Şimdi Ara

Sevilen film replikleri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
9
Favori
11.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel replikler çıkıyor filmlerden hafızalardan silinmeyecek. Paylaşmaya ne dersiniz?

Benim bulduklarım beğendiklerimi paylaşmak istiyorum sizlerle, sizlerde eklerseniz güzel bir konu oluşur herhalde..

Öncelikle fon müziğimiz :http://fizy.com/#s/1m50d0

Beni olduğum gibi kabul et. Ancak o zaman birbirimizi keşfedebiliriz...
    Guido
    "8 1/2"

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş’ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
    Tyler Durden
    "Fight Club - Dövüş Klubü"

Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...
    Max California
    "8 mm."

"Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir."
    Er Joker
    "Full :-):-):-):-)l Jacket"

Frenleri kullanma; arabalar gitmek için yapılmıştır, durmak için değil!
    Michel Poiccard
    "A Bout de Souffle-
    Serseri Aşıklar"

Yanında duruncaya kadar, hedefimden ne kadar uzakta durduğumdan emin olamamıştım...
    Vincent
    "Gattaca"

Bilinç, korkunç bir lanettir. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin...
    Craig Schwartz
    "Being John Malkovich -
    John Malkovich Olmak"

Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır...
    Maximus
    "Gladiator - Gladyatör"

Konu duygular olduğunda, büyük kahramanlar bile aptalca davranabilirler...
    Sir Te
    "Crouching Tiger Hidden Dragon - Kaplan ve Ejderha"

O mükemmel değil. Sen de mükemmel değilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız...
    Sean
    "Good Will Hunting - Can Dostum"

Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir.

John Keating
    "Dead Poets Society - Ölü Ozanlar Dernegi"

Bir topluluğu kontrol etmek, bireyi kontrol etmekten kolaydır. Bir topluluğun ortak bir amacı vardır. Bireyin amacı ise her zaman için şaibelidir.

Dr. Murnau
    "Kafka"

"Şeytan yalancıdır. Bizim aklımızı karıştırmak için yalan söyler; bize saldırmak içinse yalanları gerçekle karıştırır. Saldırısı psikolojiktir ama güçlüdür. O yüzden onu asla, ama asla dinleme..."
    Peder Merrin
    "The Exorcist - Şeytan"

Bazen senle hiç tanışmamış olmayı diliyorum. Çünkü tanışmamış olsaydık, geceleri yatarken dünyada senin gibi biri olduğunu bilmeden uyuyabilirdim...
    Lambeau
    "Good Will Hunting - Can Dostum"

Hiçbir düş sadece bir düş değildir...
    Dr. Bill Harford
    "Eyes Wide Shut - Gözü Tamamen Kapalı"

Biriyle tanıştığınızda ilk önce farklılıklarınızı görürsünüz ama zaman geçtikçe benzerlikleri fark etmeye başlarsınız. Sanırım tüm dostluklar böyle başlar.
    Brian Kessler
    "Kalifornia"

Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Simdi bunu anlamaya başlıyoruz...
    Tyler Durden
    "Fight Club - Dövüs Klubü"

Öldürmek, sigara içmeye benzemez. Onu bırakamazsın."
    Catherine Tramell
    "Basic Instinct -Temel içgüdü"

Neden aşkın başladığı ani bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?
    Harris K. Telemacher
    "L.A. Story"

İnsan kalbinin içinde mantık arayan avanaktır.Kaynakwh:
    Ulyssess Everett McGill
    "O Brother Where Art Thou
    Nerdesin Be Birader"

"Karim beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karim beni terkettigi için mi içmeye başladım hatırlamıyorum..."
    Ben Sanderson
    "Leaving Las Vegas - Elveda Las Vegas"

Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
    Jules Winnfield
    "Pulp Fiction - Ucuz Roman"

"Zaman en iyi yazardır. Her zaman mükemmel sonu yazar."
    Calvero
    "Limelight"

Tanrı’yla konuşmak mi istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok...
    Indiana Jones
    "Raiders Of The Lost Ark - Kutsal Hazine Avcıları"

Bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne hakettiginiz değil - önemli olan ne aldığınız...
    Frank T. J. Mackey
    "Magnolia - Manolya" Kaynakwh:

Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya baslarsa atlayın. Yoksa siz de onunla birlikte yuvarlanıp ezilirsiniz. Sadece aptallar kayanın üzerinde durmaya çalışırlar...
    Kyoami
    "Ran"

Bu açıklanamaz, ama hissedersin. Hayatin boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir.. Ne olduğunu bilmezsin, ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
    Morpheus
    "The Matrix"

Gözlerinizi kapattığınız zaman dünya yok olmuyor öyle değil mi?
    Leonard Shelby
    "Memento - Akil Defteri"

Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için hepimizin aynalara gereksinimi var...
    Leonard Shelby
    "Memento – Akil Defteri"
    Belki bu dünyada kimse için huzur diye birşey yoktur. Ama biliyorum ki, yasadığımız sürece kendimize dürüst davranmamız gerekiyor.
    Spartacus
    "Spartacus"

Bize sunulan dünyanın gerçeğini kabulleniriz.
    Christof
    "The Truman Show"

Her zaman, gerçek bir "hiçkimse" olmaktansa, sahte bile olsa "biri" olmanın daha iyi olacağını düşünmüşümdür...
    Tom Ripley
    "The Talented Mr. Ripley - Yetenekli Bay Ripley"

En heybetli düşünceler bile çok sik duyulduğunda gülünç olurlar.
    Pablo Neruda
    "Il Postino - Postaci"

Bugüne dair iyi bir plan, yarına dair mükemmel bir plandan iyidir...
    Conrad "Connie" Brean
    "Wag The Dog - Başkanın Adamları"

23 yaşına geldiğinde olman gereken tek şey kendindir.
    Troy
    "Reality Bites"

"Bir soru için 64 bin dolar mi? Umarım sana hayatin anlamını soruyorlardır..."
    Mark Van Doren
    "Quiz Show"

""Kibir, benim en gözde günahımdır.
    John Milton
    "Şeytanin Avukatı"

"Her sokak kösesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve aksam hoşgörüyoruz. Hayır, artik olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."
    John Doe
    (Seven - Yedi)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür...
    Anlatıcı
    "Fight Club - Dövüs Klubü"

Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir..

Duvara Karşı 2008:

Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın..

Hayat onu fazla ciddiye alanları sevmez.

Bazı insanları çevresi yaratır,bazı insanlar çevresini yaratır.

Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun.

Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.

mobilya satın alırsınız. kendinize dersiniz ki, bu hayatım boyunca ihtiyaç duyacağım son kanepe.
    kanepeyi alırsınız ve sonraki birkaç yıl boyunca, hangi işiniz ters giderse gitsin,
    en azından kanepe sorununuzu çözmüş olduğunuzu bilirsiniz. sonra o güzel yuvanızda kısılıp kalırsınız.
    bir zamanlar sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.

bizim kuşağımız büyük bir savaş görmedi, büyük bir buhran yaşamadı, ama bizim de bir savaşımız var.
    büyük bir ruhani savaş bu. kültüre karşı büyük bir devrim hazırlıyoruz.
    büyük bir buhran bizim hayatlarımız. biz ruhani bir buhran geçiriyoruz.

insan uykusuzluk çekerken aslinda hiç uyuyamiyor ve hiçbir zaman da uyanik kalamiyor.

bize dünyanın bokundan ve pisliğinden başka bir şey bırakmadılar.

zaman geçtikçe sıfır noktasına yaklaşıyoruz

ağzınızda bir silah varken ve silahın namlusu dişlerinizin arasındayken ancak sesli harflerle konuşabilirsiniz.

hiçbir zaman tamamlanmış olmayayım, ne olur.
    hiçbir zaman halimden memnun olmayayım.
    hiçbir zaman kusursuz olmayayım.
    kurtar beni, tyler, kusursuz ve tamamlanmış olmaktan kurtar.

