Şimdi Ara

Sevgilisine Benzin Döküp Yaktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Cahillik zor olsa gerek. Ölmüş birine saygısı olmayanın yaşayana nasıl olsun değilmi ? Daha uzun istiyorsan verebilirim.

burda ölen kadın fahişe olmasaydı üzülürdüm belki. adamda psikopatmış zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim tatile çıkarken arabasında bir bidon benzin tutuyor? Artık benzinliklerde vermiyor. Planlı birşey olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
  • Susun Allah aşkına konuştukça dahada batıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli ice tea

quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

İdam şart. Böyle bir manyağın yaşamasına ne gerek var.

İdamı düşünen insanlarda manyak, asmak çözüm değildir Allahın verdiği canı suçu ne olursa olsun sen alamazsın, cehennemde çeker cezasını

Yav he he daha dinden haberin yok git bi oku kısas hükmünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

kızı gördümde yosmaya benziyordu.

Öyleymiş zaten.Su testisi su yolunda..

normal bir kıza böyle birşey yapıcağını zannetmiyorum. hayat kadını tipi var kadında.

Ananda ne kadını tipi var?

Şikayetiniz bize ulaştı. Şikayetinizi görmek için tıklayabilirsiniz.

az sonra yöneticiler seni validenin yanına gönderecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydede96

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Benzin döktüğüne göre sorun para değilmiş onu anladık

kahkaha attım evde +1907 +1907 :D

aynen

başlığı görünce Adana sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adamı zorluyorlar zorluyorlar zorluyorlar en son deliriyor sinirden sonuç böyle oluyor işe. Erkeklerin sinirlerini bir yerden sonra kontrol edemediği açıkça ortada bu kaıncı cinayet zorlamasalar şu kadar ne olur sanki.

Şu yazdıklarını alkolün etkisi geçtikten sonra birkaç kez daha okur musun lütfen?

edit akbayram: ya da çektiğin madde her neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 27 Ağustos 2013; 13:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

5 lira litresi olmus benzinin degmez bi kiz icin bu masrafa

+

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

quote:

Adamı zorluyorlar zorluyorlar zorluyorlar en son deliriyor sinirden sonuç böyle oluyor işe. Erkeklerin sinirlerini bir yerden sonra kontrol edemediği açıkça ortada bu kaıncı cinayet zorlamasalar şu kadar ne olur sanki.

Şu yazdıklarını alkolün etkisi geçtikten sonra birkaç kez daha okur musun lütfen?

edit akbayram: ya da çektiğin madde her neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Şu treth e hala cevap verenler var

Ona göre kadın 16.sınıf falan. Kadın niye yaratılmıştır ki ? Erkeğe hizmet etmek için. Sonuçta günahkar olan kadındır ona göre. Yasak meyveyi kadın yemiştir.

Adamın mantığı bu.

he yavrum he salla işkembeden. Yazıyı göz ve beyin ilişkisi ile oku başka yerinle değil.
  • Bugün bu forumda hayatını boşa yaşayan insana ve topluma zerre kadar faydası olmayan ne kadar BOŞ MAHLUK' lar olduğunu bir kez daha gördüm. Yazık...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: kakalemefurk

Az önce haberlerde izledim tatilden dönerlerken yolda giderken tartışmaya başlamışlar adam saçından tutup arabadan indirmiş kızı benzin döküp üstüne ateşe vermiş. Canlı canlı yakmış . Ne yüzünden tartıştılar acaba.

Adamın yaptığı caniliği bir kenara atıp, ne yüzünden tartıştıklarını merak etmekte bizim millete has birşey. Kesin kız bunu aldatıyordur, adamı delirtmiştir filan. Palayla halka saldıran caniyi bile haklı görmeye çalışan insanlar varken bu ülkede, birisi sevgilisini benzin döküp yakmış çok mu canım!

Boş konuşma böyle yapmasına neden olay şey neydi onu merak ettim. Te allam ya

• Adamin yaptigi hakkaten manyaklik ama bazen kadinlar da adamin gozunu donduruyor.

• quote:

Öncelikle barzo swf.

Forumda gördüğün her yere yapıştırıyorsun; binlerce kitap okudum ben, kütüphanem var benim, hurraaa...

