Şimdi Ara

Sevgilim çok garipleşti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar kız arkadaşım bugün çok garipti 2 gündür bana doğru düzgün mesaj atmıyordu bugün okula gelmedi öğle arasında görüştük ama Adapazarı'na kız arkadaşıyla gideceğini söyledi. Gezeceklermiş ama bu süslenmiş falan neyse git dedim akşam oldu bu geldi yanıma gitmediğini söyledi bi arkadaşını görmeye gideceklerini ve o buraya geldiği için gitmediklerini söyledi. Sahilde soğukta gezmişler geldiğinde elleri buz gibiydi hangi arkadaşı olduğunu sordum geçiştirdi ben de üstelemedim. Oturduk neyse bunun duruşu gözleri bana bakışı bi garip sanki bişe söyleyecek ama soyleyemiyo sanki ve bundan yorulmuş gibiydi. Her zaman gözlerinin içi gülerdi yanımdayken bugün bi dokunsam ağlatacaktı sanki. Bu benim telefonu aldı rehberde kendi adını buldu ve kendi adı olarak kayıtlıydı onu değiştirme öyle kalsın dedi ben anlamamazlıktan geldim sonra sen bişe saklıyosun dedim yok dedi üsteleyince kalkalım dedi ben bi markete girip çıktım gözlerime öyle bi bakışı vardı ki o anı unutamam ölecek gibi bakıyodu bak bişe varsa söyle dedim bişe yok dedi eve bırakmama izin vermedi. Arkadaşlar neler dönüyor olabilir kafam çok durgun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadınmı gerçekten

• Söylemek istemezdim ama başkası var gibi kardeşim aynısı benim başıma gelmiştide

• Adını Ahmet varsayıyorum...

Ahmet ben artık yapamıyorum dayanamıyorum seni eskisi kadar sevemiyorum ne kadar uğraşsam olmadı seni hiçbir zaman üzmek istemedim ama artık hayatımda başka biri var hoşçakal
  • Beyler beni üzüyorsunuz kesin öyle midir

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

Beyler beni üzüyorsunuz kesin öyle midir

%95 öyle dostum. Arkadaşın dediği gibi ona boynuzu sen vur o sana vurmadan egosu şaşsın. Peşinden koşmaya falan da çalışma sakın. He bir de bir dahakine böyle kezban tiplere prim verme. Geçmiş olsun .
  • Arkadaşım 5 aydır bana kopek gibi aşık 2 kere rest çektim ve çok yalvardı ayrılmamak için barıştık herşey iyiydi şimdide bu başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam gibi sevmeyi bu devirde kimseden beklemicen valla soguyorum forumdaki konulari gordukce ben harika iliskimi gereksiz kiskancliklarla yok etmiism meger valla hic inancim kalmadi kimseye saniirm arkadaslarin dedikleri dogru arksdasim

• Zaman her şeyi gösterecek bakalım

• MajoRkiNq M kullanıcısına yanıt
    Bu konuda duygularınla hareket etme kesinlikle.Burada herkes %95 ihtimal demiş,sen de benimsemişsin.Eğer olur da başka bir şey çıkarsa fena göte gelirsin demedi deme.
  • en azından sevgilin var.
    sana ayakkabısı olmadığı için üzülen adamın ayağı olmayan birini görünce ne hissettiğini öğretmediler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum nümerik rakamlarla konuşmak saçma olur ama çok büyük ihtimalle ilişkiniz bitmiş kız tarafından bakarsak. Olur da hayatında bir başkası varsa kendine mukayet ol ve intikam hissine girme hemen.

Ben de 2 defa sevgilisini aldatmış bir kızla beraberlik yaşadım kısa süre ve bitti şu an. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Beyler beni üzüyorsunuz kesin öyle midir

%95 öyle dostum. Arkadaşın dediği gibi ona boynuzu sen vur o sana vurmadan egosu şaşsın. Peşinden koşmaya falan da çalışma sakın. He bir de bir dahakine böyle kezban tiplere prim verme. Geçmiş olsun .

