Şimdi Ara

Sevgilisine Benzin Döküp Yaktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adamı zorluyorlar zorluyorlar zorluyorlar en son deliriyor sinirden sonuç böyle oluyor işe. Erkeklerin sinirlerini bir yerden sonra kontrol edemediği açıkça ortada bu kaıncı cinayet zorlamasalar şu kadar ne olur sanki.

Birader kafa mı buluyorsun?Ulan adam karıyı diri diri yakarak öldürmüş.Utanmadan şu mesajı atıyorsun.Hayır amacın küfür yemekse git milleti günaha sokma boşuna

Ne yazacağımı size mi soracağım oğlum. Klavye benim keyif benim işinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

Yuh manyak herif madem oldurcen bogarak oldur

konuya girerken ki tepkim: kanım dondu şerefsizim :/
    bunu okuyuncaki tepkim: asdfghjsgşjngshkdbahf bşkhegb hhaetuknhwreufthrIFONWEŞRKEÇWE:d:ge:r:d:SSAS
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli ice tea

quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

İdam şart. Böyle bir manyağın yaşamasına ne gerek var.

İdamı düşünen insanlarda manyak, asmak çözüm değildir Allahın verdiği canı suçu ne olursa olsun sen alamazsın, cehennemde çeker cezasını

Kısasa kısas denilen bir olay vardır hocam islamda.

Araştırın...

• Treth kullanıcısına yanıt
    hoca zorlasa ne yazar cık git dersin en fazla indirir yolda bırakırsın adam insan değilmiş yani
  • Oha be benzinin fiyatinin ne kadar olduğundan haberiniz var mı !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Adamı zorluyorlar zorluyorlar zorluyorlar en son deliriyor sinirden sonuç böyle oluyor işe. Erkeklerin sinirlerini bir yerden sonra kontrol edemediği açıkça ortada bu kaıncı cinayet zorlamasalar şu kadar ne olur sanki.

Niye olayın ne olduğunu biliyor musun ki? Belki s.ten boktan bir tartışmaydı ama adam psikopat sapığın manyağın tekiydi çıkardı yaktı? Bide hani sinirlenirsin öldürürsün vs. ama sinirlenipte benzin döküp yakmazsın anasını satim. Bu çileden çıkmış bir adam için bile ruh hastası bir davranış, hiç bir şart altında normal değil yani böyle birşey.

Hiç kadın erkek kavgası görmedin mi? Durup dururken bir insanın bir insanı yakması olacak şey değil. Bunun için artık son raddeye kadar zorlanmış olması lazım.

adam; son anda pişman olup söndürmeye çalışmış

sonuç; adam psikopat

gerekli olan; ayağına taş bağlamak suretiyle denize düşürmek

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kadını yakmasını doğru bulan insanlar var forumda Klasik şakirt işte

aynen katılıyorum...sapık olmak lazım savunmak için
  • quote:

Sen kendinden yola çıkarak bu yorumu yaptığın için böyle düşünüyorsun. Sen son noktaya geldikten sonra bunları yapıyor olabilirsin ama manyaklar var bu manyakların bunları yapabilmesi için son noktaya gelmeleri gerekmiyor. Her erkek kontrolden çıktığı zaman karşısındaki kadınmış erkekmiş çocukmuş büyükmüş farketmeden vurabilir ama bu adamlar emin ol böyle adamlar değil. Bunlar psikopat. Kontrolden çıkmak için bahane arayan modeller.
  • ülkemizde manyaktan çok başka bir şey yok anasını satım.
  • idam olan yerlerde cinayet sıfırlanmıyor kabul ...ama azalıyor...Biraz wikipedia dan araştırın...link verecektim ama hazırcı olmayın diye vermiyorum :D
    idam olsa zaten o bidona eli bile gitmez..

İran da olmuştu...Orada bi kızın yüzünü asitle yakmışlardı sanırım...Mahkeme kısas dedi...Oğlanı hastaneye getirdiler kızın karşısına ceza tatbik edilecek....

OOO bi görmeniz lazım oğlan bildiğiniz salya sümük ağlıyor...Delikanlılıktan eser yok...harbiden görmeniz lazım....Kız son anda vaz geçti...

Eminim bu kızı yakana da yakılarak öldürülme ceza verilse...altına eder ....saatlerce yere yatar yalvarır yapmayın diye...hatta ağlamaktan nefes alamaz...

Ama bir de İlahi adalet var...

Haber sitelerinde hala vardır arşivlerde isteyen baksın...

Ayrıca yorumlar çok orjinal ...yok cinnet hali vs...yok kim bilir adam son rakteye gelmiş....vs...vs...

Hiç şaşırmadım 21.yy dayız 2004 mü 2002 miydi.AB uyum yasaları NEDENİYLE töre cinayetine indirim kalktı...Yani önceden birini öldürseniz "töre için yaptım" deseniz indirim alıyordunuz...Hukuk demek o ülkenin insanları demek ....bu ülkede EN TEMEL hak olan insan canına saygı yok...Hala o seviyedeyiz....Bi konuda biri ülkede niye çok korsan yazılım var diyodu...Burasının hayata saygısı yok mala olsun...Kul hakkı falan geç...O ne ki....kamu malıymış yetim hakkıymış...salla....Göz hakkı diye birşey var örfen ki o da kul hakkı...dinle alakası yok...o da aynı...

