Şimdi Ara

Sevgilim başkasıyla çıkmaya başladı çok kötü durumdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay once ayrılmıştık hatamdan dolayi , yalan soyledim ama arkadasim icindi benimle bir ilgisi yoktu yalanin ama yalan yalandir deyip ayrıldı..
    1 ay pesinden kostum is yerine ciceklermi gondermedim 3 sefer yasadigi sehre geldim ve gelmedi bile , aradim mesajlar attim...

Vee mesaj atti baskasi var dedi konustuk istemiyorum bu benim icin dogru oldugunu düşündüm dedi istemiyorum dedi bende seviyormusun onu dedim evet dedi bendepeki dedim baskada bisey demedim.

Biz 6. Sinifta ta istik 9 ay sevgili olduk ayrilmistik arkadaslar 3 yil sonra tekrar konusmaya basladik tekrsr sevgili olmustuk ona okadar emekler verdimki okadar guzel seyler yaptim ki ugruna kitap yazdim kapaga onu baskı yapıp hediye ettim daha neler neler...
    Butun ilklerimizi birlikte yasadik (her anlamda) ben dedin ilklerimiz butun duygularimiz ne olucak dedim pismanim dedi...
    Whatsaptan engellemedi zaten...

Cok kötüyüm arkadaslar oyle boyle degil kiz 17 yasinda ben 20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost0529 -- 26 Nisan 2015; 11:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17 yasinda veletle takilmanin sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

17 yasinda veletle takilmanin sonu

Haklisin :)

• Kız zaten tekme koymak için bir şeyler kovalıyormuş.Sen kozu verince de eline tekmeyi koymuş.

O çocuğu zaten çok önceden ayarlamıştır.

Bence değmez boşuna üzülme.Sen de başkasını bul devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Kız zaten tekme koymak için bir şeyler kovalıyormuş.Sen kozu verince de eline tekmeyi koymuş.

O çocuğu zaten çok önceden ayarlamıştır.

Bence değmez boşuna üzülme.Sen de başkasını bul devam et.

Cok yanlis yolda daha cocukca kararlar veriyor ben sadece istedimki dogru yola dönsün ona gel allah yolunds beraber yuruyelim dedim.. gecmistede ayni hatayi yaoti beni dinlemedi ve hayal kirikligi yasamisti yine ayni seyi yapiyor

• Eski sevgilindir o, sevgilin olsa duramazsin.

• Kız ağır ergen belli, onsuz yaşayamam moduna hiç girme bence. Sen işine bak o zaten başkası için seni bıraktığına göre zaten son zamanlarda sen kendi kendine sevgilicilik oynuyomuşsun o bitirmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Kız ağır ergen belli, onsuz yaşayamam moduna hiç girme bence. Sen işine bak o zaten başkası için seni bıraktığına göre zaten son zamanlarda sen kendi kendine sevgilicilik oynuyomuşsun o bitirmiş.

La yok yani normali benim yaptigim degilmi kalkmis hevessin benim icin diyor :D bende bsy demedim .. umrumda degil tiksinti geldi bana ama kopek gbi pisman olsun istiyorum

• o zaman mutlu olacaksın, mutlu olduğunda sana çaktırmayacak ama önemsenmediğini anlayıp bozulacak. O yüzden hem gerçekten takmayıp mutlu olmuş olacaksın hem de vazgeçilemez olmadığını anlayacak. :)
  • quote:

o zaman mutlu olacaksın, mutlu olduğunda sana çaktırmayacak ama önemsenmediğini anlayıp bozulacak. O yüzden hem gerçekten takmayıp mutlu olmuş olacaksın hem de vazgeçilemez olmadığını anlayacak. :)

Kardesim cok haklısın yok ya oyle neyini takcam cocuk yani bu hareketleri bana diyor hevesmissin elimi sallasam ellisi cart curt kendine cok güveniyor :) ondan dolayi pek umursamadim bende..

Sorun şu , 6. Sinifta tanistik ve sevgili olduk 9 ay ayrikdik filan arkadasimla birlikte olmjstu ondanda ayrılmıştı gecmistede demistim hata yapiyorsun dinlememis bildigini okuyup arkadasimla sevgki oldu sonra olmadi ayrildi 3 yil sonra tekrar konusmaha baslamistik ve sevgili olduk tekrar tabiki , sonra dedim niye dinlemedin ozamanlar cocuktum filan , simdide tipine guveniyor guzelya ondan herkes pesinde ama bilmiyorki bazen tipinde artik önemi kalmadigini , ayrica ilk cinsel deneyim ve ilk sevgili olma özelliği taşıyorum .. oyle olmasaydi zaten 3 yil once coktan unuturduk birbirimizi heves olsaydik eğer... bunlari gormemesi sacma :)

• valla her ne yaparsan ya şu son anlattıklarından sonra senin ilkin de olsa bence o kızı yaklaştırma yanına, zarardan başka bişey getirmez gibi duruyo. Yine de herşey olacağına varır takmıyorum demişsin en iyisini yapıyosun.
  • quote:

valla her ne yaparsan ya şu son anlattıklarından sonra senin ilkin de olsa bence o kızı yaklaştırma yanına, zarardan başka bişey getirmez gibi duruyo. Yine de herşey olacağına varır takmıyorum demişsin en iyisini yapıyosun.