çünkü ancak kendimi mahvederek ruhumun gerçek gücünü keşfedebilirim.

belki de kendimizi daha iyi bir şeye dönüştürmek için her şeyi kırıp dökmemiz gerekiyor.

dövüş bittiğinde hiçbir şey çözülmemişti, ama hiçbir şeyin önemi yoktu.

bu senin hayatın ve anbean sona eriyor.

her akşam ölüyor ve her sabah doğuyordum.

tyler bana bir garsonluk işi buluyor, sonra ağzıma bir silah sokmuş ve diyor ki,
    sonsuza kadar yaşamak istiyorsan, ilk adım olarak ölmek zorundasın.

bir süre sonra herkesin hayatta kalma oranı sıfıra iniyor

Kavga etmeden nasıl bir şey olduğunu bilemeyiz.Yara izim olmadan ölmek istemiyorum.Hadi,hevesim geçmeden vur bir tane!

Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor!!!

Evet,biz tüketiciyiz.Tutkulu bir yaşam tarzının yan ürünleriyiz.Cinayet,suç,fakirlik bunlar beni ilgilendirmiyor.
    Benim için önemli olan magazin dergileri.500 kanallı TV,iç çamaşırım da kimin adının yazdığı…

Ve sonra bir şey oldu.Kendimi bıraktım sonsuzlukta kaybolup.Karanlık sessizlikle bütünleştim.Özgürlüğü buldum.Ümidin kaybolması özgürlük demekti.

bu yükseklikte etraf o kadar sessiz ki, insan kendini o uzay maymunlarından biri sanıyor.
    sana öğrettikleri küçük görevi yerine getiriyorsun.
    bir kolu çek.
    bir düğmeye bas.
    neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.

insan sevdiklerini öldürür diye bir söz vardır ya; aslında bakın, insanı öldüren de hep sevdiğidir.

uçaklara neden oksijen maskesi konulduğunu biliyor musun??? çünkü oksijen kafa yapar ve birden bire bütün vücudun rahatlayıp gevşer
    Acil durumda panik halde derin nefesler alırsın
    buradan belli oluyor saatte bin kilometre hızla suya acil iniş hiç panik yok hindu inekleri kadar sakinler.

Beyler,dövüş kulübüne hoş geldiniz.Dövüş kulübünün ilk kuralı Dövüş kulübünden söz etmemektir.
    Dövüş kulübünün ikinci kuralı “kimseye” kulüpten söz etmemektir.
    Dövüş kulübünün üçüncü kuralı biri “pes” derse,sakatlanırsa yada bayılırsa dövüş sona erer.
    Dördüncü kural,yalnızca iki kişi dövüşür.
    Beşinci kural dövüşler teker teker yapılır.
    Altıncı kural t-shirt ve ayakkabı yok.
    Yedinci kural dövüş gerektiği kadar sürer.
    Sekizinci ve son kural eğer bu dövüş kulübünde ilk gecenizse dövüşmek zorundasınız.

o sarmalayıcı karanlıkta, başka birinin kolları arasına hapsolmuşken,
    hayatta elde edebileceğiniz her şeyin sonunda çöpe gideceğini anladığınız zaman ağlamak çok kolaydır.

sevdiğiniz herkesin size sırt çevireceğini ya da öleceğini fark ettiğiniz zaman ağlamak kolaydır.

zaman aralığını yeterince uzun tutarsanız, herkesin hayatta kalma şansı sıfıra düşer.

uykusuzluk böyledir işte. her şey çok uzaklardadır, bir kopyanın kopyası gibi.
    dünyayla arana öyle bir mesafe sokar ki, ne sen bir şeye dokunabilirsin, ne de bir şey sana.

bütün umutlarınızı kaybetmek özgürlüktür.

her kalkış ve inişte, uçak bir tarafa doğru fazlaca yattığında, kaza olsun diye dua ederdim.
    hepimizin çaresizlik içinde öleceği, insan bedenlerinin uçağın gövdesinde sıkışıp kalacağı
    o anı düşünmek uykusuzluğuma ilaç gibi gelir, üstüme dayanılmaz bir uyku çökerdi.

bazı insanlar gece insanıdır. bazıları da gündüz insanıdır.

başka bir yerde, başka bir zamanda uyanabilseydim, başka bir insan olarak uyanabilir miydim?

dövüş kulübünde geçen bir geceden sonra, gerçek dünyadaki her şeyin ses ayarı kısılmış gibi olur.

