Şimdi Ara

Sevgilim çok garipleşti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmis iste,gitmis baskasiyla gorusmus ama seninle cikarken bunu yaptigi icin vicdan yapio daha neyini anlamiosun,askmis sevgiymis sevioruz birbirimizi bilmem ne, evlenene kdr kimseye kendini kaptrmamayi bu kizdan sonra ogrenirsin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dik dur üzülme olur mu, pişman olmamana neden olacak bu emin ol ileride !
  • Bence artık ona cazip gelmiyosun ve başkasından hoşalnıyo. Yüz verme hatta bence o ayrılmadan önce sen ondan ayrıl. Bazıları böyle değer verdin mi vay be ben neymişim oluyolar ve satıyolar. Bence vakit kaybetmeden ayrıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Bulustugu arkadasini sordum gecistirdi ne demek ? Cevabini alamadigim soru olursa iliski yurumez. Bu mesaji her iliskimde karsiya vermisimdir. Beyler iliskide gizli sakli olmaz. Sacma sapan kezban triplerine prim vermeyin. Bir de o an gecistirdi ustube gitmedim diyorsun sonra icin icini yiyorsun. Ne diye ? Soruna cevap vermedi diye. Arkadas bisi soruyosaniz cevabini alacaksiniz bu kadar net.

Bisey sorayim, burclara inanmam ama ikizlermusin

Yay

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Bitmis iste,gitmis baskasiyla gorusmus ama seninle cikarken bunu yaptigi icin vicdan yapio daha neyini anlamiosun,askmis sevgiymis sevioruz birbirimizi bilmem ne, evlenene kdr kimseye kendini kaptrmamayi bu kizdan sonra ogrenirsin artik

Aynı dediğine katılıyorum hocam, basın tekmeyi.gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

İyi akşamlar kız arkadaşım bugün çok garipti 2 gündür bana doğru düzgün mesaj atmıyordu bugün okula gelmedi öğle arasında görüştük ama Adapazarı'na kız arkadaşıyla gideceğini söyledi. Gezeceklermiş ama bu süslenmiş falan neyse git dedim akşam oldu bu geldi yanıma gitmediğini söyledi bi arkadaşını görmeye gideceklerini ve o buraya geldiği için gitmediklerini söyledi. Sahilde soğukta gezmişler geldiğinde elleri buz gibiydi hangi arkadaşı olduğunu sordum geçiştirdi ben de üstelemedim. Oturduk neyse bunun duruşu gözleri bana bakışı bi garip sanki bişe söyleyecek ama soyleyemiyo sanki ve bundan yorulmuş gibiydi. Her zaman gözlerinin içi gülerdi yanımdayken bugün bi dokunsam ağlatacaktı sanki. Bu benim telefonu aldı rehberde kendi adını buldu ve kendi adı olarak kayıtlıydı onu değiştirme öyle kalsın dedi ben anlamamazlıktan geldim sonra sen bişe saklıyosun dedim yok dedi üsteleyince kalkalım dedi ben bi markete girip çıktım gözlerime öyle bi bakışı vardı ki o anı unutamam ölecek gibi bakıyodu bak bişe varsa söyle dedim bişe yok dedi eve bırakmama izin vermedi. Arkadaşlar neler dönüyor olabilir kafam çok durgun

Ona bir takım sürprizler yap. Onu şaşırt. Onu ağlat. Durum pek iyi görünmüyor kardeş...

• ayrıl gerisini o düşünsün. söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama güven bana
  • Kardeşim 2 ihtimal var, birincisi senin dediğin gibi taşınma olayı yüzünden sana soğuk davranıyor olabilir, ikinci olarak da başka birisinden etkilenmiş, aklından çıkaramıyor olabilir, bunu sana söylemekte zorlanıyor, eğer yaşlarınız 20 yaş altıysa, ikinci durum gibi gözüküyor, çünkü lise zamanlarında kızlar genelde şıpsevdi olur, bugün senden etkilenir, yarın başkasından etkilenir.

Maalesef her iki durumda da ayrılacaksınız gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hero- -- 20 Ocak 2015; 5:09:27 >
  • Galiba ayrılacağız neyse sağlık olsun hayat devam ediyor ama inşallah ihanet etmemiş olsun ama kafamda hala deli sorular

• kardeşim ihanet mihanet böyle düşünceler içinde olma. sen sakin ol ve o sana söylemeden sen ona söyle ve ayrıl. eğer bu dediğimizi yaparsan kızın içine oturur seviyorsan bi şansın olur ama eğer o ayrılırsa senin içine oturur bi süre bunalımlara girersin ve sen kıza barışalım dedikçe o senden daha da soğur. Onun için mantıklı düşün dicem ama bu yaşlarda insan daha duygusal oluyor sen yinede dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Beyler beni üzüyorsunuz kesin öyle midir

%95 öyle dostum. Arkadaşın dediği gibi ona boynuzu sen vur o sana vurmadan egosu şaşsın. Peşinden koşmaya falan da çalışma sakın. He bir de bir dahakine böyle kezban tiplere prim verme. Geçmiş olsun .

İyi de kızı başkasıyla bu kadar kısa sürede nasıl boynuzlayacak

Boynuzlamaktan kastım ilişkiyi kendisinin bitirmesiydi. Boynuzlamak orada yanlış bir deyim olmuş.

• İlişki bitmiş sizin ne yazık ki

• quote:

Galiba ayrılacağız neyse sağlık olsun hayat devam ediyor ama inşallah ihanet etmemiş olsun ama kafamda hala deli sorular

Sorunun ne oldugunu ögrenmeden ayrilirsan hep kafani kurcalicak , acaba ? Diyeceksin. O yuzden önce guzelce konusun hersey aydinlansin.

