Şimdi Ara

Sevgilisiyle cepten bol bol konuşanlar! Hangi tarifeyi kullanıyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilisiyle bol bol telefonda konuşanlar tavsiye lazım.

Günlük 1 saati buluyor konuşmalarım.
    Vodafone heryöne 1000 lik tarife var ama yetmiyor.

Kullanmadıgım kontorlü bi avea hattım var. Ayda 10 lira falan yükleyip tek bi numara ile bol bol konuşabilecegim bi tarife var mı?

Siz hangi tarifeyi kullanıyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: abars
    Sevgilisiyle bol bol telefonda konuşanlar tavsiye lazım.

Günlük 1 saati buluyor konuşmalarım.
    Vodafone heryöne 1000 lik tarife var ama yetmiyor.

Kullanmadıgım kontorlü bi avea hattım var. Ayda 10 lira falan yükleyip tek bi numara ile bol bol konuşabilecegim bi tarife var mı?

Siz hangi tarifeyi kullanıyosunuz?

Şu ara reklamları dönen taraftar hattı olayını kullanabilirsin.9TL'ye tarife içi sınırsız.
  • Odemeli :D
  • 2x avea hat ikiside kamu tarifesi al sana beleş diğer dakikalarda kendine kalır
  • avea 39 luk tarife
    avea içi 3000 dk
    Ev iş her yöne 400 dk
    39 tl
  • Turkcell gold plus 5000 dakika turkcell,1000 dk heryone gunde 200 dakika oluyor ucun ucuna yetiyor
  • Skype tarifesi mesaj icinde whatsapp tarifesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone Ayda 30 TL yüklediğinde Cep Özgür'de arama başı/40 krs arıyorsun konuşuyorsunuz bekletmeye atıyorsunuz tekrar konuşuyorsunuz..Bir ay sen 30 bir ay o 30 yükler telefonda konuşma sorununuz çözülür.Avea taraftar paketi saat 5 ten 5 e saatleri uyarsa o da olur .

+ 30 yüklediğinde ona atarsın 10 unu falan sms yapmak için vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1 -- 1 Mayıs 2011; 17:25:54 >
  • Vodafonelularla sinirsiz 35 tl. Sevgilimde vodafone sinirsiz konusuyoruz
  • Faturalı olmaz.
    Ödemeli ve 20 veya daha az yükleme yeten tarife yok mudur?

Ben şunu buldum
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/sampiyon_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.sampiyon
    Avea şampiyon. 20 tl yükle tüm takım hatlarını 2000 dk icretsiz ara diyor. Şimdi diyelim ki ikimiz de bu tarifeye gectik.
    Ben her ay 20 tl yükledim. Ama o yüklemedi. Ben onu ücretsiz arayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abars -- 1 Mayıs 2011; 17:55:09 >
  • Ben de ayni tarifeyi kullanıyorum. Senin yüklemen yeterli. Karşı taraf yüklemese de arayabilirsin yani. Tavsiyem 9 liraya da gece paketi al 4000 dakikaya çıkar böylece daha rahat edersin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis_mit -- 1 Mayıs 2011; 18:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Ben de ayni tarifeyi kullanıyorum. Senin yüklemen yeterli. Karşı taraf yüklemese de arayabilirsin yani. Tavsiyem 9 liraya da gece paketi al 4000 dakikaya çıkar böylece daha rahat edersin:)

Harikasın sis_mit
    çok hayra girdin sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars
    quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Ben de ayni tarifeyi kullanıyorum. Senin yüklemen yeterli. Karşı taraf yüklemese de arayabilirsin yani. Tavsiyem 9 liraya da gece paketi al 4000 dakikaya çıkar böylece daha rahat edersin:)

Harikasın sis_mit
    çok hayra girdin sağol

Bu kadar konuşmak hayır mıdır bilmiyorum ama ekonomik olarak en hayırlısı bu:)
  • hocam sende çok istiyorsun ;
    günde ortalama 1,5 saat konuştugundan yoka cıkıyorum,
    günde 90dk x 31= 2790dk

sence 2790 dk 10 tl ye verebilme ihtimalleri var mı?
  • Var tabi. Her yone 2790 dk degil. Yalnızca iki numara arasında.
    Hem sonradan butceyi 20 ye cıkardım takip ettiysen.
    Neyse şampiyon tarife uygunmuş. Kamu 1000 yetmiyecek gibi oldugunda bi 20 lira atar ondan devam ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.