bazen bir şey yapar ve belanızı bulursunuz. bazen de yapmadığınız şeyler size belanızı
    buldurur.

işyerinde, koridorda insanların yanından geçerken, herkesin küçük düşmanca yüz’üne karşı tamamen
    zen bir tavır takınıyorum.

kendi cerahatli ve hastalıklı çürümemi kucaklıyorum.

tyler diyor ki, ben henüz dibe vurmaya yaklaşmamışım bile. ve eğer sonuna kadar düşmezsem,
    kurtarılmam olanaksızmış.
    isa çarmıha gerilerek yapmış bunu. sadece para, mülkiyet ve bilgiden vazgeçmen yeterli değil,
    diyor tyler.
    bu bir hafta sonu tatili değil. kendini geliştirmeye sırt çevirmeli ve felakete doğru koşmalısın.

“kovulmak” der tyler, “herhangi birimizin başına gelebilecek en iyi şey olurdu.
    böylece havanda su dövmekten kurtulur ve hayatlarımızla bir şey yapardık.”

marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
    marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.

güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.

kültürümüz hepimizi aynı yaptı. artık kimse gerçek anlamda beyaz ya da siyah, zengin ya da yoksul değil.
    hepimiz aynı şeyi istiyoruz. teker teker, hiçbirimiz hiçbir şey değiliz.

hangisi daha kötü, cehennem mi, hiçlik mi?

burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor...lanet olsun bütün bir nesil benzin
    pompalıyor,garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde nefret ettiğimiz işlerde çalışıp
    gereksiz şeyler alıyoruz bizler tarihin ortanca çocuklarıyız bir amacımız yada yerimiz yok ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı bizim
    savaşımız ruhani bir savaş en büyük buhranımız hayatlarımız televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımızı
    inandık ama olmayacağız bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız...

dövüş kulübünde geçirdiğiniz zaman boyunca, banka hesabınız değilsiniz. işiniz değilsiniz.
    aileniz değilsiniz ve olduğunuzu düşündüğünüz kişi değilsiniz.

“şunu unutma” diyor tyler. “peşinde olduğun insanlar, muhtaç olduğun kişiler.
    biz senin çamaşırını yıkayan, yemeğini pişiren ve önüne getiren insanlarız. senin yatağını biz yapıyoruz.
    uykudayken seni biz koruyoruz. ambulanslarını biz kullanıyoruz. telefonlarını biz bağlıyoruz.
    bizler ahçıyız, taksi şoförüyüz ve senin hakkında her şeyi biliyoruz. sigorta bildirimlerini,
    kredi kartı ödemelerini biz takip ediyoruz.
    hayatının her alanını biz denetliyoruz.”

bizler eşşiz değiliz.
    süprüntü ya da pislik de değiliz.
    biz sadece biziz.
    biz sadece biziz ve hayatta başımıza gelenlerin bir nedeni yok.

Sizlerden gelenler.

burock3699

"Seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyorum."

*Memento*.

Exhell

Hilenin sırrını arıyorsunuz ama bulamazsınız...
    Çünkü siz sırrı öğrenmek değil kandırılmak istiyorsunuz...

Prestij.

Esclomania
    - İyi de doktora verecek param yok.
    - Bu hiç hoşuma gitmedi.
    - Lütfen.
    - Tyler'ı aramamıştı.

Fight Club

cembaba1992

-Kibir, benim en gözde günahımdır.

--Asla! Cennette hizmet etmektense, cehennemde hüküm sürmek daha iyidir. Neden olmasın? Herşey başladığından beri burada, yeryüzünde her işe burnumu sokuyorum! İnsanoğluna bahşedilen her duyguyu onda yeşerttim! İstediklerini ona sağladım ve onu asla yargılamadım! Neden? Çünkü onu asla reddetmedim. Bütün kusurlarına karşın! Ben insanoğlunun taraftarıyım! Ben hümanistim. Belki de son hümanist.

-Tehditler bana işlemez, ben zaten cehennemdeyim.

-
    go girl baby
    Umut bitince ölüm formalitedir...

Owl City.

tayfn1907

knotaqram34

A Beatiful Mind

İlkokul öğretmenim bana fazla gelişmiş bir beynim ama hiç gelişmemiş bir kalbim olduğunu söylemişti.

