Şimdi Ara

Sevgilime Fenerbahçe senden önemli dedim benimle konuşmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben koyu fenerbahçe liyim. öğrenciyiz farklı evlerdeyiz şimdilik. az önce manitayla mesajlaşıyorduk. ben evde fenerbahçenin resmi sitesine girdim, öylesine takılırken çok dalmışım, o arada bana mesaj atmış, bişey sormuş bana ben yaklaşık 1-2 saat cevap vermedim. sonra beni çaldırdı öyle gördüm mesajı. ve aramızda geçen konuşma şu;

o : ne yapıyon canım bi işin mi var
    ben : yok ya öyle nette takılıyorum
    o : neye bakıyosun ki
    ben : fenerbahçenin sitesine girdim dalmışım öylesine
    o : ya ne varki bu futbolda bu kadar kafayı yedirtiyor adama. hani geçen maç izlerken beraberdik ya, ben sana dikkatle bakıyordum, o an beni yanında kaçırıp götürseler, maç bittikten sonra aramaya çıkarsın. o kadar dalıyorsun ki. hele o maç izlerken ettiğin küfürlerin varyaaa çok terbiyesizce.
    ben : yav fenerbahçe sıradan bir futbol takımı değil benim için, bir aşk tır aşk. adeta sana ikinci bi kuma. (bunu ona şaka olsun diye yazmıştım :-D)
    o : hmm. öyle mi. benimle birdaha sakın konuşma sakın.
    ben : canım
    ...

yav ben şimdi ne yazayım buna, lütfen yardım panpalar.

• Aslında senden önemli dememişsin ama fenerlilerin genel problemi bu. Anasına avradına bacısına söversin, aziz yıldırım dediğin anda hır çıkar.
  • Allah > Peygamber > Fenerbahçe

Benim gözümde tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Aslında senden önemli dememişsin ama fenerlilerin genel problemi bu. Anasına avradına bacısına söversin, aziz yıldırım dediğin anda hır çıkar.
    Hiçbirşey yazma..Şakanın benzetmenin ne olduğunu öğrenince gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Hiçbirşey yazma..Şakanın benzetmenin ne olduğunu öğrenince gelsin..

Alıntıları Göster
    boş ver .

Tek aşk Fenerbahçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mümkün

Ben koyu fenerbahçe liyim. öğrenciyiz farklı evlerdeyiz şimdilik. az önce manitayla mesajlaşıyorduk. ben evde fenerbahçenin resmi sitesine girdim, öylesine takılırken çok dalmışım, o arada bana mesaj atmış, bişey sormuş bana ben yaklaşık 1-2 saat cevap vermedim. sonra beni çaldırdı öyle gördüm mesajı. ve aramızda geçen konuşma şu;

o : ya ne varki bu futbolda bu kadar kafayı yedirtiyor adama. hani geçen maç izlerken beraberdik ya, ben sana dikkatle bakıyordum, o an beni yanında kaçırıp götürseler, maç bittikten sonra aramaya çıkarsın. o kadar dalıyorsun ki. hele o maç izlerken ettiğin küfürlerin varyaaa çok terbiyesizce.
    ben : yav fenerbahçe sıradan bir futbol takımı değil benim için, bir aşk tır aşk. adeta sana ikinci bi kuma. (bunu ona şaka olsun diye yazmıştım :-D)
    ...

Eğer gerçekten koyu Fenerliysen konuşma o kızla.Burda yazılanlarıda dikkate alma.Fenerli olmanın gururu yeter!

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Ben koyu fenerbahçe liyim. öğrenciyiz farklı evlerdeyiz şimdilik. az önce manitayla mesajlaşıyorduk. ben evde fenerbahçenin resmi sitesine girdim, öylesine takılırken çok dalmışım, o arada bana mesaj atmış, bişey sormuş bana ben yaklaşık 1-2 saat cevap vermedim. sonra beni çaldırdı öyle gördüm mesajı. ve aramızda geçen konuşma şu;

...

Eğer gerçekten koyu Fenerliysen konuşma o kızla.Burda yazılanlarıda dikkate alma.Fenerli olmanın gururu yeter!
    hak etmişsin söylenecek laf mı? Gerçi bende geçenlerde o hatayı yapıyordum az kalsın başka bir konuda ucuz atlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

hak etmişsin söylenecek laf mı? Gerçi bende geçenlerde o hatayı yapıyordum az kalsın başka bir konuda ucuz atlattım

Alıntıları Göster
    İyi tok yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Alıntıları Göster
    ÖL DAHA İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

ÖL DAHA İYİ

Alıntıları Göster
    BİR MAÇ GÜNÜ MAÇA GİTMEK YERİNE GÜNÜNÜ ONLA GEÇİR YETER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

İyi tok yapmışsın.

anlamadım bro
  • quote:

ÖL DAHA İYİ

Alıntıları Göster
    Dinim imanım ve ailem dışında hiçbirşey Fenerbahçeden önemli degildir benim icin bırak bısey deme.
  • quote:

BİR MAÇ GÜNÜ MAÇA GİTMEK YERİNE GÜNÜNÜ ONLA GEÇİR YETER

Alıntıları Göster
    Boşver.Herkes gider Fenerbahçe kalır.
  • quote:

quote:

İyi tok yapmışsın.

anlamadım bro

İyi iş yapmışsın . Neyse dostum bir hafta sonunu ona ayıracaksın Fener maçı yerine onunla ilgileniceksin yoksa seninle konuşmaz.
  • Bende öyle dedim kız sonra alıştı napsin seviyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

quote:

quote:

İyi tok yapmışsın.

anlamadım bro

İyi iş yapmışsın . Neyse dostum bir hafta sonunu ona ayıracaksın Fener maçı yerine onunla ilgileniceksin yoksa seninle konuşmaz.

Alıntıları Göster
    Kız haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Bende öyle dedim kız sonra alıştı napsin seviyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Bende öyle dedim kız sonra alıştı napsin seviyoruz
    Gel panpa futbol bölümüne ilacın bizde.

- İmzanda/avatarıında fbye dair bişiyler
    - Baroniden bahsederken gifini kullancan

tamamdır, gifini kap gel.
  • Taktigin seye bak - tek ask fb
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

Kız haklı

Alıntıları Göster
    2 gün sonra barışır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.