Şimdi Ara

Sevgiliye hediye yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilime doğum günü için çok güzel bi hediye hazırlıyorum ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. hediyem şu: kalp şeklinde bir kutu aldım içine gül yaprağı koyucam. renkli kağıtlar alıp kalp şeklinde kesicem ve üzerine özel günlerimizi yazıp hissettiklerimi anlatıcam. sizce içine gül yaprağından başka ne koyabilirim? eklemek istediğiniz bişi olursa lütfen söyleyin. şimdiden teşekkür ederim.

• kupa ve üzerinde ikinizin resimleri
  • çok basit geliyor o bana daha farklı bişiler var mı aklınızda?
  • çok basit gibi sanki o daha farklı ve güzel bişiler biliyor musunuz?
  • Arkadaşım benden sana tavsiye bırak şekilli kağıtları falan.Kalp şeklinde ki kutunun içine ikinizin en sevdiği sanatçının veya sizin şarkınızı söyleyen şarkıcının orjinal albümünü al koy.En sevdiği çikolatadan 3-4 tane al.İşin yoksa biraz uğraşıp kırmızı a4 e onunla ilgili düşüncelerini yaz.Küçük küçük yaz ki onun için uğraştığın belli olsun.İçine 2-3 tane sizin için önemli olan ufak eşyalar varsa onları koy.Bütçen varsa zarif bir kolye al koy.Bütçen az ise güzel bir küpe alabilirsin.Kutuya da kendi parfümünü sık,tamamdır.Hayatı boyunca unutamayacığı bir hediye olacaktır.Güven bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Bang -- 31 Temmuz 2012; 2:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ako12

Arkadaşlar sevgilime doğum günü için çok güzel bi hediye hazırlıyorum ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. hediyem şu: kalp şeklinde bir kutu aldım içine gül yaprağı koyucam. renkli kağıtlar alıp kalp şeklinde kesicem ve üzerine özel günlerimizi yazıp hissettiklerimi anlatıcam. sizce içine gül yaprağından başka ne koyabilirim? eklemek istediğiniz bişi olursa lütfen söyleyin. şimdiden teşekkür ederim.

Ben sevgilime değil de çok yakın bi arkadaşıma doğum gününde bi hediye yaptım günün anlam ve önemine uygun çok güzel renkli bi defter aldım bütün yakın arkadaşlarımıza hocalarımıza ailesine kendi aileme onun hakkında düşündüklerini söylemek istediklerini söyleyebilecekleri bi sayfa ayırdım herkes yazdı sağolsun.
    İlk sayfayı kendime ayırdım şifreli bir şiir yazdım doğum günüyle pek ilgisi yoktu şifreli bi şiirdi 2 sayfalık bi mektup yazdım ona onun bilmediği şeyleri düşüncelerimi anlattım fotoğraflarımızı bastırdım ve en güzel resmimizi çerçeveledim o mektubuda çerçevedeki resmin arkasına sakladım büyük bi kutu yaptım içine sevdiği şeyleri koydum benden hatıraları koydum ve verdim o kutuyuda öyle bi süsledim ki sorma
    2 gün sonra ağlayarak aradı beni yeni çözmüş şifreyi çok beğenmişti

Ya da büyük bi kutu alıp içine üstünde istediğin işlemeli yazılı bi battaniye 2 tane kupa 2 tane sıcak çikolata ve çok güzel bi aşk filmi koyabilirsin ileride yağmurlu bi günde seninle kendi evimizde bunları kullanmak istiyorum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedLightDistrict -- 31 Temmuz 2012; 2:49:08 >

• her yıl için hediye al mesela 1. yaşı için patik eldiven 2. yaşı için biberon 3. yaşı için bebek bezi ... 18. yaşı için makyaj malzemesi çok güzel bi taktik bence ben buldum ayrıca bu taktiği ilk sana söyledim

edit:düşük cümle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heves baltası -- 31 Temmuz 2012; 2:48:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalı ilah

her yıl için hediye al mesela 1. yaşı için patik eldiven 2. yaşı için biberon 3. yaşı için bebek bezi ... 18. yaşı için makyaj malzemesi çok güzel bi taktik bence ben buldum ayrıca bu taktiği ilk sana söyledim

edit:düşük cümle :D

İlham ışığım oldun şu anda birisi için arıyordum sen verdin çok teşekkür ederim çok beğendim bu listeyi biraz daha uzatsan ?
  • Sevgiliye hediye almak istiyorsan, şurası sana yardımcı olabilir.

http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgiliye_hediye/
  • Ayrıca sevgiline şunları alabilirsin.

