Şimdi Ara

Sevgilimle İlgili Acil yardım ve tavsiye lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhabalar, öncelikle ayrıntısıyla yazacağımı söyleyeyim benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı, evet aşık oldum ama reddedildim liseye geçtiğimde 1 bucuk yıllık bir bekleyişten vazgeçmiştim. Suan lise 3 teyim ve ne ilkokulda nede lisede başka hiçbir ilişkim olmadı. lisede aşık olamıyordum zaten ve ben aşık olmadıgım biriyle sevgili olmam gönül eglendirmek için olsun 2 günlük zevkler için olsun asla biriyle yakınlaşmadım. dediğim gibi 3 yıldır kimseyi sevemiyordum ama onu görünce onun farklı oldugunu hissettim ona benzeyen birini görünce hep o sanıyordum aşık oldugumu anladım ama umutsuzdum arkaşadımın sevgilisi onun arkadaşıydı onların vasıtasıyla tanıştık 2 hafta falan çıkışlarda takıldık arkadaşımla sevgilisi ayrılmak üzereydiler birgün ben bankta otururken bi arkadaşa sigara vermeye gittim ben geri döndüğümde onlarda markete gitmişlerdi döndüğümde arkadaşım oda seni seviyomus ilk gördüğünden beri hoşlanıyomus dedi napıcağımı bilemedim sonra geldiler biraz oturduk arkadaşım sevgilisini çekti bi kenara konustu o sırada başka bi arkadaşı vardı yanımızda benim kızın bana "sen az değilsin ha" demişti bi ara şakayla karısık bende orda sordum niye dedin diye benim kızı gösterim onunla ilgili ya dedi bende bilmezlikten geldim bi ne alaka dedim sonra birden "ya abi siz artık çıkmıycakmısınız?" dedi ikimizede biz donup kaldık tabi orda. bende panik atak var birden kalktım masadan duraga gittim ertesi gün konustuk birleştik 1 bucuk ay falan çıktık hep "ben cidden bırakmak istemiyorum" derdi bende aynı şekildeydim. 9. sınıf biliyorum daha çok kücük bende 16 yasındayım ama dediğim gibi diğer insanlara benzemiyorum oda benzemiyor. neyse bigün annesi okula geldi öğretmenin biri söylemiş kızınız böyle böyle biriyle çıkıyo falan diye sonra okulda hiç görüşmeme kararı aldık ben ona kagıt yazdım sonra cevap verdi ben 2. ve 3. kez yazdıgımda cevap vermedi arkadaslarından birini çağırdım cevap vermicekmi diye oda "artık hiç konusmamak istiyo" dedi izleniyorduk çünkü abisi 18 yasında barmenlik yapıyo okuldan birini ayarlamış biz kantindeyken fotografımızı çekmiş falan evde çok kızmışlardı sevgilime vurmuslar hatta ben bu yüzden yaklaşamıyordum okulda korkuyordum hep o gün çıkışta cagırdım yanıma sordum duyduklarım doğrumu diye "ben artık ailemle kavga etmek istemiyorum burda bitsin ne sen üzül nede ben" dedi ayrıldık orda ama beni sevgidiğini biliyorum ve bende onsuz yapamam yaşımız küçük oldugu için gülüp geçmeyin her insan aynı değildir farklı olanlarda vardır unutamıycak olanlar cidden sevdiği kişiyi bırakmıycak olanlar vardır yaşta değil kalptedir aşk. bildiğim tek bişey var oda farklı oldugum beni sıradan çıktıgı kızları sevmeyen 2 günlük zevkler için yalan söyleyen afedersiniz yavsaklar gibi sanıyorlar ben dokunmaya bile kıyamazken korkarken onun için. yaklaşık 1 haftadır ayrıyız birbirimizi her haliye kabul etmiştik biz saçlarım 3 numarayken hoşlanmıştı benden ve ayrılınca ben yeniden 3 numara yaptırdım saclarım onunlayken uzamıştı diye.. annesi kapalı ve ailesi alkol nedir bilmez abisi derslerine çalışan pek kavgacı olmayan biri ama sevgilim okula gelip dövebilir demişti zamanında ve haklılar kızlarını korumakta ama ben beni tanımalarını ve güvenlerini kazanmak istiyorum abisinin çalıştıgı barı öğrenip tek başıma gidip yüzyüze konusmayı düşünüyorum gerekirse dayakta yerim canımıda veririm onun için. sizce neler söylemeliyim veya başka önerisi olan varmı aynı duruma düşen vs. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectSix -- 3 Ocak 2015; 18:42:57 >

• Universite 3 um suana kadar yasadigim iliskilerden cokardigim sonu : Anne baba ayrilsa o kizdan hayir gelmez %90 , Aile muhafazakar ise hic ustune gitme o yaslarda 20 yasinda olsaniz neyse dicem lise doneminde ugrasma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    anne babanın ayrı olma durumu yok hocam. ailesinin bilmediği şeyler biliyorum ve kıza sahip çıkamazlar hiçbişeyden haberleri yok kızla ilgili korkuyorum ne yapıcak bensiz diye merak ediyorum sürekli. yazıyı tekrar okumanızı öneririm yaşla ilgisi yok bunun
  • Anladık olgun falan filan olduğunuzu da yine de millet sizi öyle değerlendirmicek 16 yaşında çocuk dicekler o yüzden seviyorsan durumları zora sokma derim.
  • Başka önerisi olan yokmu ?
  • Kızın evdeki durumunu bilmiyorsun, evde nasıl patırtı tartışma çıktıysa, senden vazgeçmenin en doğrusu olacağı kanaatine varmış. Bu seninle ilgili değil. Bu arada bence bu durum bayağı bir rezillik. Öğretmen, abi, aile mevzusu vesaire. Biraz zamana bırak derim. Bırakmak istememenle olmuyor, kızı daha da mutsuz yaparsın.
  • Kızı ailesinden çok düşünme sen zararlı çıkarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    ne anlamda bi zarar hocam kızı tamamen kaybetmek gibimi ?
  • SpectSix S kullanıcısına yanıt
    Kızı kaybeder misin? Bilmem ama ailesindne çok değer verirseni kız seni kullanabilir de,sıkılır bir kenarada atabilir.

Bir de senden uzaklaşırsa üzülürsün.

O nedenle kendinizi fazla kaptırmayın üzülen siz olursunuz.

Ha şu da var.Kız vefalıdır siz bıraksanız o bırakmaz.

Dediğim gibi ihtimaller ama siz yine de elinizde olduğunca bağlanmamaya çalışın derim.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.