Şimdi Ara

Sevgilim olduğunu aileme nasıl söylerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
25.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yada bayan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.8.sınıfta bi ara komşudan duyduklarında erken olduğunu söylemişti validem. ama şuan lise3'teyim ve 18 yaşında sayılırım. fakat nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, önceden de hiç böyle konuları açmamıştım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ailene Sevgilin Olduğunu Nasıl Söylersin

Ailene sevgilin olduğunu söylemek ciddi bir olay olabilir ancak doğru yaklaşımla daha az stresli hale gelebilir. İşte bu önemli konuşmayı yaparken göz önünde bulundurman gereken bazı ipuçları:

Hazırlık:

• Uygun Zamanı Seç: Ailenin rahat ve açık fikirli olduğu bir zaman seç.
    • Öncelikle Kendi Duygularını Anla: Sevgilinden neden hoşlandığını ve ilişkinizin neden özel olduğunu belirle.
    • Ailenin Tepkisini Tahmin Etmeye Çalış: Ailenin sevgiline nasıl tepki vereceğini düşün ve endişelerini gidermek için önlemler al.

Konuşma:

• Dürüst ve Doğrudan Ol: Sevgilinin varlığını gizlemeye çalışma. Aile üyelerine sevgilinden bahsetmek için kendine güven ve açık ol.
    • Saygılı ve Anlayışlı Ol: Ailenin görüşlerine saygılı davran. Farklı görüşlere sahip olabileceklerini unutma ve anlayışlı ol.
    • Sevgilini Tanıt: Sevgilin hakkında konuşurken olumlu ve destekleyici ol. Onun niteliklerini ve neden onları sevdiğini vurgula.
    • Endişelerini Ele Al: Ailenin endişelerini dinle ve bunları anlamaya çalış. Sakince ve mantıklı bir şekilde yanıt ver.

Sonrası:

• Sabırlı Ol: Ailenin sevgilini kabul etmesi zaman alabilir. Onlara alışmaları için zaman tanı.
    • İletişim Kurmaya Devam Et: Konuşma sonrası ailenle açık iletişim kurmaya devam et. Sorularını yanıtla ve endişelerini gider.
    • Sınırları Belirle: Ailenin ilişkinize müdahale etmesine izin verme. Sevgilinle ilgili kararları kendin ver.

Hatırla, ailene sevgilin hakkında konuşmak kişisel bir deneyimdir. Her aile farklıdır ve en iyi yaklaşım duruma göre değişebilir. Yukarıdaki ipuçlarını rehber olarak kullanarak, ailenle bu önemli konuşmayı yaparken kendine güven ve sakin kal.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "anne , benim bir adet sevgilim var :) "şeklinde kardeşim başarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

"anne , benim bir adet sevgilim var :) "şeklinde kardeşim başarılar .

belki olabilir gibi :)
  • Hiç söyleme bence ne gerek var.
  • Bilmeleri gereken bir durum olmadıktan sonra söylemene gerek yok. Ancak annenlerle aran iyiyse yani her şeyi konuşuyoruz biz arkadaş gibiyiz söylemeden duramam diyorsan(ki ben öyleyim) git söyle normal bi annenin sevinmesi lazım.. İlk baş sevinir sonra lise 4 te sınavın olacağı için dikkat et der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıl Olmuş.. -- 24 Mayıs 2012; 18:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Bilmeleri gereken bir durum olmadıktan sonra söylemene gerek yok. Ancak annenlerle aran iyiyse yani her şeyi konuşuyoruz biz arkadaş gibiyiz söylemeden duramam diyorsan(ki ben öyleyim) git söyle normal bi annenin sevinmesi lazım.. İlk baş sevinir sonra lise 4 te sınavın olacağı için dikkat et der

evet arkadaş haklı ama illa ki söylicem diyosan ve annenle anlaşamıyosan tabii mutlu anında söylemen en iyisi olacaktır
  • hocam ilk önce biz evlencez de sonra kadın şaşkınlık hali ile yok şaka yaptım anne de kadının hem korkutun hemde fazla bişey demez benden bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende annemler le hiç konuşmam bu tür konular ne babam ne annem 17 yaşındayım zaten şimdiye kadar ne bir ilişkim oldu ne cinsel hayatım
  • Neden söyleme gereği duyuyorsun ?
    Ailen zaten bi süre sonra fark edip sana soracaktır. En azından kız arkadaşınla gezmeye falan giderken nereye gittiğini sorduklarında söyleyebilirsin uygun bi dille. Bırak onlar sorsunlar zaten senin günlük hayatındaki tavırlarından bile hayatında bi kızın olduğunu rahatlıkla anlayabilir annen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bende annemler le hiç konuşmam bu tür konular ne babam ne annem 17 yaşındayım zaten şimdiye kadar ne bir ilişkim oldu ne cinsel hayatım

daha 17 yaşında ne cinsel hayatı dostum
  • abin varsa onun bilmesi iyi olcaktır anlayışla karşılar muhtemelen ama sakın ola ki annenle baban bilmesin derim sonra en ufak bi sorununda kız yüzünden dicektirler.ÇILDIRACAKSIN
  • Bir an seni kiz sandim.

Hala da oyle sanmaktayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bende annemler le hiç konuşmam bu tür konular ne babam ne annem 17 yaşındayım zaten şimdiye kadar ne bir ilişkim oldu ne cinsel hayatım

sen daha ye hamamböceğini. kalkmış birde cinsel hayat diyo. git böcekler karşılasın onu

• Neden söyleme gereği duyuyorsun ki boşver onlar öğrenince ne olacak sanki
  • Homo degilsen niye korkuyorsun ki onlara ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmakta haklı. seneye lise son olacaksın öss süreci başlayacak. kafanı karı kıza verme dersine ver diyecekler. her fırsatta bahane bulacaklar. düşük aldığın denemelerde sınavlarda kızı bahane edecekler.

senin yerinde olsam söylemem.takıl keyfine bak.söylersen işler değişebilir.onlar anlarsa doğal karşılar fazla da bir şey diyemezler
  • Söylemek pek akıl kârı değil
  • İlk olarak erkeğim ve kız arkadaş işlerini aileme hiç anlatmadım. Seneye YGS ve LYS ye gireceğim için kızlardan uzak dur diyen hocalarım,komşularım, abilerim vs çok var. Ama ailemden henüz böyle bişey duymadım. Belkide kız arkadaşım var dediğimde sınavlardan aldığım düşük notu veya en küçük bi mutsuz halimi gördüklerinde direk kıza suç atabilirler, tek sorun bu bence. Söyleme gereği çok duymuyorum ama tahminen kaçıncı ayda söylemem uygun olur sizce? 18 yaşıma bastım ve en ciddiye giden ilişkim bu oldu. Sevgilim de böyle düşünüyor zaten, o da ileriki zamanlarda ailesine açmayı düşünüyor bu konuyu. Birde gezmeye çıktığımda çoğunlukla sınıftan erkek arkadaşlarımın ismini veriyorum. Bundan sonra sevgilimin adını söylersem konu anca öyle açılır sanırım. Yardımlarınız için teşekkürler, devamını bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.