Şimdi Ara

Sevgilime dönmek istiyorum :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sevgilimden 2 gün önce ayrıldım hep terkeden taraf ben oldum belliki canına tak etmiş.Geri dönmek istiyorum karşısında normal biri varmış gibi konuşuyo ama beni seviyo buna adım gibi eminim.Nasıl bi yol izlemeliyim ?

• ilk günkü gibi özel hissettir ona kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

ilk günkü gibi özel hissettir ona kendini

Biraz fazla kıskanayım özel olduğunu anlasın teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayvalik -- 11 Mayıs 2013; 23:03:24 >
  • Dengesiz bir kişiliğin var sanırım, 2 gün önce ayrıldığın kıza geri dönmek istiyorsun. Garip.
  • Ta*akmı geçiyon adammı seçiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Dengesiz bir kişiliğin var sanırım, 2 gün önce ayrıldığın kıza geri dönmek istiyorsun. Garip.

Kız seviyo beni çünkü kaybetmek istemem.2 gün önce o anlık sinirle bitirelim dedi üzüldü filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağlamak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim eğer sevdiğine eminsen, yapacağın tek bir şey var ; sabretmek, sabretmek, sabretmek.

Eğer seni sevdiğine eminsen (ki öyle olduğunu söylüyorsun) onun kaygılarını gidermesine fırsat tanı. Çünkü anlattığın kadarıyla onu yarı yolda bırakmışsın, haliyle o da kendini tekrar sana bırakmak istemiyor, temkinli davranıyor. Ama emin ol sabırlı olursan, sana olan sevgisinin önüne geçemeyecektir.

Bu süreç kritik bir dönem, ona hemen açılma, geri dönme konusunda baskı yapma. Çünkü kendini bir mal gibi, ya da senin köpeğinmiş gibi hissetmemek için,
    sana geri dönmek istese dahi, gururundan bunu hemen yapmayacaktır.

Onu eğit, onsuz yapamayacağına inandır, ama asla ilgiye boğarak yapma bunu.

Onu tekrar alıştır, seninle konuşmaya, gülmeye, eğlenmeye alıştır.

Ama en önemlisi, bunların hepsini çok dikkatli ve sabırla yap.

• Yok kız üzüldü felan birde sonuna gülücük koyuyor. Sen nasıl bir ruh halindesin anlamadım ki? Karşında ki bir insan, 1 tl atıpta kancayla düsürdüğün oyuncak değil
  • şöyle bir sürpriz yap git karşısına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.