Şimdi Ara

Sevgilisine Benzin Döküp Yaktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızı gördümde yosmaya benziyordu.

• Bence çok kötü cayır cayır yakmak da nedir ya.

Haberi paylaşayım:

Ankara’dan Antalya’ya tatile gelirken yolda kız arkadaşıyla kavga eden şahıs, sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

Ankara’dan Antalya’ya tatile gelirken yolda kız arkadaşıyla kavga eden şahıs, sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos perşembe günü Ankara’dan 37 yaşındaki Abdurrahman G. ile kız arkadaşı 30 yaşındaki Çilem Hülya B, Antalya’nın Kemer ilçesine doğru yola çıktı. Yolda kavga etmeye başlayan ikili Döşemealtı ilçesi 35’inci kilometrede civarında otomobilde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman G, iddiaya göre Çilem Hülya Berkil’i sürükleyerek araçtan indirdi. Abdurrahman G. daha sonra otomobilin bagajında bulunan benzin bidonunu kız arkadaşının başından aşağı boşalttıktan sonra ateşe verdi.

Çilem Hülya Berkil ile Abdurrahman G. bir anda alevler arasında kaldı. Çevreden geçen araç sürücülerinin yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi sonrası alevler söndürülürken, vücudunun büyük bölümü yanan kadın olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü. Berkil önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne, ardından da helikopter ambulansla İzmir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Elinden yaralanan G. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Berkil, İzmir’de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çilem Hülya Berkil’in cenazesi, dün Ankara’da toprağa verildi.

Çilem Hülya Berkil’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında yaptığı bir paylaşımda, Can Dündar’ın şu satırları yer alıyor:

"Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağa doldurup içtiğiniz su arasında lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz."

Öte yandan, tedavisinin ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından adliyeye götürülen Abdurrahman G. ise tutuklandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Tutuklanan sevgili: Benzini kendi döktü, onu ben yakmadım

Evli ve bir çocuk babası Abdurrahman Göçer, iddiaya göre, ifadesinde şunları söyledi: “Çilem Hülya Berkil’le Ankara’da tanıştım. Bağlar semtinde bir eğlence mekânında konsomatris. Kendisine ev açtım. 1.5 yılda 300–400 bin lira harcadım. Kız kardeşini de alarak tatile çıktık. Antalya’da güzel vakit geçirdik. Dönmemize yakın, kardeşi, kalmak istediğini söyledi. Ben itiraz ettim, annesini aradım ve ‘Kızını ben getirdim benimle dönecek’ dedim. Fakat Esra razı gelmedi. Ben de Çilem’i alarak Ankara’ya dönmeye karar verdim. Yolda senden ve ailenden bıktım, seni bırakıp yuvama döneceğim deyince tartıştık. Aracı durdurdum. İnip bagajdaki benzin dolu bidonu üzerine dökmeye başladı. Engel olmaya çalıştım, hatta bidona tekme attım. Sonra sakinleşti ve sigara istedi. Bir süre oturduk. Çakmakla sigarasını yakarken vücudu alev aldı. Arabadaki paspasla alevleri söndürmeye çalıştım. Başarılı olamayınca sarılarak alevleri söndürdüm. Ama kollarım yandı. Bazı araç sürücüleri de Çilem’in üstüne su döktü. Sonra kendisini arabaya bindirdim. Yolda bana, ‘Kurban olayım yavaş git, öleceğiz’ diyordu. Sonuç olarak çakmağı ben yakmadım. Kendisi sigarasını yakarken bir anda alev aldı.”

Adam evli ve bir çocuk babası.Kızı metres olarak tutmuş ve kıza para harcadığı için kendinde herşeyi yapma hakkını görmüş..
    Kızda paranın cazibesine kapılıp bu öküzle birlikte olmuş..Artık ne için kavga ettiler bilinmez ama hiçbir kavga,küfür bu derece psikopatça bir davranışı haketmez..

Buna hakkaten inanılırsa diyecek hiçbir şey yok. Vay kendi üstüne benzin dökmüş de, o halde sigara yakmış da...
    Her şeyi geçtim, böyle bir psikopat kızı yakmışken yalan söylemekten mi çekinecek? Allah hepsinin belasını versin.

• https://www.facebook.com/cilem.berkil

yazık oldu güzel kız ama Türk kızlar gerçek ayıyla insanın ayısını ayırt edemiyo gözlerini kör edende para oluyo yazık çook yazık
  • He Osmanlı olsa olmazdi. Kendi hayal dünyaniz da yaşayın.