Lyrazed

bu maskenin altında bir yüz var...
    ancak benim değil.
    ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
    ne de altındaki kemiklerden.
    bu maskenin altında
    etten daha fazlası var.
    bu maskenin altında
    bir fikir var! Bay Creedy
    ve fikirler kurşun geçirmez!.. (V)
    -
    İnsanlar hükümetlerinden korkmamalı, hükümetler insanlarından korkmalı.
    -
    Binalar semboldür, yok etmenin bir sembolü. Sembollere insanlar güç verir, tek başına semboller anlamsızdır, ama yeterli sayıda insanla, binaları(sembolleri) havaya uçurmak dünyayı değiştirir.

Me®t

Arada sırada bulaşmaman gereken birisiyle karşılaştığını farkettiğin oldu mu ?
    İşte o benim..

Clint Eastwood/Gran Torino

Delete90

Bankadaki hesabın değilsin! üzerindeki elbiseler değilsin! cüzdanındakiler değilsin! sürdüğün araba değilsin! bizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz!

YoungAnıL

http://www.youtube.com/watch?v=1a8goWjZGdo

dix1

Scarface'den;
    - All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one.
    yine aynı filmden.
    -I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with the best!
    -You wanna fuck with me? Okay! You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

AntonioMontana

''Say Hello to My Little Friend''

Scarface - Al Pacino

uA-kktc

"You need guys like me to point and say he's the bad guy ! I'm f*ing Tony Montana ! "

Hwarang Gisek

-Sigara içmek seni öldürür kardeşim.
    -Eğer yaşıyorsam değil mi?
    Blood Diamond (2006) 

Révoltant

Tehlikeden korkan asla denize açılamaz.Zar atmaktan korkan asla altı atamaz.Eğer kaplanın inine girmezsen yavrusunu alamazsın.
    -Eric Cantona

RAPEDSOUL

Bir Zamanlar Batıda
    -Hepsini öldürmek zorunda mıydın? Ben sadece korkut demiştim.
    -İnsanlar ölürken çok iyi korkuyorlar.

-Onu neden vurdun?
    -Hem pantolon askısı hem de kemer takıyordu.Kendi pantalonuna güvenmeyen bir adama neden güveneyim?

Mert_Jeksin

Ancak Herşeyini Kaybettiğin zaman tamamen özgürsündür.

Tyler Durden

sametyilmaz

Denizkızı nasıl görülür biliyor musun?

Denizin dibine gidersin, suyun artık mavi olmadığı ve artık gökyüzünün sadece bir hatıra olduğu yere.Sessizlikte yüzer ve orada kalırsın. Onlar için ölebileceğine karar verirsen ancak o zaman ortaya çıkmaya başlarlar. Seni karşılamaya gelir ve onlara olan sevgini ölçerler. Eğer samimiyse, eğer safsa, seninle beraber olurlar ve seni sonsuza dek götürürler...
    (Le Grand Bleu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 13 Kasım 2010; 1:05:06 >

• Güzel konu
  • konuyu görünce direk aklıma bu geldi...yahşi batıdaki soygun sahnesi...şimdi yazmıyım ne dediğini...

siz burdan izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=rBmbEJo-O6M&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 8 Kasım 2010; 18:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Güzel konu

Teşekkürler Nida

@wehby

Güldüren bir sahne olmuştu filmde gerçekten
  • fight club'a güzel yer verilmiş:)
  • Memento filminde şöyle bir şey vardı , filmi izlemediyseniz sizin için pek anlamlı gelmeyebilir ama;

"Seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyorum."
  • Hilenin sırrını arıyorsunuz ama bulamazsınız...
    Çünkü siz sırrı öğrenmek değil kandırılmak istiyorsunuz...

Prestij.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unutulmaz Filmler
    12 yıl önce açıldı
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • - İyi de doktora verecek param yok.
    - Bu hiç hoşuma gitmedi.
    - Lütfen.
    - Tyler'ı aramamıştı.

