Şimdi Ara

Sevgiliyle Olan Anıları Unutamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,lafı uzatıp sizi sıkmadan direk olaya gireyim.3 ay önce her şeyden çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım.1.5 yıllık birlikteliğimiz vardı.Eski olaylara fazla girmeden çevremdeki herkes ve ben haklı olduğumu düşünüyorum.Haklı olmak gerçekleri değiştirmiyor tabi.3 ay olmasına rağmen bugün arkadaşlarımla sinemaya gittik.Onlar filme daldılar ben ise eski anılarıma,olaylar bir bir gözümün önüne geldi.Nasıl geçer bu beyler,ne yani sinemaya gitmeyeyim mi bu mu çözüm ? Film boyunca anılara dalmaktan alamadım kendimi

• up
  • Her sey unutulur, anilar unutulmaz zaten.. zaten unutursan sevmemissin ki, birak guzel ani olarak kalsin bir yerlerde, ne kadar zor olsada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceryan Muhendisi kullanıcısına yanıt
    Anılardan şikayetim şu yüzden,çok büyük yanlışlar yaptı karşımdaki insan geri dönülemez tarzdan şeyler fakat bunun farkında olmama rağmen ona geri dönmek istiyorum,haklı olmama rağmen geri dönüşün olamayacağını bilmeme rağmen anıları hatırlayınca acaba mı diyorum kendime.Kurtulmalıyım bir şekilde bu anılardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_PowerKiNq01

Merhaba,lafı uzatıp sizi sıkmadan direk olaya gireyim.3 ay önce her şeyden çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım.1.5 yıllık birlikteliğimiz vardı.Eski olaylara fazla girmeden çevremdeki herkes ve ben haklı olduğumu düşünüyorum.Haklı olmak gerçekleri değiştirmiyor tabi.3 ay olmasına rağmen bugün arkadaşlarımla sinemaya gittik.Onlar filme daldılar ben ise eski anılarıma,olaylar bir bir gözümün önüne geldi.Nasıl geçer bu beyler,ne yani sinemaya gitmeyeyim mi bu mu çözüm ? Film boyunca anılara dalmaktan alamadım kendimi

Sanırım sizin eski sevgilinizim.Benimde 3 ay önce 1.5 yıllık iliskim bitti.Her beraber dinledigimiz muzikte,filmde,gittigimiz yerlerde onu hatirliyorum ve onu ne kadar ozledigimi.

• sinema da seviştiğiniz zamanlar mı aklınıza geldi?sinemanın tadı farklıdır, o tadı tadan tekrar tekrar ister maalesef.
    sizde yeni sevgili bulmaya bakın, zamanla düzelir.yeni anılar yeni sevgiler yeni aşklar yaşarsınız

• By_PowerKiNq01 B kullanıcısına yanıt
    Kardes ben ayrilali 4 yil oldu hala ruyamda goruyorum kizi, sen 3 ay diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anılardan şikayetim şu yüzden,çok büyük yanlışlar yaptı karşımdaki insan geri dönülemez tarzdan şeyler fakat bunun farkında olmama rağmen ona geri dönmek istiyorum,haklı olmama rağmen geri dönüşün olamayacağını bilmeme rağmen anıları hatırlayınca acaba mı diyorum kendime.Kurtulmalıyım bir şekilde bu anılardan.

Ayni durumun icerisindeyim, onunla o kadar cok animiz var ki, hemen hemen attigim her adimda onu goruyorum, yapacak bir sey yok. Acaba onlarda anilari hatirliyorlarmidir? Sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

quote:

Merhaba,lafı uzatıp sizi sıkmadan direk olaya gireyim.3 ay önce her şeyden çok sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım.1.5 yıllık birlikteliğimiz vardı.Eski olaylara fazla girmeden çevremdeki herkes ve ben haklı olduğumu düşünüyorum.Haklı olmak gerçekleri değiştirmiyor tabi.3 ay olmasına rağmen bugün arkadaşlarımla sinemaya gittik.Onlar filme daldılar ben ise eski anılarıma,olaylar bir bir gözümün önüne geldi.Nasıl geçer bu beyler,ne yani sinemaya gitmeyeyim mi bu mu çözüm ? Film boyunca anılara dalmaktan alamadım kendimi

Sanırım sizin eski sevgilinizim.Benimde 3 ay önce 1.5 yıllık iliskim bitti.Her beraber dinledigimiz muzikte,filmde,gittigimiz yerlerde onu hatirliyorum ve onu ne kadar ozledigimi.