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

DONAN KUPA

Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
    Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
    Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Aşk Dolu Kavanoz

365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Crystal Garden - Büyüyen Kristal

Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal

Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.

Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar

Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin

Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.

Fırat Figürü

Karikatürlerine bayıldığımız Fırat artık figür olarak karşımızda

Her hafta Fırat'ın maceralarını takip eden Fırat hayranlarına müjde! Fırat artık figürü ile sizlerle olacak. Uğur Gürsoy'un Fırat ı her zamanki şirin görünümüylü elinde kocaman salçalı ekmeği ile onu almanızı dört gözle bekleyecek!

Kama Sutra Dice - Parlayan KamaSutra Zarları

Üzerinde farklı şekiller ve mekan isimleri yazan zarlar

Kama Sutra Dice - Parlayan KamaSutra Zarları ile çok değişik ve zevkli anlara hazır mısınız? Üzerinde farklı pozisyonlar ve mekan isimleri bulunan Parlayan Kama Sutra Zarları ile aşkınızı pekiştirin!

İçecek Şapkaları

Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için

Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI

Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

Shot Oyunu

Shot çektikçe güzelleşen masaüstü shot çekme oyunu

3 ya da 4 kişiyle oynanabilen, tuvalete gitmenin yasak olduğu, içinde 4 adet shot bardağı bulunan, kısacası shot’ladıkça güzelleşen bu oyunda kaybetmek yok! "Abdi” adıyla da bilinen shot çekme oyunu, artık kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alışılagelmiş oyunların pabucu dama atılıyor!

Love Pillow - Aşk Yastıkları

2 li takım halindeki romantik aşk yastıkları

Hayat arkadaşınız ve en sevdiğiniz insanla baş koyduğunuz yastıklar çok mu sıradan? Yaşadığınız deli dolu aşkı hiç yansıtmıyorlar mı? O zaman karşınızda Aşk Yastıkları! Erkek ve kadın modeli ile birbirini tamamlayan bu romantik yastıklar ile yastıklarınız aşkınızı anlatacak!

Furry Handcuffs - Kürklü Aşk Kelepçeleri

Hayata heyecan katan kürklü kelepçeler

En özel dakikalarına biraz daha heyacan katmak isteyenler için Kürklü Aşk Kelepçeleri - Furry Handcuffs mükemmel bir seçenek olabilir! Pembe, siyah ve kırmızı renklerinden istediğinizi seçerek partnerizi çok şaşırtacaksınız. Kürklü Aşk Kelepçeleri ile heyecanı doruklara taşıyın!

Love Dice- Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları

Her yüzünde farklı mesaj bulunan karanlıkta parlayan zarlar

Partnerinizle veya çılgın arkadaş grubunuzla oynayabileceğiniz biraz yaramaz, biraz da heyecanlı bir oyun arıyorsanız Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları tam size göre! Her yüzünde farklı ateşli mesajlar içeren karanlıkta parlayan bu Love Dice zarlar ile çok eğlenecek ve eğlencenin hiç bitmemesini isteyeceksiniz.

EQUALIZER T-SHIRT

Herkes üzerindeki demode t-shirtleri çıkarsın artık!

Herkes üzerindeki demode t-shirt'leri çıkarsın bakalım. Çıkar, çıkar çıkar hadii! İşte size bu yılın moda t-shirt'ü: T-Equalizer. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun tüm gözler üzerinizde olacak.

Stress Chest - Stres Göğüsleri

Stres göğüsleri ile tüm stresinize göğüs gerin!

Tüm o demirden ya da plastikten stres topları canınıza tak ettiyse, artık stresinizi gideremiyorsa yumuşacık stres göğüsler imdadınıza yetişecek. Bu harika Stress Chest ler tüm stres ve sinirinizi anında yok edecek.

Heart s Desire - Kalbim diyor ki

Kalp içinden geçen notlar ile en aşk mesajlarınızı iletin

Karşınızdaki sevdiğinize hissettiklerinizi söylemek her zaman kolay değildir. Sözcükler ihtiyacınız olduğunda dilinizin ucuna gelmekte çok zorlabilir. Onun için bir mesajla hissettiklerinizi çok daha iyi ifade edebilisiniz. Sevdiğinize söylemek istediğiniz aşk dolu mesajlarınızı bırakın Heart's Desire ile kalbiniz söylesin.

KOŞUCU ALARM SAAT

Siz onu yakalayıp susturana kadar o durmayacak!

