Bildirim
Sevgiliye hediye verme şekilleri?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
En son harddisk almıştım hem ihtiyacı var hem de hediye babında iyi gider diye. Sonra düşündüm; ula bunu vermek hiç romantik değil ki böyle?
Gittim bitane güzel bayan çantası aldım, içine güller doldurdum en altına da paketiyle hdd koydum. Ufak düşüncelerle en ruhsuz hediye bile canlandırılabilir sanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
En son harddisk almıştım hem ihtiyacı var hem de hediye babında iyi gider diye. Sonra düşündüm; ula bunu vermek hiç romantik değil ki böyle?
Gittim bitane güzel bayan çantası aldım, içine güller doldurdum en altına da paketiyle hdd koydum. Ufak düşüncelerle en ruhsuz hediye bile canlandırılabilir sanıyorum
bende aynı şeyi düşünüyordum hocam ama çantaya para kalmadı valla :D başka önerisi olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BANA BİR ARKADASIM TUHAF BİR KUTU İÇİNDE BİR SÜRU ISIRILMIS CİKOLATA VERDİ ÜZERİNDEDE HİÇ BİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİL YAZIYODU.. BUNE YA FALAN DEDİM İÇİMDEN ...EN SON CİKOLATALARIN ALTINDANDA İSMİMİN YAZDIĞI Bİ KUNYE CIKTI ..OZAMAN HOŞUMA GİTTİ BAK.HALA KUTUYU O ISIRILMIS ÇİKOLATALARLA BERABER SAKLARIM::) VERİLİŞ ŞEKLİ İLGİNÇ GELEBİLİR DENE İSTERSEN.. -
sevgiline sinsice yaklaş ve ona çaktırmadan saati sevgilinin koluna tak -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin
BANA BİR ARKADASIM TUHAF BİR KUTU İÇİNDE BİR SÜRU ISIRILMIS CİKOLATA VERDİ ÜZERİNDEDE HİÇ BİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİL YAZIYODU.. BUNE YA FALAN DEDİM İÇİMDEN ...EN SON CİKOLATALARIN ALTINDANDA İSMİMİN YAZDIĞI Bİ KUNYE CIKTI ..OZAMAN HOŞUMA GİTTİ BAK.HALA KUTUYU O ISIRILMIS ÇİKOLATALARLA BERABER SAKLARIM::) VERİLİŞ ŞEKLİ İLGİNÇ GELEBİLİR DENE İSTERSEN..
Orjinal bir düşünceye benziyor güzelmiş. Klasik olacak ama senin birşeyler düşünüp yapman daha iyi olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mused -- 30 Temmuz 2010; 15:11:03 > -
kızlar bence sürprizlerden hoşlanmıyor.birden çıkar ve aniden şaşırsın aşkım bak ne aldım filan gir konuya. -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratSel1m
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin
BANA BİR ARKADASIM TUHAF BİR KUTU İÇİNDE BİR SÜRU ISIRILMIS CİKOLATA VERDİ ÜZERİNDEDE HİÇ BİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİL YAZIYODU.. BUNE YA FALAN DEDİM İÇİMDEN ...EN SON CİKOLATALARIN ALTINDANDA İSMİMİN YAZDIĞI Bİ KUNYE CIKTI ..OZAMAN HOŞUMA GİTTİ BAK.HALA KUTUYU O ISIRILMIS ÇİKOLATALARLA BERABER SAKLARIM::) VERİLİŞ ŞEKLİ İLGİNÇ GELEBİLİR DENE İSTERSEN..
Orjinal bir düşünceye benziyor güzelmiş. Klasik olacak ama senin birşeyler düşünüp yapman daha iyi olacaktır.
ısırılmış çikolata değil de :D M&m Şekerlerle doldurmayı sen bunların hepsinden daha tatlısın demeyi düşünmüştüm :) başka başka :)
-
Bence bu konu şurada süper şekilde dile getirilmiş. http://www.sevgiliyehediyeler.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X