İyi de kızı başkasıyla bu kadar kısa sürede nasıl boynuzlayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en yakın arkadaşı bile bişe bilmediğini söylüyor yarın konuşacağını söyledi yarın tam olarak bilgi edineceğim taşınma olayı falan vardı Türkiye'nin diğer ucuna acaba onun için mi bitirecek zaten bidaha görüşemeyeceğiz diye mi inşallah hayatında birisi yoktur

• Hocam git kızla konus, bitmesini istiyorsa bitirin en azindan kimse aci cekmez,, bilmiyorum ben mi biraz cabuk silebiliyorum insanlari

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Hocam git kızla konus, bitmesini istiyorsa bitirin en azindan kimse aci cekmez,, bilmiyorum ben mi biraz cabuk silebiliyorum insanlari

Dostum çok seviyo(ruz)duk birbirimizi bugün o halde görünce içime oturdu şimdi gözüme uyku girmiyor galiba sen çok çabuk silebiliyorsun insan ilk ciddi aşkını bu kadar çabuk unutamaz

• quote:

quote:

Hocam git kızla konus, bitmesini istiyorsa bitirin en azindan kimse aci cekmez,, bilmiyorum ben mi biraz cabuk silebiliyorum insanlari

Dostum çok seviyo(ruz)duk birbirimizi bugün o halde görünce içime oturdu şimdi gözüme uyku girmiyor galiba sen çok çabuk silebiliyorsun insan ilk ciddi aşkını bu kadar çabuk unutamaz

Yani acikcasi her sey konusarak cozulur ama ic sesinle degil karsindakiye konusarak..en kisa zamanda konus ve sorunun ne oldugunubogren once, sonra ya tamam ya devam..bence ya gercekten seni sildi bir an once uzaklasmak istiyor o halde sorun yok bitirin, ya da bitmek zorundaydi ve o istemese de boyle olacak o halde bu durumda ikinizde aci cekersiniz..en iyisi duzgunce konusmak olacaktir..

Konu disi ozelde olmaz biliyorum ama ne olacaksa da bosver, takam kafana..

Ne oldugunu bize de haber et..canini da çok sıkma..

• Bulustugu arkadasini sordum gecistirdi ne demek ? Cevabini alamadigim soru olursa iliski yurumez. Bu mesaji her iliskimde karsiya vermisimdir. Beyler iliskide gizli sakli olmaz. Sacma sapan kezban triplerine prim vermeyin. Bir de o an gecistirdi ustube gitmedim diyorsun sonra icin icini yiyorsun. Ne diye ? Soruna cevap vermedi diye. Arkadas bisi soruyosaniz cevabini alacaksiniz bu kadar net.

• quote:

quote:

quote:

Yani acikcasi her sey konusarak cozulur ama ic sesinle degil karsindakiye konusarak..en kisa zamanda konus ve sorunun ne oldugunubogren once, sonra ya tamam ya devam..bence ya gercekten seni sildi bir an once uzaklasmak istiyor o halde sorun yok bitirin, ya da bitmek zorundaydi ve o istemese de boyle olacak o halde bu durumda ikinizde aci cekersiniz..en iyisi duzgunce konusmak olacaktir..

Konu disi ozelde olmaz biliyorum ama ne olacaksa da bosver, takam kafana..

Ne oldugunu bize de haber et..canini da çok sıkma..

Eyw arkadaşım canını sıkma demişsin ama geride bıraktıklarımız aklıma geldikçe işler kötüye binecek inşallah taşınmadan dolayıdır yoksa diğer türlü olsa okulda her yüzünü gördüğümde beddua kazanır gibime geliyor bide sınıf arkadaşlarına ayrıldığımızı söylemiş bahanesi de dalga geçiyorlarmış bizimle

• quote:

Orijinalden alıntı: mumincalik

Bulustugu arkadasini sordum gecistirdi ne demek ? Cevabini alamadigim soru olursa iliski yurumez. Bu mesaji her iliskimde karsiya vermisimdir. Beyler iliskide gizli sakli olmaz. Sacma sapan kezban triplerine prim vermeyin. Bir de o an gecistirdi ustube gitmedim diyorsun sonra icin icini yiyorsun. Ne diye ? Soruna cevap vermedi diye. Arkadas bisi soruyosaniz cevabini alacaksiniz bu kadar net.

Bisey sorayim, burclara inanmam ama ikizlermusin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.