Keza Rahşan affı vardı...buradaki genç arkadaşlar bilmez...Rahşan hanım ""Ben affı garibanlar için istedim, katiller yararlandı." demişti...garibanlar giriyor sanki cezaevine...kim faydalanacaktı ya?...
    http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27de_genel_af#Rah.C5.9Fan_Aff.C4.B1

O nedenle yorumculara şaşırmadım...

Burası böyle bir yer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli55 -- 27 Ağustos 2013; 6:50:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BigSilver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BigSilver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Niye olayın ne olduğunu biliyor musun ki? Belki s.ten boktan bir tartışmaydı ama adam psikopat sapığın manyağın tekiydi çıkardı yaktı? Bide hani sinirlenirsin öldürürsün vs. ama sinirlenipte benzin döküp yakmazsın anasını satim. Bu çileden çıkmış bir adam için bile ruh hastası bir davranış, hiç bir şart altında normal değil yani böyle birşey.

Hiç kadın erkek kavgası görmedin mi? Durup dururken bir insanın bir insanı yakması olacak şey değil. Bunun için artık son raddeye kadar zorlanmış olması lazım.

Ah neler denirdi sana da , dediklerini kucukken yasamasam inanicam.

Elini korkak alıştırma yaz gitsin. Bak yukarıda açıklamasını yaptım neden böyle düşündüğümü belirttim ama hala yok block yok bilmem ne okuma alışkanlığınız yok ki.

Bu da farkli bir mantik hocam tamam da , bayanlar daha savunmasiz kendini koruma ihtimali oldugunu sanmiyorum.

O konuda hem fikiriz zaten. Ama habere bakarak konuşuyorum ben şu anda. Bellki bu ciftin bir sorunu yokmuş. Adam söylendiği gibi manyağın sorunlunun biri olsa o kız onun yanında tatilde olmazdı. Burada anlık bir tartışma söz konusu büyük ihtimalle adamın sinirlerini sona kadar gerdi sonucunda da adam dellenip yaktı.

Adam haklı demiyorum zaten. Sadece bu güne kadar yüzlerce kadın cinayeti yaşandı az daha dikkatli olması lazım kadınların baktı olmayacak adamı delirtip kendini öldürteceğine eyvallah çekip ilk fırsatta uzaklaşmak daha mantıklı.

Cekip uzaklasilmiyor iste , ben de manyagin biriyle yasadim. Kacmasak öldürdük heralde. Kacmak o kadar kolay degil hocam , kactiktan sonra da neler yasadim bir bilsen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taurnil Calafalas -- 27 Ağustos 2013; 7:15:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İdamı düşünen insanlarda manyak, asmak çözüm değildir Allahın verdiği canı suçu ne olursa olsun sen alamazsın, cehennemde çeker cezasını

Ey iman sahipleri, kısasta sizin için hayır vardır, umulur ki korunursunuz.

• hep söylüyorum arkadaş vermeyecekseniz boşuna uğraştırmayın sonunuz ölüm oluyor.

eski kocası tarafından öldürülenlerden hiç ibret almıyormu bu dişiler.

adam istiyor kadın vermiyor (kadın haklımı haklı) adam yeniden nikah yapalım diyor (adam haklımı haklı) kadın kabul etmiyor

adam da diyorki ne emmeye geliyon ne gömmeye vurup öldürüyor

bu mesajımı forumun vitrini varsa oraya asınız lütfen...
  • o değilde herif neye benziyor onu merak ettim ben
  • quote:

quote:

• Bu kadın kız kardeşin/ablan olsaydı ne olacaktı? Yine adamı sinirlendirmiştir yakılmakta haklı yea diyebilecek miydin? Bi insanın sevgilisini sinirlendirdiği için yakılarak öldürülmesi sana normal geliyorsa en yakın psikologa görün lütfen. Bu kadının ailesi yok mu onları da mı düşünmezsin? Senin forumda yazdıklarını okuyup sinirlenirlerse o zaman onların da seni yakma hakkı doğar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bu kadın kız kardeşin/ablan olsaydı ne olacaktı? Yine adamı sinirlendirmiştir yakılmakta haklı yea diyebilecek miydin? Bi insanın sevgilisini sinirlendirdiği için yakılarak öldürülmesi sana normal geliyorsa en yakın psikologa görün lütfen. Bu kadının ailesi yok mu onları da mı düşünmezsin? Senin forumda yazdıklarını okuyup sinirlenirlerse o zaman onların da seni yakma hakkı doğar.

Bi kere de kız kardeşi karıştırmasanız şu mevzulara...

• Sinirden gözü dönmüş ve yapmışta nasıl her şeyi bu kadar unutabiliyor insanlar anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.