Şimdi Ara

SEVGİLİMDEN İNTİKAM ALICAM PLAN HAZIR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞUANKİ SEVGİLİM BANA ÇOK ÇEKTİRİYOR BEN BİRAZ PİSKOPAT GİBİYİM AKLIMA KOYDUĞUMU YAPARIM O YÜZDEN İNTİKAM ALICAM ONDAN ÇOK BÜYÜK PLANIM ŞU EĞER İLERLERSE EVLENİRSEK KARNINDAKİ ÇOCUKLA KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM EĞER 1 YIL İÇİNDE BİTERSE SENEYE YGS SINAVI VAR ELİMDE BAZI ŞEYLER VAR AİLESİNE VERİP HAYATINI MAHFEDİCEM...ŞİMDİ İYİ DAVRANIYORUM HERŞEYİ ALTTAN ALIYORUM BELKİ EZİLİYO GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA AMACIM VAR ONU SÜRÜNDÜRÜCEM DERLER AŞK NEFRETİ YENER DİYE BEN KİNCİ BİRİYİM ONDAN ÇOK FENA İNTİKAM ALICAM ...... SON GÜLEN İYİ GÜLER ....

TEŞEKKÜR EDERİM...

• blok
  • bunu yazmak için üye olmuş (capslock op)
  • Hiç durma kanka hemen hallet işi...

Ben oyalıyorum çıkın konudan kendinizi kurtarın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16-17 yaşındasınız intikam diyorsun , gençler hızlı vesselam

• KİNCİ BİRİYİM USTA TECRÜBEN VARDIR AMA BEN BÖYLEYİM.
  • 4-5 sene sonra şu konuya bakıp ergen hallerinden utanıcak arkadaşlar iplemeyin
  • seneye ygs var ve karninda çocukla kapiya koyucaksin kizi oyle mi

• EMİN OL ÖYLE OLMICAK 1-2 YIL SONRA YAKALAYIP DÖVDÜĞÜM COCUKLAR VAR.
  • Shadzzo kullanıcısına yanıt
    HAYIR OLAYI YANLIŞ ANLAMIŞSIN SEN... EĞER 1 YIL İÇİNDE BİTERSE İLİŞKİMİZ ELİMDE BAZI ŞEYLER VAR AİLESİNE VERİCEM KAFASINA TAKIP SINAVA ÇALIŞAMICAK HAYATI KÖTÜ OLCAK BİTMEZSEDE İLERDE EVLENİRSEK COCUGU İLE ATICAM KAPIYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigar135

ŞUAN SEVGİLİM BANA ÇOK ÇEKTİRİYOR BEN BİRAZ PİSKOPAT GİBİYİM AKLIMA KOYDUĞUMU YAPARIM O YÜZDEN İNTİKAM ALICAM ONDAN ÇOK BÜYÜK PLANIM ŞU EĞER İLERLERSE EVLENİRSEK KARNINDAKİ ÇOCUKLA KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM EĞER 1 YIL İÇİNDE BİTERSE SENEYE YGS SINAVI VAR ELİMDE BAZI ŞEYLER VAR AİLESİNE VERİP HAYATINI MAHFEDİCEM...ŞİMDİ İYİ DAVRANIYORUM HERŞEYİ ALTTAN ALIYORUM BELKİ EZİLİYO GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA AMACIM VAR ONU SÜRÜNDÜRÜCEM DERLER AŞK NEFRETİ YENER DİYE BEN KİNCİ BİRİYİM ONDAN ÇOK FENA İNTİKAM ALICAM ...... SON GÜLEN İYİ GÜLER ....

TEŞEKKÜR EDERİM...

O kadar çok hata var ki düzeltemedim. YGS falan diyorsun da; bırak liseyi, ilkokulda bile öyle konuşup, böyle yazmıyordum. Sen bu yaşa kadar nasıl sınıf geçtin? Bizim zamanımızda Türkçe ve Edebiyat derslerinden kalan hiçbir şartla sınıf atlayamıyordu. Bu Türkçe ile o dersleri vermen imkansız. O kıza da yazık diyeceğim ama seninle sevgili olduğuna göre senden daha kötüdür. Düşünmek dahi istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: indigar135

ŞUAN SEVGİLİM BANA ÇOK ÇEKTİRİYOR BEN BİRAZ PİSKOPAT GİBİYİM AKLIMA KOYDUĞUMU YAPARIM O YÜZDEN İNTİKAM ALICAM ONDAN ÇOK BÜYÜK PLANIM ŞU EĞER İLERLERSE EVLENİRSEK KARNINDAKİ ÇOCUKLA KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM EĞER 1 YIL İÇİNDE BİTERSE SENEYE YGS SINAVI VAR ELİMDE BAZI ŞEYLER VAR AİLESİNE VERİP HAYATINI MAHFEDİCEM...ŞİMDİ İYİ DAVRANIYORUM HERŞEYİ ALTTAN ALIYORUM BELKİ EZİLİYO GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA AMACIM VAR ONU SÜRÜNDÜRÜCEM DERLER AŞK NEFRETİ YENER DİYE BEN KİNCİ BİRİYİM ONDAN ÇOK FENA İNTİKAM ALICAM ...... SON GÜLEN İYİ GÜLER ....

TEŞEKKÜR EDERİM...

O kadar çok hata var ki düzeltemedim. YGS falan diyorsun da; bırak liseyi, ilkokulda bile öyle konuşup, böyle yazmıyordum. Sen bu yaşa kadar nasıl sınıf geçtin? Bizim zamanımızda Türkçe ve Edebiyat derslerinden kalan hiçbir şartla sınıf atlayamıyordu. Bu Türkçe ile o dersleri vermen imkansız. O kıza da yazık diyeceğim ama seninle sevgili olduğuna göre senden daha kötüdür. Düşünmek dahi istemiyorum.

iyi sayılabilecek bir anadolu lisesi mezunuyum(yeni mezun sayılırım-2012) ve şunu söyleyebilirim ki söylediğiniz dersler lisede çok kolay ve çok saçma,Türkçe öğretmek gibi bir işlevleri yok malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.