Şimdi Ara

Sevgilisine Benzin Döküp Yaktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam kezzap atardım niye yakayım ki? Kezzap atsan öldürmez hayatı boyunca süründürür bu daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

insan sevdiceğine nasıl yapar aklım almıyor

Sevmedigi insana yapabilir mi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

quote:

elbette yapabilir, kafirse sevap bile kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 27 Ağustos 2013; 8:41:57 >

• Bunu yapan ya ateist ya da satanistir. Ayin yapmış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bu kadın kız kardeşin/ablan olsaydı ne olacaktı? Yine adamı sinirlendirmiştir yakılmakta haklı yea diyebilecek miydin? Bi insanın sevgilisini sinirlendirdiği için yakılarak öldürülmesi sana normal geliyorsa en yakın psikologa görün lütfen. Bu kadının ailesi yok mu onları da mı düşünmezsin? Senin forumda yazdıklarını okuyup sinirlenirlerse o zaman onların da seni yakma hakkı doğar.

Adamın haklı olduğu sonucuna nasıl vardın benim yazdığım yazıları nerenizle okuyorsunuz çok merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bir seferde Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem' in maiyyetinde bulunuyorduk. Hz. Peygamber abdest bozmak için yanımızdan uzaklaştı. Bu sırada biz iki yavrusu olan küçük bir kaya kuşu gördük, yavruları aldık. Kuşcağız yavrularını kurtarmak için çırpınmaya başladı. Tam bu sırada Nebî sallallahu aleyhi ve sellem geldi ve:

- "Bu kuşu yavrularını almak suretiyle kim tedirgin etti? Verin ona yavrularını!" buyurdu.

Bir kere de yaktığımız karınca yuvasını gördü ve:

- "Karıncaları kim yaktı?" diye sordu.

- Biz, dedik.

- "Gerçek şu ki, ateşle azâb etmek, ateşin yaratıcısından başka hiç kimse için uygun ve meşrû değildir" buyurdu.

Ebû Dâvûd, Cihâd 112, Âdâb 164

• biz sevgili bulamıyoruz. adam olanı yakıyo
  • Idam islam dinimizce hos karsilanmaz.

AMA

Seri cinayet tecavuz gibi durumlarda eger o insan durmadan etrafindaki insanlara zarar verecekse onu durdurmak icin oldurulebilir.

• En iyisi kisasa kisas

• Bu ülkede idam edilecek çok insan var. Böyle insanları kıstasa kıstas yapacaksın. Aynı yerde ve aynı şekilde...! Bak bakalım ondan sonra diğer insanları bu kadar kolay cana kıyabilecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 27 Ağustos 2013; 9:36:39 >
  • Bu kadınlarda bi tuhaf.Nedir bu türk kızındaki kıro, maganda, apaçi merakı anlayamadım gitti nerede bi psikopat var onunla sevgili oluyorlar.
  • bu tip olaylarda hep düşündüğüm şey, olay saati biz ne yapıyorduk? biraz değişik bi düşünce ama böyle düşünüyorum.
    -mesela şu an, katil tarafından kaçırılıp belki ölecek olan yüzlerce kişi vardır.

umarım bunu yapan adamı damat koğuşuna atarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

kadın adama cinnet geçirmişse adamın pek suçu yok.Çünkü cinnet anında beyin kapanıyor gibi oluyor.

Adam %100 suclu o derece bir hareketi yapabilcek durumda bir insan hayatanın sonuna kadar tecrit edilmelidir tedavi felan hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kadını yakmasını doğru bulan insanlar var forumda Klasik şakirt işte

aynen katılıyorum...sapık olmak lazım savunmak için

forum sapıklarla dolu zaten. böyle bir habere karşı bile adamı aklamaya çalışanlar... espri üretmeye çalışanlar...

• Adam 300 milyara yakin para harcamis kadinda ayrilmak isteyince gozu donmus galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Aetron

Uff treth çok bayiyorsun la.la her konuda muhalefetsin. Herkes müslüman olsa direk ateist olursun. Daha konuya girmeden senin bu tarz bi yorum yapacağını biliyordum. Azcık kendin ol la. Şu osmanligi erkeği tavirlarin çok itici.

Osmanlı ne alaka birader ?? Osmanlı şuan olsa bunlar olmazdı diyecem tepki görücem

edit: keşke idam cezası olsa ülkemizde 2 tane sallandır bakayım bidaha oluyormu boyle olaylar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Response- -- 27 Ağustos 2013; 10:13:05 >
  • o haberi ben de simdi okudum.. yalniz kiz 300 bin lira yemis.. adamin adi da abdurrahman.. ben ayriliyorum demek olmaz.. adam daha kisa kesmis olayi.. ya cok yemicen ya da ters adamlarla dalga yapmican..
  • quote:

quote:

quote:

• millette harbi conta sıyırmış balata yakmış.. bu konuda bile biri şakirt işi, biri osmanl gibi şeyler üzerinden tartışma çıkarmaya çalışıyor. şu forumdaki beyinler bunlardan medet umuyorsa ve kendine çıkaracağı argümanlar bu kadar bastlikle bir beynin süzgecinden geçiyorsa, serserinin ve ne idüğü belirsiz adamın da bi kadını yakmasını, insanlığın dibe vurulmuş hali olarak anlar ancak bunu yapan da normaldir bu beyinler arasında derim. forumda kendini adam sanan o kadar okumuş cahil arasında, adamın bi kadını yakan tepkisini son derece ilkel biçimde ortaya koyulmuş adi bi olay olarak görmek mümkün.
  • quote:

Tutuklanan sevgili: Benzini kendi döktü, onu ben yakmadım

Evli ve bir çocuk babası Abdurrahman Göçer, iddiaya göre, ifadesinde şunları söyledi: “Çilem Hülya Berkil’le Ankara’da tanıştım. Bağlar semtinde bir eğlence mekânında konsomatris. Kendisine ev açtım. 1.5 yılda 300–400 bin lira harcadım. Kız kardeşini de alarak tatile çıktık. Antalya’da güzel vakit geçirdik. Dönmemize yakın, kardeşi, kalmak istediğini söyledi. Ben itiraz ettim, annesini aradım ve ‘Kızını ben getirdim benimle dönecek’ dedim. Fakat Esra razı gelmedi. Ben de Çilem’i alarak Ankara’ya dönmeye karar verdim. Yolda senden ve ailenden bıktım, seni bırakıp yuvama döneceğim deyince tartıştık. Aracı durdurdum. İnip bagajdaki benzin dolu bidonu üzerine dökmeye başladı. Engel olmaya çalıştım, hatta bidona tekme attım. Sonra sakinleşti ve sigara istedi. Bir süre oturduk. Çakmakla sigarasını yakarken vücudu alev aldı. Arabadaki paspasla alevleri söndürmeye çalıştım. Başarılı olamayınca sarılarak alevleri söndürdüm. Ama kollarım yandı. Bazı araç sürücüleri de Çilem’in üstüne su döktü. Sonra kendisini arabaya bindirdim. Yolda bana, ‘Kurban olayım yavaş git, öleceğiz’ diyordu. Sonuç olarak çakmağı ben yakmadım. Kendisi sigarasını yakarken bir anda alev aldı.”

Adam evli ve bir çocuk babası.Kızı metres olarak tutmuş ve kıza para harcadığı için kendinde herşeyi yapma hakkını görmüş..
    Kızda paranın cazibesine kapılıp bu öküzle birlikte olmuş..Artık ne için kavga ettiler bilinmez ama hiçbir kavga,küfür bu derece psikopatça bir davranışı haketmez..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.