2. seçeneği yapan zaten sorudaki olayıda yapabilecek kişilerdir tabiki döverim
quote:
Orijinalden alıntı: Ciginix
Düz bakarım
Alıntıları Göster
ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...
quote:
Orijinalden alıntı: irfanyus
ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...
Alıntıları Göster
dalarım
quote:
Orijinalden alıntı: SerafettinIsBack
dalarım
Alıntıları Göster
sevgilim yokki
Bakışlar haddini aşmadıktan sonra hiçbir sorun yok benim için.Haddini aşana da haddini bildirmek lazım
sevgili demek namus demek.Ben 1. yüce allahım için 2. şerefim için yaşarım bu değer yargılarıma dokunana
bende dokunurum
quote:
Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia
sevgilim yokki
Bakışlar haddini aşmadıktan sonra hiçbir sorun yok benim için.Haddini aşana da haddini bildirmek lazım
sevgili demek namus demek.Ben 1. yüce allahım için 2. şerefim için yaşarım bu değer yargılarıma dokunana
bende dokunurum
Alıntıları Göster
adama öldürürüm lan ben
quote:
Orijinalden alıntı: irfanyus
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
+1 bende böle yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: xXxWaPxXx
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
+1 bende böle yaparım
Alıntıları Göster
bende o bakana bakarım uzuuuuuuuun uzun. sonrasında dövmem gerekiyorsa o gelir zaten yiyosa. anket çok eksik . ayrıca öle her bakanı döversen o kızla ilişkin pek uzun sürmez. yanında adam olan kıza biri uzun uzun bakıyorsa o hayvanın tekidir zaten kısırlaştırılması gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: mutimuti
bende o bakana bakarım uzuuuuuuuun uzun. sonrasında dövmem gerekiyorsa o gelir zaten yiyosa. anket çok eksik . ayrıca öle her bakanı döversen o kızla ilişkin pek uzun sürmez. yanında adam olan kıza biri uzun uzun bakıyorsa o hayvanın tekidir zaten kısırlaştırılması gerekir.
Alıntıları Göster
gördün deli dön geri
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
gördün deli dön geri
Alıntıları Göster
höytttt asarım keserim biçeriiim leynnnnnnnn höyttttttttttttt ne demek leynnnnnnnn
quote:
Orijinalden alıntı: Su Samuru
höytttt asarım keserim biçeriiim leynnnnnnnn höyttttttttttttt ne demek leynnnnnnnn
Alıntıları Göster
ilk önce sözlü uyarı bi daha olursa sözsüz uyarı
quote:
Orijinalden alıntı: SpyWar
ilk önce sözlü uyarı bi daha olursa sözsüz uyarı
Alıntıları Göster
Adamı yan çeviririm.
quote:
Orijinalden alıntı: TSMC
Adamı yan çeviririm.
Alıntıları Göster
ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....
kasımpaşalıyım eli maşalıyım...
quote:
Orijinalden alıntı: AsHeS
ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....
kasımpaşalıyım eli maşalıyım...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Angelsg