• kaedeşim sen bakma budakilerin %90 ında sevgili bile yok konusuyorlar işte. illa başkası var ya da senden bıktı diye düşünme. al kızı karşına güzelce sıkmadan konuş derdini öğren. ama sakın sert falan davranma. söylemesi için rahatlat onu çekinmesin. öğrendikten sonra karar verirsin ne yapıcağına. eğer ayrılmak istiyorsa da canın sağolsun de bitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminButtonn

kaedeşim sen bakma budakilerin %90 ında sevgili bile yok konusuyorlar işte. illa başkası var ya da senden bıktı diye düşünme. al kızı karşına güzelce sıkmadan konuş derdini öğren. ama sakın sert falan davranma. söylemesi için rahatlat onu çekinmesin. öğrendikten sonra karar verirsin ne yapıcağına. eğer ayrılmak istiyorsa da canın sağolsun de bitsin...

Bu adamı dinle.

• Dik Dur Eğilme Bu DH Seninle Hüloğğğğğğ
  • quote:

kaedeşim sen bakma budakilerin %90 ında sevgili bile yok konusuyorlar işte. illa başkası var ya da senden bıktı diye düşünme. al kızı karşına güzelce sıkmadan konuş derdini öğren. ama sakın sert falan davranma. söylemesi için rahatlat onu çekinmesin. öğrendikten sonra karar verirsin ne yapıcağına. eğer ayrılmak istiyorsa da canın sağolsun de bitsin...

Dostum bugün buluştuk sahile gittik ama ilk başladığında ki heyecanından bile daha çok yakın durdu bana dakkada bir gelip sarıldı sıkıca neler dönüyor anlayabilsem

• quote:

quote:

Dostum bugün buluştuk sahile gittik ama ilk başladığında ki heyecanından bile daha çok yakın durdu bana dakkada bir gelip sarıldı sıkıca neler dönüyor anlayabilsem

kardeşim sevgilin o senin neden merak ediceğine sormuyosun problem ne diye*aranızda iletişim eksikliği mi var sorun ne? yazdıklarının korkularının tek cevabı o kızda burda bulamazsın. efendice suçlamadan sor yani bana neden o gün öyle davrandın diye. sor ki kafanın içini kemirip durmasın sorularla boğma kendini. üzüleceğin birseydir duymak istemediğin birseydir diye sormaya korkuyosun belki de anlıyorum seni hiç bitmesin istiyosun ama sormak da zorundasın. iki sevgili arasında sır olmaz gizli saklı olmaz olamaz. buluştuğunuz zaman sarıl sımsıkı probleminin ne oldugunu,hiç çekinmede sana anlatabileceğini ve ne olursa olsun anlayısla karsılayacağını söyle ona. belki seni hala çok seviyo ve o gün arkadaşıyla bulustuğunda başka bi erkek falan vardı o anlık etkilendi ve sonra dahatasının farkına vardı şimdi de pişmanlık duyuyodur. eğer böyleyse hiç kızma ona çok ciddiyim. her insan hata yapabilir robot değiliz sonuçta. o hatasına karşı kıza anlayış gösterebiliyosan eğer inan bana o kız seni hiç birakmaz bırakamaz çünkü bunun için bi sebep yok.. canını da sıkma herşey olucağına varır kimse kimsenin yaşam kaynağı değildir tek yaşam kaynağımız kandır en nihayetinde..

• quote:

quote:

Kiz uzaga tasinacak diyorsun, demekki seni kendinden sogutmaya calisti ayrilik isi daha da zorlasmasin diye. Bugun de dayanamadi dun yaptiklarina pisman olup ozune dondu. Bu birinci ihtimal.

Yada dun bi halt yedi seni aldatti yada aldatmanin direginden dondu sonra vicdani el vermedi suan pisman oldugu icin iyi davraniyor. Bu da ikinci ihtimal

• quote:

quote:

quote:

kardeşim sevgilin o senin neden merak ediceğine sormuyosun problem ne diye*aranızda iletişim eksikliği mi var sorun ne? yazdıklarının korkularının tek cevabı o kızda burda bulamazsın. efendice suçlamadan sor yani bana neden o gün öyle davrandın diye. sor ki kafanın içini kemirip durmasın sorularla boğma kendini. üzüleceğin birseydir duymak istemediğin birseydir diye sormaya korkuyosun belki de anlıyorum seni hiç bitmesin istiyosun ama sormak da zorundasın. iki sevgili arasında sır olmaz gizli saklı olmaz olamaz. buluştuğunuz zaman sarıl sımsıkı probleminin ne oldugunu,hiç çekinmede sana anlatabileceğini ve ne olursa olsun anlayısla karsılayacağını söyle ona. belki seni hala çok seviyo ve o gün arkadaşıyla bulustuğunda başka bi erkek falan vardı o anlık etkilendi ve sonra dahatasının farkına vardı şimdi de pişmanlık duyuyodur. eğer böyleyse hiç kızma ona çok ciddiyim. her insan hata yapabilir robot değiliz sonuçta. o hatasına karşı kıza anlayış gösterebiliyosan eğer inan bana o kız seni hiç birakmaz bırakamaz çünkü bunun için bi sebep yok.. canını da sıkma herşey olucağına varır kimse kimsenin yaşam kaynağı değildir tek yaşam kaynağımız kandır en nihayetinde..

Galiba sorun ailevi sorunlarıymış bana söylemeye çekiniyomuş bitecek diye demin ağzından aldım ailesinde karşılıklı boynuz olayı yaşanmış ayrılacaklarmış annesi antebe taşınacakmış mahkeme annesine vermiş bana böyle davranma sebebi de bu galiba bnde anlayışla karşıladım git biraz dinlen uyu dedim çıktı uyudu şuan galiba şimdi ona iyi davranayım ki benden kopamasın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.