Şimdi Ara

Sevgilimle ayrilip tekrar baristim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece konusuyorduk farkli nedenlerle iliskimiz yurumuyor eskisi gibi sevmiyorum dedim gitme dedi yapma dedi kendine iyi bak dedim ayrildim. Sabaha kadar uyuyamadim, okul falan ayni butun gun baktim hep ama hic gozgoze gelmedik konusmadik sonra eve geldim ozledigimi hissettim mesaj attim barisalim ozur dilerim dedim dusunmem gereken dedi, bekliyorum. Sizce tekrar yazmakla hatami yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kız şimdi arkadaşlarına hava atacak o değil ben ondan ayrıldım diye sana her bakan kahkaha atıp kalp krizi geçirecek
  • Tükürdüğünü yalama joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

kız şimdi arkadaşlarına hava atacak o değil ben ondan ayrıldım diye sana her bakan kahkaha atıp kalp krizi geçirecek

yalniz ondan ben ayrildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tükürdüğünü yalayıp yurtmuşşsun sen, çok ama çok kötu yaptın, artık ne yaparsa hem yalvarıyorsun hemde şunu bunu yapıyorsun dıyecek, keşke hıc cekmeseydın, o artık 10 beden sana buyuk gelir
  • Hayır madem mesaj atıp barışalım diycen niye ayrılıyorsun kızdan?
    biri benden mesajla ayrılsa bi daha suratına bakmam şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keldemiris

quote:

Orijinalden alıntı: eneox

kız şimdi arkadaşlarına hava atacak o değil ben ondan ayrıldım diye sana her bakan kahkaha atıp kalp krizi geçirecek

yalniz ondan ben ayrildim

kız şimdi sana dicek tamam barışalım dicek 2 dakika sonra ben sıkıldım ayrılalım dicek o senden ayrılmış olcak
  • hocam aynı olay başımdan geçti. 1.5 sene çıktığım kızdan bir arkadaşım yüzünden ayrıldık. 20 gün ayrı kaldık sonra tekrar çıkmaya başladık. şimdi 3-4 aydır çıkıyorum yeniden ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. her an ayrılabiliriz korkusu üzerimde var. tecrübe ile sabittir, bir kere ayrıldın mı kafan rahat olsun istiyorsan bir daha aynı kızla çıkma.
  • Yaptığın en büyük hatalardan biri ne diye sorarlarsa eski sevgiliyle barışmak derim, defalarca yaptım bunu tecrübeyle sabit, asla yapma

Sami gibi oldu biraz ama durum bu bence seviyorsan bile kendini engelle, bitir. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.