Şimdi Ara

Sevgiliyle görüşme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilinizle hergün mesajlasırmısınız whatsappdan sürekli ,hangi sıklıkla yüzyüze bulusursunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergün birlikteyiz artık vücudumun bir parcasi oldu

• Sadece sevgilimle mesajlaşıyorum. Ayağım ile yazamayacağıma göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Sevgilinizle hergün mesajlasırmısınız whatsappdan sürekli ,hangi sıklıkla yüzyüze bulusursunuz?

Hergün konuşmam.Yani günaydın bile yazmadığımız oluyor.Öyle uzun uzadıya whatsapptan konuşmayız buluşma ayarlanır öyle görüşülür.

Buluşmanın keyifli geçmesi için fırsattır whatsapptan çok konuşmamak.Her olan biteni anlatırsan, Yüzyüzeyken konu kalmaz.

Hangi sıklıkla...Haftada bir iki

Karşındaki kişi doymuşsa bunu anlar yani her sabah günaydın mesajı atmanın değer verip vermemekle alakası yok.

Eskiden işte whatsappa girdi neden yazmadı falan diyordum şimdi eser yok,millet telefon başında beklemiyor,yemesü içmesi sıçması var ohooo...(eski sevgilimle oluyordu)

Çok konuşmamak en iyisidr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 3 Şubat 2015; 23:51:07 >

• Sevgilim diyemem ama olabilitesi olan bi kizla konusuyorum suanda whatsapptan sadece evde misin diye mesaj atiyoruzdur birbirimize telefonla aramak icin bazen de catkapi ariyorum diyorum sana yakinim musait misin falan diye

• Şuan yok ama olduğu zaman boğmamaya çalışıyorum. Genelde üstüne gidince ters teper. Haliyle akışına bırakmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.