Bu alarm saat malesef sus değince susan çal diyince çalan o bildiğiniz masum saatlerden değil. Bu deli canavar saat alarm saati geldiğinde sizin onu koyduğunuz masadan ya da komidinin üstünden kendini atarak deli gibi koşmaya başlıyor ve kendini sizden saklayacak bir yer arıyor. Siz de o güzel uykunuzdan kalkıp onu yakalayana kadar susmuyor!

Hot Massage Stones - Spa Taşları

9 adet özel spa taşı

Yoğun bir günün ardından Hot Massage Stones ile rahatlamaya kim hayır der ki? 9 adet Spa Taşını sıcak suyun içinde ısıtarak vücudun belirli bölgelerine yerleştirin, kaslarınızın teker teker rahatladığını hissedin. Spa Taşları ile ertesi güne zinde olarak uyanmanın tadını çıkarın!

Dynomighty Wallets - İkon Cüzdanlar Seri 2

Sıradışı, dayanıklı cüzdanlar "2.seri"

Artık cüzdanlarınıza da biraz tarz vermenin vakit gelmedi mi? Dynomighty cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen ve geri dönüşümlü cüzdanlardır, ama onları sıradışı yapan elbette tasarımları...

Heart of Roses - Güllerden Kalp

100 den fazla kırmızı, ipek gül yaprakları seti

Sevgilinize veya eşinize romantik bir akşam hazırlamak istiyorsunuz ancak ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Güzel bir sofra, mumlar, kırmızı şarap geceyi güzel geçirmek iyi fikirler, ama ortama biraz romatizim de katmak için ihtiyacınız olan şey ipek gül yaprakları!

AŞK KAVANOZU

<div>Güneşi aşka çeviren kavanoz</div>

<div>Bu kadarı da olmaz demeyin, oldu! Gün içinde güneşten topladığı güneş ışınlarını aşka yani aşkın rengi olan pembeye çeviren kavanoz icad edildi! Gün boyu sizin hiçbirşey yapmanıza gerek kalmadan güneşten topladığı ışınları hava kararınca pembeye çevirerek veren bu harika Aşk Kavanozu ile her ortamı romantizmin doruklarına taşıyacaksınız!</div>

İKON CÜZDANLAR

En sıradışı ikon cüzdanlar

Klasik cüzdanlardan artık sıkılmadınız mı? En iyi deriden bile yapılsa hepsi neredeyse birbirinin aynısı gibi. Bu sıkıcı cüzdanları bir köşeye atmanın zamanı geldi çünkü artık İkon Cüzdanlar var! İkon Cüzdanlar suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen, geri dönüşümlü ve en önemlisi de harika tasarıma sahip cüzdanlardır.

Angry Birds Mini Plush - Kızgın Kuşlar Mini Peluş

Bu kızgın kuşların gazabından kimse kurtulamaz

Angry Birds ün tüm dünyaya yayılan oyun çılgınlığı şimdi de peluşları ile sizlerle! Angry Birds ün birbirinden şirin ve kızgın modelleri ile evinizde ve ofisinizde kötü kuşları avlayabilirsiniz. Bu peluşlarla Angry Birds çılgınlığına kendinizi kaptırıp onlarla canlı canlı oynamanın tadını çıkarın

SUDOKU TUVALET KAĞIDI

Artık tuvaletten hiç çıkmak istemeyeceksiniz!

Normal bir insanın hayatında 4200 saatini tuvalette oturarak geçirdiğini düşünürsek son derece faydalı bir buluş... Gerçek sudoku bağımlılıarı için mükemmel bir hediye!

• aslında hediye alacaktım ama sevgilim parayla alınan hediyeleri kabul etmiyor. böyle şeylerden nefret ettiği için kendim yapma gereği duyuyurum.
  • Arkadaşım şuradan da kendine güzel hediyeler bulabilirsin http://www.sevgiliyehediyeler.com/ ve şurası http://www.hediyedenizi.com/sevgiliye_hediye

Sevgiline ne hediye alacağın konusunda sana yardımcı olabileceğini düşünuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararanay -- 17 Temmuz 2013; 15:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Arkadaşım şuradan da kendine güzel hediyeler bulabilirsin http://www.sevgiliyehediyeler.com/

bu nasıl bir hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jartiyer al geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leoxie

jartiyer al geç

turkish style süper bir öneri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayan Tavşan

quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Arkadaşım şuradan da kendine güzel hediyeler bulabilirsin http://www.sevgiliyehediyeler.com/

bu nasıl bir hort

Arkadaşım tam olarak ne söylemek istediğini anlamadım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.