi sapık demek ne demek gösterecem ona. biraz güvenini kazanıyım gökhan demirkol olacam. ama çok seviyorummm
  • gençlik hızlı yaaa
  • dıvaylayt dururken gladioya hatun götürlürmü yaaa
  • benimki hep diyo bana gerçi bunu da okuyacaktır
  • Arkadaşım biraz ağır olacaksın, 9.gün dudaklarına yapışılır mı kızın. Özür dile bişey yap sorun etmez merak etme.
  • çıkışınızın 2.haftasını kutlamaya sinemaya gittiniz aferin sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.