Şimdi Ara

Sevgilim Hiç Olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 15 Sevgilim hiç olmadı hiç kimseyi sevmedim hata yapmışmıyımdır birde sevgilim olsunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezik.

• yaş 15 15 15, 15.. 15 15 15
  • Birini seveceğim ya da sevmeyeceğim diye kendini zorlama. Seversen seversin, sevmezsen sevmezsin, olursa olur olmazsa olmaz. İkisi de dert değil. Eziklik hiç değil.
  • Bunda hic bir tuhaflik, eziklik falan yok gun gelir o da olur. Sen kendini gelistirmeye, iyi iliskiler kurmaya calis. Yasimiz ayni benimde cok kiz arkadasim var ama bugune kadar hic sevgilim olmadi

• 15 yaşında ne sevgilisi olcak çok sabırsızsınız
  • 15 mi vay kardeşim benim üzüldüm şimdi bak koskoca 15 sene sevgilin olmadı ha bak neleri kaçırdın ilk 6 ay yan yana kundaklandığımız bir sevgilim vardı.Sonra onla ayrıldık herşeye ağlıyordu bende terkettim 1 hafta sonra falan başka bi kızla sevgili oldum 4-5 yaşına kadar çıktık aynı emziği emdik,aynı mamadan yedik.7 yaşlarında okula başlayınca kreşteki bir arkadaşımın dediği gibi ilkokulda kızlar teklif ediyormuş bi kız geldi çıkma teklif etti sevgili olduk okumayı öğrenene kadar 5 yan çizgi çekmek seni seviyorum demekti. 5. sınıfa kadar da onunla yıldızlı pekiyi bir ilişkimiz oldu daha sonra ayrı semtte ortaokullara gidince ayrıldık tabi 11 yaşımda mahallede mor menekşe oynarken tanıştığım bi kız vardı onunla da 3-4 ay çok ciddi olmasada bişeyler yaşadık.Ondan sonra da işte 14 yaşındayken tanıştığım sevgilim var o da benim gibi caillou fanı annemler gidince eve atıp caillou izliyoruz birlikte.

Çok güzel hisler anlayacağın sevgilinin olması çok şey kaçırdın biraz acıdım sana ama önündeki kısıtlı zaman da senin de bir sevgilin olur umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 20 yasındayım benimde olmadı.istesem olurdu herhalde sonucta milyonlarca farklı insan var fakat üşengeclik var.kim ugrasıcak kim tribini cekicek maddi olarak zaten aileye bagımlıyım aileden alınan para bana yetmiyo birde ona harcıcam.ilerde kendi paramı kazandıgımda kendim ayrı bi eve cıktıgımda sıra onada gelir elbet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dert demek hayatını yasa

• Kardeşim daha 15sin dur hele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yaşın kaç gözünü seveyim.
    Sağ elinle yetin şimdilik.

• Bu konu için çok bi eksiklik hissetmene Gerek yok kardeşim bende 15 yaşındayım sevgilim de var ama olmasaydı da çok bi eksiklik hissetmezdim tabi aşk sevgi bunlar güzel duygular ama bunlar hissetmeden sadece biriyle sevgili olmak için de kimseyle sevgili olma kardeşim hayırlı günler

• ne diyim Allah yardım etsin
  • Aşk çok güzel bir duygu. Fakat 15 yaşına kadar olacak diye bir kaide yok. Çevrendekilerin çoğu birbirini sevmiyor, sadece sevgililer. Derslerine bak, işin gücün olsun zaten istemeyeceğin kadar kız avcunda olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.