Her neyse, sana diyecek bir şey yok. Bazen kitap bölümüne bakıyorum, 14-15 yaşındaki çocuklar o kadar mantıklı konuşuyorlar ki okudukları 3-5 kitabı nazaran... Bir de senin yazdıklarına bakıyorum, merak ediyorum , her canın sıkıldığında cin ali serisini açıp baştan mı okuyorsun? Nedir bu barzo tavırlar? O kadar kitap okumuş bir adamın bu kadar sığ düşünmesine ve her mesajında ayrı bir akıl tutulması yaşatan tavır takınmasına bir türlü anlam veremiyorum. Kendine de 3-5 tane ergen yaver bulmuşsun, onlar gazı verdikçe uçuyorsun. Çok büyüksün abi, çoook...

• quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

quote:

Öncelikle barzo swf.

Forumda gördüğün her yere yapıştırıyorsun; binlerce kitap okudum ben, kütüphanem var benim, hurraaa...

Her neyse, sana diyecek bir şey yok. Bazen kitap bölümüne bakıyorum, 14-15 yaşındaki çocuklar o kadar mantıklı konuşuyorlar ki okudukları 3-5 kitabı nazaran... Bir de senin yazdıklarına bakıyorum, merak ediyorum , her canın sıkıldığında cin ali serisini açıp baştan mı okuyorsun? Nedir bu barzo tavırlar? O kadar kitap okumuş bir adamın bu kadar sığ düşünmesine ve her mesajında ayrı bir akıl tutulması yaşatan tavır takınmasına bir türlü anlam veremiyorum. Kendine de 3-5 tane ergen yaver bulmuşsun, onlar gazı verdikçe uçuyorsun. Çok büyüksün abi, çoook...

Her aynı görüşte olmadığına hakaret mi ediyorsun bu mudur yani senin eğitimli insan anlayışın

Konunun ilerleyen bölümlerinde neden böyle yazdığımı açıkladım. Oradan öyle sazan gibi atlamadan önce bir konuyu oku bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

insan sevdiceğine nasıl yapar aklım almıyor

Sevmedigi insana yapabilir mi yani?

Ne alakası var arkadaşım , art niyet aramayın her şeyde.
  • ayıp ya bı ınsanın cok acı bı sekılde olmus. onun uzerınden ilkokullular espri yapmaya calısıyor. forumun yas sevıyesı cok dusuk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

ne zorlaması hocam kocalarından dayak yiyen kocaları tarafından öldürülen kadınların şuçu ne? 50-60 TLye günlük temizleye giden kadınlar akşam içip içip kendinden geçen hayvanlar yüzünden dövülüyor öldürülüyor. Bunu yapmak doğal bir şey gibi atlamışsında bunu insanı bırakın hayvan yapmaz. Bunu yapanlar insan kılığına girmiş şeytanlardır

İki sevgilinin bir anda kavga edip adamın cinnet geçirip kadını yakması ayrı.. Senin bahsettiğin hayvan türü ayrı. Biri zaten en baştan art niyetli olup kadının kendi ayakları üzerinde duramamasından cahilliğinden yada geldikleri yerin adetlerinden doğan zorlama ile kocasından ayrılamamasından faydalanmaktan öte geliyor.

Diğeri ise bir anlık sinirin sonucu oluyor. Sevgilisi ile tatile gitmiş bir kadının o adamla bahsettiğin şekilde sorunları olması olasılığı çok düşük. Yine fotoğraflarından bakarsan bakımlı ve eğitimli bir kadın olduğu sonucuna ulaşabiliriz. Bu kadın bu adamın böyle piskopatlıkları olduğunu bile bile o adamla tatile gitmek onun arabasına binmek gibi eylemleri gerçekleştirmesi olasılığı yine çok düşük.

Az haberin içeriğine bakacaksan bunun bir sinir krizi yada cinnet geçirme durumu sonucu ortaya cıktığı sonucuna varmak çok basit. Yani ilk akla gelen seçenek bu. Bu sebepten kadının adamı delirtene kadar zorladığını düşünüyorum. Adamda sonunda cinnet geçirip yakmış işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

sana mı sorduk?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

sana mı sorduk?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.