Sevgilinize Biri Yan Baktı Dieyelim Naparsınız..(Anket)
(En Son Oy Tarihi: 30.10.2006)
Giriş
Devam ederse ne bakıyosun kardeşim! derim devam ederse hır gür devam ederse
2. seçeneğe taptım
2.seçenek gerçekten tam bir cevap olur
bende ona yan bakarım
Yukarı!
Düz bakarım
2. seçeneği yapan zaten sorudaki olayıda yapabilecek kişilerdir tabiki döverim
ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...
dalarım
sevgilim yokki
Bakışlar haddini aşmadıktan sonra hiçbir sorun yok benim için.Haddini aşana da haddini bildirmek lazım
sevgili demek namus demek.Ben 1. yüce allahım için 2. şerefim için yaşarım bu değer yargılarıma dokunana
bende dokunurum
adama öldürürüm lan ben
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
ilk önce hayatlarında dişi bir varlık görmemelerine şaşırıp aşağılayıcı ve sert bir biçimde bakarım. eğer duyabilecekleri kadar yakındalarsa önüne bak lan derim. daha önce yaptım ve bir tanesi de bişey diyemedi çünkü haklı değil...
+1 bende böle yaparım
bende o bakana bakarım uzuuuuuuuun uzun. sonrasında dövmem gerekiyorsa o gelir zaten yiyosa. anket çok eksik . ayrıca öle her bakanı döversen o kızla ilişkin pek uzun sürmez. yanında adam olan kıza biri uzun uzun bakıyorsa o hayvanın tekidir zaten kısırlaştırılması gerekir.
gördün deli dön geri
höytttt asarım keserim biçeriiim leynnnnnnnn höyttttttttttttt ne demek leynnnnnnnn
ilk önce sözlü uyarı bi daha olursa sözsüz uyarı
Adamı yan çeviririm.
ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....
kasımpaşalıyım eli maşalıyım...
quote:
Orjinalden alıntı: Angelsg
ya hep erkekelrmi sevgilisine bakan erkeği dövücek bende bayan olarak sevgilime bakan kızların saçını başını yolarım ne demek lan herkes önüne baksın....