Nicklere bakınca ayrı gezegenlerin insanı gibi duruyorsunuz, ama siz bilirsiniz.

• star scream S kullanıcısına yanıt
    Konuşmalarınıza bakılırsa sizin gibi bir insan değilim ben.Sizin gibi olmak da istemem zira düşündüğünüz sadece cinsellikle sınırlı.Bahsettiğim kişi ilk ilişkimdi,ciddiydi evlilik planları vardı.Öncesinde de ilişkim olabilirdi fakat kendisine karşı bir şey hissetmediğim kimseyle bir şey yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 1 Aralık 2016; 1:6:27 >
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Olsun biz birbirimizi böyle sevdik
  • Unutamıyorsan değil,sık hatırlıyorsan sorun vardır. Tamamen unutmak için zaten hafızayı kaybetmelisin.
    -Jean Paul Bullock

• quote:

Konuşmalarınıza bakılırsa sizin gibi bir insan değilim ben.Sizin gibi olmak da istemem zira düşündüğünüz sadece cinsellikle sınırlı.Bahsettiğim kişi ilk ilişkimdi,ciddiydi evlilik planları vardı.Öncesinde de ilişkim olabilirdi fakat kendisine karşı bir şey hissetmediğim kimseyle bir şey yaşamadım.

sevismeden aşk olmaz , olsa olsa cocuk oyunu olur.sonra ayrildiginzda kiz sizi cok cabuk unutur ama siz unutamazsiniz.bunun sebebi de kizi tatmin etmediginizden dolayidir.opusmek, sevismek, arzulamak bunlar cok normal duygulardir.birbirine gercekten asik 2 insan bunlari da ister.olayi cinsellige bagladigimi dusunuyorsunda , bir kizla olma sebebinin basinda cinsellik gelir zaten.
    kizlar da opmek, opusmek, sevismek ister.ben ciddi dusunuyorum bunlari yapmam diye bir mantik savunulamaz, birbirinizi daha iyi tanimak icin bunlar da gerekir.
    ilerde baska sevgililerin oldugun da ne dedigimi anlayacaksin

• Hocam benim sevgilim olmadı ama lisede bir kız vardı kıza açıldım red yedik falan sonra vazgemedim bari arkadaş olalım dedim arkadaştan kastım en fazla mrb mrb ve en fazla 200 300 mt beraber yürüdük sene sonu ben tekrar teklif ettim yok olmadı 4 yıl boyunca çıkmadı aklımdan okul bitti şimdi ams hala unutmuş değilim o kızı bulup tekrar açılacağım en azından arkadaş olabilirsem iyi son olarak HER NE YAŞADIYSANIZ GİT HEDİYE AL ÖZÜR DİLE UNUTAMADIĞINI HAYKIR gerekirse yoksa bu dert seni bitirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salzburg11 -- 1 Aralık 2016; 2:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

sevismeden aşk olmaz , olsa olsa cocuk oyunu olur.sonra ayrildiginzda kiz sizi cok cabuk unutur ama siz unutamazsiniz.bunun sebebi de kizi tatmin etmediginizden dolayidir.opusmek, sevismek, arzulamak bunlar cok normal duygulardir.birbirine gercekten asik 2 insan bunlari da ister.olayi cinsellige bagladigimi dusunuyorsunda , bir kizla olma sebebinin basinda cinsellik gelir zaten.
    kizlar da opmek, opusmek, sevismek ister.ben ciddi dusunuyorum bunlari yapmam diye bir mantik savunulamaz, birbirinizi daha iyi tanimak icin bunlar da gerekir.
    ilerde baska sevgililerin oldugun da ne dedigimi anlayacaksin

bunu senden öncce yaşayan çok sevdiğin kız arkadaşında görsen dahi hala savunabilirmisin ?

kardeşim aşık olmak çok güzel birşey. anıları yaşantıları hatırlıyorsan bu senin içinde hala temiz duygular olduğunu gössterir. biten bitmiştir, belki de o seni hiç hatrılamıyor anmıyordur ama olsun sen içindeki güzel duyguları kaybetme elbet kendi değerinde birini bulursun. herkes öyledir, iyiysen iyiyi kötüysen kötüyü bulursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.