Şimdi Ara

Sevgiliye yapılacak yaratıcı süprizler (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşgeldiniz beyler; Bu konumuzda sevgili için yaratıcı süprizleri konuşalım, benim oldukça yaratıcı şekilde yaptıklarım var, çoğu arkadaşımıza lazım olabilir, ayrıca sadece sevgili için de değil, eşe, dosta, hastalara da yapılacak güzel süprizler var

1) Eğer bir kış ayındaysanız ve benim gibi yeni tanışmıssanız şu şekilde kardan çıkma teklifi adlı eserimi kullanabilirsiniz

[simage]
    [/simage]

Bu tabiki de delice bişey Bayağı bir havanız olacağından emin olabilirsiniz.

2) Bir numara zor geldiyse iki numarada ki gibi bişey yapalım, daha az dikkat çekecek, ilkten ne olduğu da anlaşılmayacak bişey ama beğenilecek bir süpriz. Aslında buda zor, ama karar sizin, burada her bir kare için farklı dükkan tabelalarının fotoğrafını çekip shop'ta croplayarak birleştirdim. Burada önemli olan husus fotoğrafları kendiniz çekin, Yani senin için uğraştım duygusunu verin;

3 numaraya bakalım bide...

3) Diyelim ailecek tatile çıktınız, doğal olarak birbirinizden uzaklaştınız. Şöyle bir süprizle mutlu edebilirsiniz, altına da " bedenim senden uzak olabilir ama ruhum asla" gibi süslü cümlelerle süslersiniz;

4) Bana bunlar çok, daha basit şeylerle mutlu etmek istiyorum diyenlere şunu öneririm.

5) photoshoptan biraz anlıyorsanız (adobe serilerinden bahsediyorum) Kendinizin fotoğrafını çekip gözlerinizin içine kız arkadaşınızın resmini koyabilirsiniz.

6) Malesef 2 yıl süren birlikteliğimin ayrılmayla sonuçlanması yüzünden yapamadığım bir süprizi anlatabilriim size, doğum günü, tanışma günü gibi özel günlerinizde her zaman gittiğiniz kafeye önceden gidip, yerlere güller serebilirsiniz. Arkayada tarkanın gül döktüm yollarına müziğini verin işte.

7) pierlotiye gidin.

8) aşırı zor bişey anlatıcam şimdi, ben bile yapamadım.
    öyle bir sistem yapmalısınız ki, arkadan ışık vurduğunda karanlık ortamda sevgilinizin adı duvara gölge olarak düşsün, tabi burda elinizin ayağanızın duvarda gölgesinin çıkmaması gerek, bunun için çok uğraşmanız lazım, ip ve hazır harf şablonları kullanabilirsiniz.

9) marketlerde satılan çikolatadan harfler var, iki paket alıp sevdiginizin adını o harflerle yazın.

10) Bir gül alıp, kız arkadaşınızı bir yere çağırın, gülü bir bankın üstüne bırakın oradan uzaklaşın, kız arkadaşınıza da gülün olduğu yeri tarif edin, tabi ki gülden haberi olmaması lazım :)

Şimdilik bu kadar arkadaşlar, varsa sizde paylaşın bakalım..

Kötü ve saygısız yorumlara kapalıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.