Şimdi Ara

Sevgilinize Biri Yan Baktı Dieyelim Naparsınız..(Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgilinize Biri Yan Baktı Dieyelim Naparsınız..(Anket)

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2006)
Giriş

• Devam ederse ne bakıyosun kardeşim! derim devam ederse hır gür devam ederse
  • 2. seçeneğe taptım
  • 2.seçenek gerçekten tam bir cevap olur
  • bende ona yan bakarım
  • Yukarı!
  • Düz bakarım
  • 2. seçeneği yapan zaten sorudaki olayıda yapabilecek kişilerdir
    tabiki döverim
  • ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...

• dalarım
  • sevgilim yokki

Bakışlar haddini aşmadıktan sonra hiçbir sorun yok benim için.Haddini aşana da haddini bildirmek lazım

sevgili demek namus demek.Ben 1. yüce allahım için 2. şerefim için yaşarım bu değer yargılarıma dokunana

bende dokunurum
  • adama öldürürüm lan ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...

+1 bende böle yaparım
  • bende o bakana bakarım uzuuuuuuuun uzun. sonrasında dövmem gerekiyorsa o gelir zaten yiyosa. anket çok eksik . ayrıca öle her bakanı döversen o kızla ilişkin pek uzun sürmez. yanında adam olan kıza biri uzun uzun bakıyorsa o hayvanın tekidir zaten kısırlaştırılması gerekir.
  • gördün deli dön geri
  • höytttt asarım keserim biçeriiim leynnnnnnnn höyttttttttttttt ne demek leynnnnnnnn
  • ilk önce sözlü uyarı bi daha olursa sözsüz uyarı
  • Adamı yan çeviririm.
  • ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....

kasımpaşalıyım eli maşalıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelsg

ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....

kasımpaşalıyım eli maşalıyım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.