Aynen abi neyini takacam ergen yani , gelmis hevemissin cart curt diyor ben neye aciyorum kredi kartina borc yaptim ona aciyorum valla ona üzülüyorum simdi baskasiyla gulip egleniyordur yok yani o konustugu benim emeklerimin zerrini vermez ben yapacagimi yaptigim icin mutlu ve huzurluyum , ileride o kisiler benim gibi olmaz olmaz diyorum cunku sana istersrn yaptiklarimi özelden anlatirim harbiden her erkek yapmaz yani , o yuzden takmiyorum zaten bilirsin kova burcu ve bu burclarin ne derece lanet olduklarini duymusundir ondan dolayi inatlari coktur kibirli ve bencillerdir kendileirnden baskalarini dusunmez ve acaip gururludurlar pisman olsa bile en fazla engeli kaldirir ordan burdan ama mesaj atmaz atmasin cokmu seyimde ? Değil sinirlerim onu sevdigim icin degil onun icin yaptigim ve baskasina tercih edildigim icin kiskanclik duygusu sadece olay bu sevmek baska bir olay :) su an bilirsin erkeklik gururu cart curt baska erkege tercih edilme filanD en kotusude emeklerimin karsiligi bunun oldugu gormek üzdü onun ne halt ettigi değil

• onca zamanlık ilişki biter bitmez manita yaptığına göre bahane arıyormuş.değmez böyle fırsat kollayan birine üzüldüğüne.erken kurtulduğun için sevin bence yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awesome1905

onca zamanlık ilişki biter bitmez manita yaptığına göre bahane arıyormuş.değmez böyle fırsat kollayan birine üzüldüğüne.erken kurtulduğun için sevin bence yolun açık olsun.

Kesinlikle öyle pisman olmasini istiyorum tabiki barismak icin değil en azindan yedigi halti gorsun ama kiz 17 yasinda daha yeterli olgunlukta degil heralde

• Seni önceki konuda uyarmıştık ama neyse üzülme sağlık olsun.

• Kızın ederinden fazlasın.
    Şu bir gerçek ki kızlara iyilik yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

Kızın ederinden fazlasın.

Bnde başkasını buldum ne hali varsa görsün bana kız yokmu hayatta deger kiymet bilmeyen biri icin hic ugrasamam

• quote:

Orijinalden alıntı: youlost0529

quote:

Bnde başkasını buldum ne hali varsa görsün bana kız yokmu hayatta deger kiymet bilmeyen biri icin hic ugrasamam

Yaşadığımız şeylerin %60 ı aynı dostum.
    Kıza onun için her şeyi yapabileceğimizi kanıtlamasaydık emin ol arkamızdan geliyor olurlardı.
    Farklı şehirlerde , sürekli görüşemediği için yakınındaki insanlar daha cazip geliyor onlara ..
  • quote:

quote:

quote:

Kıza onun için her şeyi yapabileceğimizi kanıtlamasaydık emin ol arkamızdan geliyor olurlardı.
    Farklı şehirlerde , sürekli görüşemediği için yakınındaki insanlar daha cazip geliyor onlara ..

Başkalarindan yana tercih ettilerde yapacak bisey yok yaptiklarimizi gorduler buna ragmen baskasina gidiyorlarsa zaten baskasinin bunlari yapmayacaginin farkindadirlar zaman tokatla vuracak gercekleri ona soyle bir mesaj atmistim

Konuştugum kiza saygimdan bu son mesajım , ikimizde birbirimizin ilkiyiz her konuda yillar sonra bir araya geldik unutmadik bu yasadiklarimizdan sonra yine unutmayacagiz simdi ikimizde baskalariylayiz bakalim baskalariyla deneyelim olucakmi''

Bu mesajdan sonrada ne mwsaj attim ne aradım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başkalarindan yana tercih ettilerde yapacak bisey yok yaptiklarimizi gorduler buna ragmen baskasina gidiyorlarsa zaten baskasinin bunlari yapmayacaginin farkindadirlar zaman tokatla vuracak gercekleri ona soyle bir mesaj atmistim

Konuştugum kiza saygimdan bu son mesajım , ikimizde birbirimizin ilkiyiz her konuda yillar sonra bir araya geldik unutmadik bu yasadiklarimizdan sonra yine unutmayacagiz simdi ikimizde baskalariylayiz bakalim baskalariyla deneyelim olucakmi''

Bu mesajdan sonrada ne mwsaj attim ne aradım

Ne ara , ne sor.
    Bir kız başkasını tercih ediyorsa istersen uç. Bildiklerini okurlar..
    Önümüze bakıcaz kardeşim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.