Şimdi Ara

Sevgiliye yilbasi hediyesi..zaman kalmadi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik biktiniz belki bu mesajlardan ama gercekten birseyler bulmam lazim tavsiyelerinizi bekliyorum..Fiyat araligi:0-100 TL

• Kırmızı bişeyler al
  • crysis al
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Kırmızı bişeyler al

16 yasindayim bir de bu var
  •  Sevgiliye yilbasi hediyesi..zaman kalmadi acil

bunu alan varmıdır acaba.
  • Bulabilirsen ve onun da yoksa iyi bir saat al derim
  • alınacak çok şey varda sizin yaşlara uymaz yanlış anlama şimdi biyüzük bi küpe bi kolye falan dicem olmucak en iyisi daha çıtıpıtı bişeyler almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolye tavsiyesi verebilirsiniz bayadir cikiyoruz citipiti seyleri gectik artik..saat konusunda da saatler pahali kacar suan yilbasi hediyesi icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan_93

kolye tavsiyesi verebilirsiniz bayadir cikiyoruz citipiti seyleri gectik artik..saat konusunda da saatler pahali kacar suan yilbasi hediyesi icin

gümüş al güzel birşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Aralık 2009; 16:16:44 >
  • Parfüm
  • tamam gumus kolye bakarim
    parfum olarak da Burberry-The Beat dusunuyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum
  • hee 16 yaşindaysan parfüm al o zaman daha sonra 18+ olunca kırmızı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

hee 16 yaşindaysan parfüm al o zaman daha sonra 18+ olunca kırmızı alırsın

Evli değiller, beraber de yaşamıyorlar. +18 oldukları zaman bile hediye ettiği kırmızıyı görememe ihtimali var. Bence hiç almasın.
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldstore-003-ct-pirlanta-sonsuzluk-kolye-sp9878/ProductDetails.aspx?productId=tkgdl9878&categoryId=16032949

ben bundan aldım.ama ucu biraz küçükmüş yaa

Hocam ben de bundan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tınkır

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldstore-003-ct-pirlanta-sonsuzluk-kolye-sp9878/ProductDetails.aspx?productId=tkgdl9878&categoryId=16032949

ben bundan aldım.ama ucu biraz küçükmüş yaa

Hocam ben de bundan aldım

ben doğum günü hediyesi olark aldım ama nolcak yani.indirim güzeldi.ucu çok küçük ama yaa içime kurt düştü

• bende hediye olarak kolye düşünüyodum ama gereksiz bana göre.çünkü hatun adımın yazdıgı kolye yaptırmıs onu takıyo tek
  • Şuradan da sevgilinize güzel yılbaşı hediyeleri alabilirsiniz. Sevgiliye İlginç Yılbaşı Hediyeleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.