Şimdi Ara

Sevilen film replikleri.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
9
Favori
11.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim burdan ne zaman firar edeceğimiz de daha da tam da belli de değil de...
    (pardon-ibrahim)

• You talking to me ? - Taxi Driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met4lium -- 9 Kasım 2010; 18:57:09 >
  • Fight Club'ın tüm sözleri ve

-Sigara içmek seni öldürür kardeşim.
    -Eğer yaşıyorsam değil mi?
    Blood Diamond (2006) 
  • Facebook'da Unutulma Film Replikleri adında bir grup mevcut. Her gün o grupda çok fazla sayıda replik paylaşımı yapılıyo. İsteyen ordan da takip edebilir. Bende sevdiğim repliklerden birkaçını yazayım..

Mantıklı insan bir an gelir ve tükürdüğünü yalayıp korkunç bir hata yaptığını kabullenir. Doğrusu, ben asla mantıklı olmadım.. ( Big Fish )
    Bedenlerimiz ruhlarımızın hapishanesidir ve ancak ölünce gerçekten özgür olacağız... ( The Fountain )
    Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü ? Ya o uykudan hiç uyanmasaydın rüya olduğunu nasıl anlayacaktın ? ( Matrix )
    Aşk bir mayın tarlası gibidir; bir adım atar ve parçalara dağılırsınız. Kendinizi toparlar sonra aptalca bir adım daha atarsınız. Sanırım bu insanın doğasında var; yalnız kalmaktansa parçalara dağılmayı tercih ediyoruz. ( Love and Sex )

• Cüneyt Arkın'ın sesiyle
    "Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim."

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/9711/kirk-bakireye-tapmaya-bal-yanaktan-tatmaya-geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 9 Kasım 2010; 19:36:52 >
  • Tehlikeden korkan asla denize açılamaz.Zar atmaktan korkan asla altı atamaz.Eğer kaplanın inine girmezsen yavrusunu alamazsın.
    -Eric Cantona
  • Bir Zamanlar Batıda
    -Hepsini öldürmek zorunda mıydın? Ben sadece korkut demiştim.
    -İnsanlar ölürken çok iyi korkuyorlar.

-Onu neden vurdun?
    -Hem pantolon askısı hem de kemer takıyordu.Kendi pantalonuna güvenmeyen bir adama neden güveneyim?
  • güzel konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

''Say Hello to My Little Friend''

Scarface - Al Pacino

+1

Ayrıca Fıght Club Unutulamaz bir parça en başından sonuna kadar çok güzel bir yapıt bence gelmiş geçmiş en iyi film, The Matrix ise aynı keuna çok güzel oynuyor 4x4 bir film felsefi bir film. Matrixi unutamayız. Scarface yi yaşamak istiyorsanız Hitman codaname 47 yi oynamanızı tavsiye ediyorum ve paplo yani bir nevi bizim kahraman Al pacino_yu vuruyorsunuz Ordada "Say Hello to My Little Friend" diyor. Tabi sniper ile uzaktan önceden vurmaz iseniz. Matrix-Fıght club-Hitman hepsi 99 çıkışlı Ne varsa 99 yılında olmuş en güzeller tabi 2000 yılından sonra pek bişey yok.

Ancak Herşeyini Kaybettiğin zaman tamamen özgürsündür.

Tyler Durden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 12 Kasım 2010; 21:39:37 >

• bulunsun
  • Denizkızı nasıl görülür biliyor musun?

Denizin dibine gidersin, suyun artık mavi olmadığı ve artık gökyüzünün sadece bir hatıra olduğu yere.Sessizlikte yüzer ve orada kalırsın. Onlar için ölebileceğine karar verirsen ancak o zaman ortaya çıkmaya başlarlar. Seni karşılamaya gelir ve onlara olan sevgini ölçerler. Eğer samimiyse, eğer safsa, seninle beraber olurlar ve seni sonsuza dek götürürler...
    (Le Grand Bleu)
  • Ekledim yenileride
  • onu unutmam gerektiğini bir türlü unutamıyorum
  • .....A chief petty officer|shall not drink!
    ....And if he should drink,|he shall not get drunk!
    ....if he should get drunk,|he shall not stagger!
    ....And if he should stagger,|he shall not fall!
    ....And if he should fall, he will fall in|such a manner as to cover up his rate...
    ....so that passersby|will think he's an officer!
  • "things you own end up owning you..."
    Dağılın
  • o paraya öküz alırız..

Kibar Feyzo

• ''Yalnız yaşıyoruz, yalnız ölüyoruz. Sonuçta, yalnız kalıyoruz.''

Bertham Pincus
    Ghost Town
  • Favorilerime ekledim

Filmden olmasada animeden:
    Naruto dan gaara.

Kalbini göstererek ;
    Burası kanamıyor ama acıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 14 Kasım 2010; 0:53:37 >
  • Çözmesi 2 dakika sürecek bir labirent çizmek için 1 dakikan var.. ( Inception )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.