• Zavallı yaratık. Hadım edip müebbete atacaksın bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

kızı gördümde yosmaya benziyordu.

Anne ve baba terbiyesi almak ve insan olmak çok önemli bu dünyada. Allah sizi affetsin.... Allahtan oksijen bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aetron

He Osmanlı olsa olmazdi. Kendi hayal dünyaniz da yaşayın.

Osmanlıda 2 günde yaşanılan hırsızlık sayısı Türkiyede 2 aya eşit araştırması vardı ahlakı ile dünyaya örnektik.
    Neyse sen umursamazsın şimdi boşver kime anlatalım
  • Su konuda bile gulup eden dengesizler gordum ya hayret ediyorum. Durum ne olursa olsun bu hareket bir hayvana dahi yapilmaz, bu insan bile diyemeyecegim tipin allah belasini versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Anne ve baba terbiyesi almak ve insan olmak çok önemli bu dünyada. Allah sizi affetsin.... Allahtan oksijen bedava

sendenmi öğrencem nasıl konuşacağıma uzaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 27 Ağustos 2013; 12:29:42 >
  • Bu tür bir insanla sevgili olmak ve Antalyalara tatile gitmek ? Bence kızın yolu belliymiş geçmiş olsun.
    Edit:Kız zaten konsomatrismiş.Adam da evli ve çocukluymuş.Türkiye 2 pislikten kurtuldu sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest3423543563456 -- 27 Ağustos 2013; 12:46:42 >
  • quote:

Öyleymiş zaten.Su testisi su yolunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

normal bir kıza böyle birşey yapıcağını zannetmiyorum. hayat kadını tipi var kadında.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakalemefurk

Az önce haberlerde izledim tatilden dönerlerken yolda giderken tartışmaya başlamışlar adam saçından tutup arabadan indirmiş kızı benzin döküp üstüne ateşe vermiş. Canlı canlı yakmış . Ne yüzünden tartıştılar acaba.

Adamın yaptığı caniliği bir kenara atıp, ne yüzünden tartıştıklarını merak etmekte bizim millete has birşey. Kesin kız bunu aldatıyordur, adamı delirtmiştir filan. Palayla halka saldıran caniyi bile haklı görmeye çalışan insanlar varken bu ülkede, birisi sevgilisini benzin döküp yakmış çok mu canım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aetron

He Osmanlı olsa olmazdi. Kendi hayal dünyaniz da yaşayın.

osmanlı da toplum düzenini korumak için hırsızlık vs. gibi olaylarda kesilen el, ayak sayısı 36 idi yanlış hatırlamıyosam 600 senede, şimdi bi mahallede aynı gün 36 tane hırsızlık yaşanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

normal bir kıza böyle birşey yapıcağını zannetmiyorum. hayat kadını tipi var kadında.

Adam da kadın da hakettiği yerde hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adamı zorluyorlar zorluyorlar zorluyorlar en son deliriyor sinirden sonuç böyle oluyor işe. Erkeklerin sinirlerini bir yerden sonra kontrol edemediği açıkça ortada bu kaıncı cinayet zorlamasalar şu kadar ne olur sanki.

Niye olayın ne olduğunu biliyor musun ki? Belki s.ten boktan bir tartışmaydı ama adam psikopat sapığın manyağın tekiydi çıkardı yaktı? Bide hani sinirlenirsin öldürürsün vs. ama sinirlenipte benzin döküp yakmazsın anasını satim. Bu çileden çıkmış bir adam için bile ruh hastası bir davranış, hiç bir şart altında normal değil yani böyle birşey.

Hiç kadın erkek kavgası görmedin mi? Durup dururken bir insanın bir insanı yakması olacak şey değil. Bunun için artık son raddeye kadar zorlanmış olması lazım.

adam; son anda pişman olup söndürmeye çalışmış

sonuç; adam psikopat

gerekli olan; ayağına taş bağlamak suretiyle denize düşürmek

Yokol !

• Cahillik zor olsa gerek. Ölmüş birine saygısı olmayanın yaşayana nasıl olsun değilmi ? Daha uzun istiyorsan verebilirim.
  • Şu treth e hala cevap verenler var

Ona göre kadın 16.sınıf falan. Kadın niye yaratılmıştır ki ? Erkeğe hizmet etmek için. Sonuçta günahkar olan kadındır ona göre. Yasak meyveyi kadın yemiştir.

Adamın mantığı bu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.