Şimdi Ara

Sevgilim çok garipleşti (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

Arkadaşlar en yakın arkadaşı bile bişe bilmediğini söylüyor yarın konuşacağını söyledi yarın tam olarak bilgi edineceğim taşınma olayı falan vardı Türkiye'nin diğer ucuna acaba onun için mi bitirecek zaten bidaha görüşemeyeceğiz diye mi inşallah hayatında birisi yoktur

Biz buna züğürt teselli diyoruz öyle birşey olsa karsina gelir konuşur kaç yasinizdasiniz bilmiyorum ama seven insan frkli sehirlere gitcegini bilse bile yine senin yaninda olur son aninda bile. Sen en iyisi ayril seviyosun belli ama kizin arkadasinada inanma allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yaşım 18

• Arkadaşlar sorunu buldum ailesi boşanacağı için vekâleti annesindeymiş antepe taşınacaklarmış ve zaten geleceği yok diye şimdiden ayrılmak veya kendinden soğutmak istemiş ama barışmış ailesi inşallah taşınmazlar bana anlattı bende hiç terslemedim daha çok yanında oldum sorun çözülüyor gibi

• Başka sehre gitse bırakacak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Başka sehre gitse bırakacak yani

He yaw demekki yeterince sevmiyor oylesine ben olsam ayrildim

• barıştık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector faruk -- 1 Şubat 2015; 13:51:11 >
  • Bence kızı takip et ya da onun tanımadığı bir arkadaşın varsa kızı takip etsin.Her zaman değil ama senin dediğin gibi bir yerlere giderken veya çelişkili konuştuğunda giderken takip etsin kızı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.