Fight Club

(altyazıların arasından bi' yeri kopyaladım. beğendiniz mi repliği )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclomania -- 8 Kasım 2010; 19:46:52 >
  • Ekliyorum sizlerden gelenleride arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclomania

- Bu hiç hoşuma gitmedi.
    - Lütfen.
    - Tyler'ı aramamıştı.

Fight Club

evet bu kısım çok iyi :) halbuki tyler kendisi :) ama tyler yerine onu seçtiğini düşünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missisippi -- 8 Kasım 2010; 20:14:26 >
  • Hepsini okudum çok iyi konu olmuş renkdaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u have to MakeMyFireOut -- 8 Kasım 2010; 21:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

konuyu görünce direk aklıma bu geldi...yahşi batıdaki soygun sahnesi...şimdi yazmıyım ne dediğini...

siz burdan izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=rBmbEJo-O6M&feature=related

aysey stapdi carric yusanafinbic

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Hepsini okudum çok iyi konu olmuş renkdaş

Teşekkürler renkdaş ( )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Hepsini okudum çok iyi konu olmuş renkdaş

Teşekkürler renkdaş ( )

Güzel eline sağlık.

ama itiraf edeyimki daha etkileyici laflar bekliyordum yada filmdeki kadar etkili olmadı

• Şeytanın avukatından seçmeler verelim, Al Pacino şeytan rolünü oynarken;

-Kibir, benim en gözde günahımdır.

-Ben bir kuklacı değilim Kevin,sadece sahneyi hazırlarım.

-Asla! Cennette hizmet etmektense, cehennemde hüküm sürmek daha iyidir. Neden olmasın? Herşey başladığından beri burada, yeryüzünde her işe burnumu sokuyorum! İnsanoğluna bahşedilen her duyguyu onda yeşerttim! İstediklerini ona sağladım ve onu asla yargılamadım! Neden? Çünkü onu asla reddetmedim. Bütün kusurlarına karşın! Ben insanoğlunun taraftarıyım! Ben hümanistim. Belki de son hümanist.

Married With Children

Al Bundy'den seçmeler. Müthiş laflar içeren bir dizi bence,

-O hanımefendi değil, o benim karım!
    -Bir erkek bütün hayatı boyunca erkektir ama bir kadın "karın" olana kadar seksidir.
    -Oğlum, 3 gün boyunca durmadan kanayıp da ölmeyen yaratığa asla güvenme!
    -Sporla gelen sağlık mı? Dinazorlar da sağlıklı gözüküyormuş ama soyları tükendi.
    -İçimdeki tek güç ancak kurufasulye yersem ortaya çıkıyor.
    -Tehditler bana işlemez, ben zaten cehennemdeyim.

Diyalog Vereyim biraz

Bud: Baba, lisedeyken sana bir kız hayatını değiştirecek bir şey yaptı mı?
    Al: Evet, şu anda o kıza anne diyorsunuz.

--

Bud: Baba, seninle konuşmam lâzım. Çok kötü bir şey yaptım!
    Al: Biriyle evlenmedin değil mi?
    Bud: Hayır baba, daha kötü bir şey.
    Al: Sen öyle san.

--

Al: Peg, bugün sana, seni ne kadar çok sevdiğimi söylemiş miydim?
    Peg: Oh Al, tatlım hayır!
    Al: Bugün duyduğum en güzel şeydi.

--

Aklıma geldikçe gülüyorum çok komik diziydi, ama vermiyorlar artık. İndirmek lazım

• çok güzel ve anlamlı bir konu olmuş uzun uzun hepsini okudum sayılır :) ( çoğunu not ettim :) )
  • Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.

Adolf Hitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 8 Kasım 2010; 23:09:33 >
  • Cold Case adlı bir diziden alıntı :
    Umut bitince ölüm formalitedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: missisippi

quote:

Orijinalden alıntı: Esclomania

- Bu hiç hoşuma gitmedi.
    - Lütfen.
    - Tyler'ı aramamıştı.

Fight Club

evet bu kısım çok iyi :) halbuki tyler kendisi :) ama tyler yerine onu seçtiğini düşünüyor :)

Filmin neresi burası? Rasgele yazdıydım, bir de niye editledin mesajını?

• Yer imlerine ekledim sayfayı, güzel sözler var, çaldım bir kaç tane :)
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.